Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά με το playstation network τι γίνεται??? Προσπαθώ εδώ και δύο βδομάδες να δημιουργήσω λογαριασμό και μου λέει συνέχεια πως το site είναι υπό κατασκευή....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παδιά υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις το παιχνίδι από ένα blue ray disc στον σκληρό του PS3 ωστε να μην χρειάζεται να το χρησιμοποιείς? Το λέω γιατί αγοράζω μεταχειρισμένα παιχνίδια με όλο και κάποιες γρατζουνιές οπότε αν μπορούσα να τα περάσω στο σκληρό δεν θα ταλαιπωρουσα και το laser..

Δημοσ.

αγορασα αυτα για το ps3 Link και τα συνδεσα αλλα δεν έπαιζαν τα ακουστικά παρά μόνο το μικρόφωνο δούλευε . μετά έμαθα ότι δεν παίζουν ακουστικά με usb στο ps3 . για να μην πάνε χαμένα μου είπαν να πάρω εξωτερική κάρτα ήχου και πάνω του να συνδέσω τα ακούστηκα . έτσι θα δουλεύουν και τα δυο . ισχύει κάτι τέτοιο ? υπάρχει κάρτα ήχου με έξοδο usb ?

Δημοσ.

Παδιά υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις το παιχνίδι από ένα blue ray disc στον σκληρό του PS3 ωστε να μην χρειάζεται να το χρησιμοποιείς? Το λέω γιατί αγοράζω μεταχειρισμένα παιχνίδια με όλο και κάποιες γρατζουνιές οπότε αν μπορούσα να τα περάσω στο σκληρό δεν θα ταλαιπωρουσα και το laser..

χρειαζεσαι custom firmware.Αν ειναι πανω απο 3.55 το ξεχνας προς το παρων

αγορασα αυτα για το ps3 Link και τα συνδεσα αλλα δεν έπαιζαν τα ακουστικά παρά μόνο το μικρόφωνο δούλευε . μετά έμαθα ότι δεν παίζουν ακουστικά με usb στο ps3 . για να μην πάνε χαμένα μου είπαν να πάρω εξωτερική κάρτα ήχου και πάνω του να συνδέσω τα ακούστηκα . έτσι θα δουλεύουν και τα δυο . ισχύει κάτι τέτοιο ? υπάρχει κάρτα ήχου με έξοδο usb ?

στον υπολογιστη σου θα μπορεσεις να τα χρησιμοποιησεις.Η κονσολα δεν δεχεται καρτες ηχου κλπ(εγω παντως ειχα δοκιμασει με ενα bluetooth handsfree και δουλευε μια χαρα-shift online επαιζα για μηνες)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χρειαζεσαι custom firmware.Αν ειναι πανω απο 3.55 το ξεχνας προς το παρων

Και αν αγορασω τωρα ps3,πως ξερω τι fw θα εχει??

Εχετε απο καπου να μου προτεινετε να αγορασω?

Δημοσ.

Δυο - τρεις τίτλους παιχνιδιών που χρησιμοποιούν τις sixaxis δυνατότητες των χειριστηρίων;

Αυτα γνωριζω προσωπικα, λογικα υπαρχουν πολλα περισσοτερα

αλλα με ελαχιστη χρηση και αλλα σαν πιο κυριο ρολο.

-flOw

-Flower

-Heavy Rain

-Warhawk

-Wipeout HD

-Skate

-Silent Hill Homecoming

-Siren: Blood Curse

Δημοσ.

Αυτα γνωριζω προσωπικα, λογικα υπαρχουν πολλα περισσοτερα

αλλα με ελαχιστη χρηση και αλλα σαν πιο κυριο ρολο.

-flOw

-Flower

-Heavy Rain

-Warhawk

-Wipeout HD

-Skate

-Silent Hill Homecoming

-Siren: Blood Curse

επισης Ratchet and Clank: Tools Of Destruction.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να πάρω ps3, και να το συνδέσω στο pc monitor, λόγω έλλειψης αξιοπρεπούς τηλεόρασης στο σπίτι (+ότι θέλω την κονσόλα στο δωμάτιο μου). Το monitor είναι το dell u2311h, με dvi και displayport, αλλά όχι hdmi υποδοχή. Eπίσης, η dvi είναι πιασμένη απο τον υπολογιστή μου, οπότε περισσευει μόνο η displayport. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάποιον converter, αξιοποιώντας έτσι την displayport? Γιατί θα είναι πολύ βαρετό να συνδέω και να αποσυνδέω συνέχεια την 1 θύρα dvi..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...