Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μα αυτο σου ειπα, δοκιμασε το Steermouse, κ θα μπορεις να ορισεις αυτα τα κουμπια(π.χ. δεξι κ αριστερο scroll button) κ να αλλαζεις spaces!

A οκ παω να δψ :-)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σημερα δημιουργηθηκε το πρωτο σημαντικο προβλημα . Δεν δουλευει το ενσωματομενο ποντικι του macbook pro . Εννοω το ποντικι που εχει απανω που κουνας με τα δαχτυλα ... Τι κανουμε τωρΑ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Για ποντικι εννοείς το trackpad;;;;

Βασικα ποτε δεν εμαθα πως λεγεται αυτο το ποντικι . Ναι , μαλλον trackpad θα το λενε . Δεν δουλευει καθολου ουτε το mouse click .

Δημοσ.

Πως μπορουμε να κατεβασουμε ενα flv video στο 10.5.7 ?

Προσπαθω με το window/activity αλλα δεν μου κατεβαζει video.

Eπισης,μπορειτε να προτεινετε καποιο καλο προγραμματακι για να ενωνουμε και να μετατρεπουμε flv ?

Δημοσ.

Καλημέρες...

To little snitch εδώ και καμια δυό μέρες μου βγάζει ειδοποίηση:

finder via smbclient tcp 139 wants to connect σε μια ip τύπου 5.135.229.?? blah blah bah...

Είναι αυτό διαδικασία συστήματος; Γιατί δεν μου έβγαινέ παλιότερα;

Έψαξα λίγο στο νέτ και κάποιοι αναφέρονται σε vmware etc.. Να πώ οτι δεν έχω τίποτα άλλο εκτός απο το leopard σε αυτό το pc.. :\

Δημοσ.

Ρε παίδες θέλω να γράφω σε NTFS..Συγκεκριμένα έχω εναν WD Passport και θα ήθελα να γράφω σε αυτόν. Προφανώς γνωρίζω περί NTFS-3G και το χρησιμοποιούσα αλλά μου γεμίζει τους NTFS σκληρούς με φάκελους-"σκουπίδια" (DS_Store κλπ). Δεν λέω ότι δεν χρειάζονται για το Mac OS αλλά θα ήθελα κάπως να μπορώ να γράψω μόνο στον εξωτερικό ή καλύτερα να γίνεται mount μόνο αυτός. Γίνεται κάτι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...