naruto14 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω πως όχι.. Πρέπει ένα-ένα.. Ωχ θα ξημερώσουμε...
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 λοιπον,κατεβασα το starhawk(9.4GB) αλλα ρε γμτ γιατι 19.99 το Multiplayer,η rockstar Πιο μαγκας ειναι που το δινει τσαμπα στο RDR πχ; επισης αλλο ενα δωρεαν που εχει και το κατεβασα ειναι το wrath of the dead rabbit http://www.youtube.com/watch?v=XdIgUQW_Rco
hollow_83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Tα saves νομιζω μπορεις να τα επιλεξεις ολα. Τουλαχιστον οταν τα εκανα backup στο CLoud, μου ειχε επιλογη να τα επιλεξω ολα μαζι.
naruto14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Tα saves νομιζω μπορεις να τα επιλεξεις ολα. Τουλαχιστον οταν τα εκανα backup στο CLoud, μου ειχε επιλογη να τα επιλεξω ολα μαζι. Μόνο για το ps plus αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 αν πατησετε στο copy multiple σας λεει που θελετε να τα αποθηκευσετε Το εχω κανει κ πριν γινω ps plus member και εσωζε κανονικα σε φλασακι!
ilias_97 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ακυρο...γιατι δεν μπορω να κατεβασω free το Starhawk? (ps plus member). Δε το βρισκω δωρεαν στην istant game collection και οταν το ψαχνω μου λεει οτι κανει 35€. edit: Ακυρο το βρηκα ηταν το campaign mode!!
Fronimitis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Εχω ενα θεμα με τον ηχο στο PS3 μου.Στην αρχη το εκανε σπανια αλλα τωρα το κανει συνεχεια. Οτι ηχο παιξω απο την κονσολα,ειτε ειναι τραγουδι ,ειτε απο παιχνιδι το παιζει σπαστα.Σα να κοβεται και να παιζει το τραγουδι συνεχεια ανα κλασματα του δευτερολεπτου.Το παιχνιδι π.χ. παιζει κανονικα αλλα ο ηχος ειναι διακεκομμενος. Εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει;
Fronimitis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αλλαξα το HDMI γιατι κι εγω αυτο υποψιαστηκα αλλα οχι.Πιθανον η κονσολα εχει προβλημα.Δεν εχει συμβει σε κανεναν; Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο γιατι λεφτα δεν υπαρχουν...Τουλαχιστον παιζει κανονικα κι απροβληματιστα οποτε χαμηλωνω τελειως τον ηχο.
Fronimitis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Το εκανα κι αυτο.Επισης η τηλεοραση παιζει κανονικα ηχο στην TV. Η κονσολα θα ειναι αλλα τι μπορει να επαθε και να επηρρεασε μονο τον ηχο;
mtzs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Το εκανα κι αυτο.Επισης η τηλεοραση παιζει κανονικα ηχο στην TV. Η κονσολα θα ειναι αλλα τι μπορει να επαθε και να επηρρεασε μονο τον ηχο; Μηπως τυγχανει να εχεις συνδεδεμενο ενισχυτη η κατι αλλο κοντα στη τηλεοραση που να δεχεται εισοδο ηχου με RCA Αν ναι συνδεσε το καλωδιο Multi (αυτο που ειχε το ΠΣ3 στο κουτι του) με τον ενισχυτη Μετα πηγαινε στα system settings του ΠΣ3 και βγαλε τον ηχο (μονο τον ηχο, την εικονα την αφηνεις στο HDMI) απο το Multi και δες αν σου κανει παλι τα ιδια. Σε αυτη τη περιπτωση η TV δε θα εχει καθολου ηχο και θα δεις αν κανει παλι το ιδιο στον ενισχυτη
Fronimitis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Οχι ενισχυτη δεν εχω αλλα εχω συνδεσει την τηλεοραση με ηχεια Creative που δεν εχουν εισοδο RCA.Ο ηχος του PS3 βγαινει απο τα ηχεια ουσιαστικα.Τα ηχεια συνδεονται στο βυσμα των ακουστικων της τηλεορασης. Σε βοηθησα ή θες κι αλλες πληροφοριες;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 η τηλεοραση σου δεν εχει τα κλασσικα βυσματακια(κοκκινο,κιτρινο,ασπρο) ; αν ναι,παρε απο το κουτι του ps3 το αναλογικο καλωδιο(που εχει 3 αντιστοιχα τετοια βυσματα δλδ) και συνδεσε το κοκκινο κι το ασπρο σ αυτα της τηλεορασης.Μετα πηγαινε στις ρυθμισεις ηχου της κονσολας και βαλε να σου δινει ηχο απο εκει.
mtzs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 μηπως ειναι απο τα ηχεια τοτε; να βγαλεις ηχο αποκλειστικα στην τιβι δοκιμασες; υποθετω πως ναι Βρες τροπο να βγαλεις ηχο απο το Μουλτι σε κατι που εχει εισοδο RCA και δες αν κανει παλι το ιδιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις