~mxls~ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Τότεναμ ήθελα, αλλά ΟΚ. Θα δούμε καλά ματς πιστεύω και στα δύο.
gas83 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 παρολο που οι αγγλικες θεωρητικα δε μας πανε λογο οτι ειναι ταχυδυναμες ομαδες και μεις εχουμε προβλημα στο δυνατο παιχνιδι εχουμε τρομερη παραδοση τα τελευταια χρονια οποτε πετυχαινουμε αγγλικη την εχουμε και ευκολα μαλιστα και πιθανος να παιξουμε με 2 ισως και 3 μεχρι τον τελικο αν περασουμε βεβαια γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο αν δε παρουσιαστεις σοβαρος ο λογος που τις εχουμε ειναι ενας δε ν ξερουν να παιζουν αμυνα δεν ειναι τυχαιο οτι συνηθως ο μεσσι κανει ματσαρες με τις αγγλικες επισης δεν ειναι τυχαιο οτι η ομναδικη διαχρονικα που μας δυσκολεψε ηταν η τσελσι που επαιζε ΜΟΝΟ αμυνα οποτε ειμαι ψιλοαισιοδοξος
costacurta Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, gas83 είπε τσελσι Και η Λίβερπουλ. Είχε παίξει μπαλαρα στο καμπ νου. Για την μανγιου βαριά ξεβαρια φανέλα χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω προβλέπω πολύ εύκολη πρόκριση μπαρτσα
gas83 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, costacurta είπε Και η Λίβερπουλ. Είχε παίξει μπαλαρα στο καμπ νου. Για την μανγιου βαριά ξεβαρια φανέλα χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω προβλέπω πολύ εύκολη πρόκριση μπαρτσα ναι αυτο ειναι αρκετα παλια το 07 νομιζω προ πεπ εποχης δε το εθεσα καλα εννοουσα απο τους τελικους με united και επειτα
gas83 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 φανταστικο δευτερο γκολ εξιλεωθηκε ο λουις για την ευκαιρια που εχασε πριν σημερα παιζουμε κατι σαν 4-4-2 με το μεσσι ελευθερο πισω απο τον σουαρες και τον βινταλ που μου αρεσει παρα πολυ να παταει πολυ περιοχη οπως εκανε ο παουλινιο σχεδον αλλα να εχει και τα τρεξιματα για τα αμυντικα του καθηκοντα τρομερες καθετες κουρσες και απο τον αλμπα που πολλες φορες βγαινει σαν κανονικο εξτρεμ κλειδωνουμε το πρωταθλημα σημερα και μετα θελω να δω πολυ καλη διαχειριση δυναμεων αν μοπορουμε να παμε με τον κοντο σε αυτη τη φορμα και ξεκουραστο για το τσουλου ολα ειναι πιθανα αν ειναι κουρασμενος στα κρισιμα νοκ αουτ δεν εχουμε ελπιδα 2
gas83 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) χανει τα 2 ευκολα και βαζει αυτο ιδανικο σημειο για αλλαγες βγαλε λουις θελω να δω μαλκομ σημερα βγαλε ρακιτιτς βαλε κουτινιο ρε μαστορα 0-3 στο 68 κανε ολες τια αλλαγες να τελειωνουμε τι παριμενει δλδ ελεος Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από gas83
kirileman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Άκουσα το Ο χο χο χο χο του Ρώσου στο streaming καθώς χάζευα αλλού και λέω, κάτι καλό θα έκανε πάλι ο Μέσι. 2
gas83 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και πειτε με εμπαθη με το ματς 0-3 και 1-4 και κανει 2 αλλαγες στο 88 γαμω το κεφαλι του και ρισκαρει να τραυματιστει κανεις γιαυτο δε τον εμπιστευομαι οτι θα μαστε φρεσκοι στα νοκαουτ αντε με τον ασχετο και φυσικα τραυματιζετε α σουαρεςς εντξει οκ μιλαμε ο τυπος δε παιζετε
_linuslost_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Τρομερός Βιντάλ ξανά! Ο Μέσι απίστευτος και φοβερό σκηνικό με όλο το γήπεδο της Μπέτις να φωνάζει το όνομα του 2
Fotis Deutschland Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Τώρα που η ομάδα μου (Bayern) δεν πέρασε στην επόμενη φάση εύχομαι στην Barcelona τα καλύτερα. 1 1
gas83 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 σας τα εχω πει για τον ΑΣΧΕΤΟ δε με ακουτε με 10 ποντους διαφορα στη λιγκα ΜΗΔΕΝ ροτασιον εναντιον της εσπανιολ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ τι να πει κανεις και για οσους δε ξερουν το προγραμμα εχουμε και εβλολιμη την τριτη στη βιγιαρεαλ(παντα δυσκολη εδρα) καπακι σαβατο με ατλετικο και καπακι μετα τσουλου δλδ που στο διαολο περιμενει να το κανει τον βλεπω να παιζει σε ολα τα ματς ιδια εντεκαδα αντε μια -δυο αλλαγες το πολυ πραγματικα απιστευτο με 10 γαμημενους ποντους διαφορα στο πρωταθλημα δε με νοιαζει αν του βγει αυτα τα πραγματα ειναι παραλογα και εχουμε και ενα σωρο δημισιευματα τις προηγουμενες μερες για το μεσσι που εχει θεμα στη μεση του και εχουν αποφασισει να τον ξεκουραζουν για να μη τον καψουν και κανει χειρουργειου μεσσι βασικουρα εννοειται ρε τι τραβαμε
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Οτι και να λες το σιγουρο ειναι οτι δεν σε ακουνε, ευτυχως η δυστυχως... Στο τελος θα κριθει και αυτος. Οτι και να λεμε τωρα ειναι λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα