Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συνηθίζω πχ. στα Windows να έχω δυο παράθυρα Windows Explorer.

Στο ένα έχω τα Source αρχεία και στο άλλο τον Target φάκελο.

Για τετοιες δουλειες και γενικοτερα για πολυ περισσοτερες δυνατοτητες απο τον finder υπαρχει ο pathfinder:

http://www.cocoatech.com/

Εχει dual pane view για ευκολη αντιγραφη και χιλια αλλα δυο πραγματα.

Θα σε βολεει αφανταστα σε σχεση με τον "παιδικο" finder.

Ψαξε και για παρομοιο προγραμμα στα windows για αντικατασταση του windows explorer.

Δημοσ.
Μπορεί, αν έχεις εγκατεστημένα τα MacFuse και NTFS 3G.

Αφού στο Leopard την είχαμε τη δυνατότητα εξ ορισμού! Τώρα ,μόλις το έκανα στον iMac της κοπέλας μου. Γιατί βγάλανε τελέιως την επιλογή αυτή?

• Super Moderators
Δημοσ.
Αφού στο Leopard την είχαμε τη δυνατότητα εξ ορισμού! Τώρα ,μόλις το έκανα στον iMac της κοπέλας μου. Γιατί βγάλανε τελέιως την επιλογή αυτή?

Όχι, λάθος κάνεις. Το Leopard ουδέποτε είχε εγγενώς τη δυνατότητα να δημιουργήσει partition με NTFS.

Δημοσ.

Δλδ το NTFS for Mac OS X που είχα περασμένο έκανε τη δουλειά? Στο snow leopard γιατι δν το κάνει? Είχα στο μυαλό μου οτι απτη πρώτη στιγμή μπορούσα να διαμορφὠσω σε NTFS..

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, για τελευταία φορά:

Ο τίτλος του παρόντος θέματος είναι: Διάφορες ερωτήσεις για MacOS. Για ερωτήσεις και απορίες για Apple Hardware, υπάρχει η αντίστοιχη κατηγορία.

:mad:

Δημοσ.
Για τετοιες δουλειες και γενικοτερα για πολυ περισσοτερες δυνατοτητες απο τον finder υπαρχει ο pathfinder:

http://www.cocoatech.com/

Εχει dual pane view για ευκολη αντιγραφη και χιλια αλλα δυο πραγματα.

Θα σε βολεει αφανταστα σε σχεση με τον "παιδικο" finder.

Ψαξε και για παρομοιο προγραμμα στα windows για αντικατασταση του windows explorer.

(h)aHa-aaa!!! Ωραία...!!! :-)

Στα Windows χρησιμοποιώ το φανταστικό "Directory Opus". (Πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια. Όσοι το γνωρίζετε και ξέρετε από πρώτο χέρι πόσο καλό είναι, καταλαβαίνετε ότι με τέτοιες "ευκολίες" που έχω συνηθίσει, νιώθω οτι "χάνω χρόνο" με οτιδήποτε "λιγότερο". Αν και πιστεύω ότι όλα είναι θέμα συνήθειας γενικά και Adaptation)...

Όταν όμως γίνει η μετάβαση σε mac τι κάνω? χχιι

Λίγο που είχα χειριστεί έναν iMac στο mediamarkt παλιά που είχε έναν iMac (τώρα δεν έχουν..κλάψ κλαψ), δυσκολεύτηκα σε σχέση με τις "ευκολίες" που είχα καλό-μάθει και σκέφτηκα οτι απλά εγώ δεν ξέρω τα κόλπα τους ακόμη, και γι' αυτό και ρώτησα εκείνη την λεπτομέρεια...

Αφού πάντως υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές, πολύ όμορφα-μια χαρά...!!!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ρωταω στο σωστο μερος αλλα ψαχνω ενα προγραμμα για video converting στο Leopard 10.5.7. Πχ εχω avi και το θελω να γινει σε ipod κλπ κλπ.

Δεν με νοιαζει αν δεν ειναι δωρεαν και για την ακριβεια θελω καποιο προγραμμα αξιοποιστο, γρηγορο με πολλες επιλογες => αρα πληρωνω....

Δημοσ.
Δεν ξερω αν ρωταω στο σωστο μερος αλλα ψαχνω ενα προγραμμα για video converting στο Leopard 10.5.7. Πχ εχω avi και το θελω να γινει σε ipod κλπ κλπ.

Δεν με νοιαζει αν δεν ειναι δωρεαν και για την ακριβεια θελω καποιο προγραμμα αξιοποιστο, γρηγορο με πολλες επιλογες => αρα πληρωνω....

Το quick time δεν σου κανει ?? Αν σου κανει τοτε .... δεν πληρωνεις !!!

Δημοσ.

Το quicktime Χ το κάνει, αφού ανοίξεις το βίντεο σου στη menubar πας Share -> iTunes... και στο παράθυρο που θα σου βγάλει διαλέγεις iPhone & iPod. :-)

Δημοσ.

Υπάρχει πάντα βέβαια και το Visual Hub που δυστυχώς έχει βγει εκτός υποστήριξης αλλά το βρίσκεις ακόμα με λίγο... ψάξιμο :-D

Δημοσ.

καλο το Visual Hub δε λεω, αλλα στις μερες μας.. αναρωτιεμαι αν υποστηριζει 2πυρηνους (για opencl ουτε λογος, αφου εχει σταματησει η αναπτυξη του) όπως το Xilisoft Video Converter Ultimate που χρησιμοποιω στo windows laptop μου.

Τπτ καλο (κ σχετικα φθηνο) εχετε να προτεινετε? για OS X φυσικα :-)

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=332444

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...