Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του visualhub?

Αρχίζει πλέον να μου κάνει νερά με την κωδικοποίηση mkv σε mp4

Τα βίντεο σε mp4 δεν έχουν συνεχόμενη ροή... σαν να χάνουν frames.

Δημοσ.

Ρε παιδιά , μήπως έχει βρεθεί λύση για την παραμετροποιηση των παραθύρων να ανοίγουν πάντα σε μεγάλο μεγεθος ή έστω μεγαλύτερο από το προτυνομενο ; Επισεις κανά νέο για Skin-αρισμα του Snow ?

Δημοσ.
Ναι αλλά από που μπορώ να ορίσω ποιους φακέλους θα κάνε sync σε Lan;

Φτιάχνεις ένα χρήστη Α στο ένα mac κι έναν Β στον άλλο, κι ύστερα ορίζεις ποιους φακέλους θα μοιράζονται.

Λόγω της φύσης του προγράμματος όμως, τα δεδομένα θα ανεβαίνουν και στο server. Απλά γλιτώνεις το download, το οποίο γίνεται μέσω lan.

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να καταγράφει αν και τι ώρα έγιναν αποσυνδέσεις στο Internet? Θέλω να τσεκάρω τη γραμμή μου κατά πόσο έφτιαξε ή όχι επειδή τελευταία όλο μου κοβότανε το Internet.

Δημοσ.
Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να καταγράφει αν και τι ώρα έγιναν αποσυνδέσεις στο Internet? Θέλω να τσεκάρω τη γραμμή μου κατά πόσο έφτιαξε ή όχι επειδή τελευταία όλο μου κοβότανε το Internet.

αυτό γιατί δεν το τσεκάρεις απο τα logs του ρούτερ;

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μάλλον προοριζομαι για ssd στο mbp μου και έτσι έχω την εξής απορία. Το iTunes διαβάζει αυτόματα τα τραγούδια που υπάρχουν σε εξωτερικούς δίσκους; Γενικά, μπορώ να έχω οργανωμένα τα τραγούδια μου όταν βρισκονται σε εξωτερικό σκληρό ή θα μου βγει το λάδι να το πετύχω;

Δημοσ.

Μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ απλό bash (και όχι μόνο) script, το οποίο ανά 1/5/10/Χ δευτερόλεπτα θα τυπώνει σε ένα αρχείο το timestamp + (ping προς το internet - π.χ. το site της google). Όποτε θες να το τσεκάρεις, ανοίγεις το αρχείο με τα pings και ψάχνεις να δεις πότε σου'χει κάνει timeouts. ;)

Δημοσ.

φτιάχνοντας ένα imap account στο Mail, δημιουργείται μια καρτέλα μέσα στα indox αλλά και μια κατηγορία κάτω από τα rss με το όνομα του imap acc που έχω δώσει, στην προκειμένη gmail. έτσι όταν έρχεται ένα mail, εμφανίζεται και στις 2 θέσεις με αποτέλεσμα να πρέπει να το διαγράψω 2 φορές :s το έχει παρατηρήσει κανείς? λύση?

Δημοσ.
Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να πάρω screenshot απτο dvd player την ώρα που παίζει ταινία??

cmd + shift + 3 για screenshot στο mac os .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...