Προς το περιεχόμενο

Επισκευη Αυτοκινητου


Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα ενας φιλος είχε ένα τρακαρισμα (εφταιγε) και τωρα ψαχνεται για επισκευες. Το αμαξι ειναι πεζο και χτυπησε στην αριστερη πλευρα (και οι δυο πορτες θελουν αλλαγη).. Πόσο θα στοιχισει το ισιομα της κολωνας αναμεσα στις 2 πορτες, το βαψιμο των 2 μεταχειρισμενων πορτων, μια μικρη επαναφορα στη λαμαρινα στο πισω φτερο;

Ας απαντησει οποιος ξερει γιατι οι τιμες που ακουσαμε οταν πηγαμε στους λαμαριναδες ηταν εξωφρενικες περιπου 700-800 ευρω (+300 για τις πορτες) δηλ.1100 περιπου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν λες τι μοντέλο Peugeot είναι, γενικά πάντως τα γαλλικά έχουν ακριβά ανταλλακτικά. Anyway, πες του φίλου σου να ψάξει/ρωτήσει για ανταλλακτικά εδώ (μεταχειρισμένα) http://www.psclub.gr όλο και κάτι θα βρει. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγώ είχα ένα τρακάρισμα με citroen (καθώς γαλλικό) τα γνήσια ανταλλακτικά έκαναν 2500 ευρώ . Με μεταχειρισμένα μου κόστισε μόνο 500 ευρώ . Αν έχεις πολύ δουλειά για λαμαρίνα να ξέρεις είναι ακριβές οι επισκευές της. 400 μου πήρε εμένα ένας και πήγα συστημένος από γνωστό . Και αυτά μόνο για το φανάρι και την λαμαρίνα μπροστά από την πορτα , δηλαδή ένα πολύ μικρό κομμάτι.

 

Συνεπώς για ανταλλακτικά μεταχειρισμένα , δεν το συζητάμε.

Εμάνα θα μου έβγαινε περίπου 2500 ανταλλακτικά + λαμαρινα + εργασία + λάστιχα = πάνω από 4000 ευρώ. Ενώ τώρα θα μου βγει περίπου χίλια ευρώ!!

 

Η καλύτερη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχεις κάποιο γνωστό συνεργείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λογικα καπου τοσο πρεπει να ειναι...

 

εγω με χοντα και πολυ μικροτερη ζημια τοσα πληρωσα για τρακαρισμα το καλοκαιρι που περασε.

 

Φαρμακακης (Σαρακακης)...Ασε και εγω παθως, ακομα να συνελθω απο την "δαγκωνια" για ανταλλακτικα... :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

206 του ειπε οτι βρηκε πορτες με 150 η μια...

Παντως ο λαμαρινας σου δινει την αισθηση οτι θα σε δαγκωσει ασχημα, το ξερει οτι εχεις καταλαβει την δαγκωνια να ερχεται και σου λεει λογια παρηγοριας (η τιμη εννοειται δεν κατεβαινει), εσυ απλα κανεις την παπια γιατι θελεις να τελειωνεις με την ψυχοφθορο αυτη διαδικασια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...