Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως αυτο.

Πριν λιγο το εβλεπα απο το FB στη σελιδα του ps3 europe.

Μπραβο για την αναβαθμιση,ελπιζω επιτελους η αναζητηση να δουλευει σωστα!!!

Δημοσ.

Σίγουρα "μπράβο για την αναβάθμιση", αλλά γιατί Xbox στυλ..??

Το συχαίνομαι πραγματικά.. Αυτός είνα και ο λόγος που στο Χ360 έχω ακόμα το περσινό dashboard.. Kάθε χρόνο και χειρότερο το κάνουν..

Δημοσ.

Νωρίς το θυμήθηκαν να το αλλάξουν το store. Ηθελε προσπάθεια και στόχο για να το κάνουν τόσο άβολο όσο ήταν ως τώρα.

Τι εννοείς άβολο ?

Demo του EX troopers βγαίνει την επόμενη εβδομάδα για το ιαπωνικό PSN

http://www.youtube.com/watch?v=IWFjou2_7x0

Δημοσ.

Εννοώ ότι δεν ήταν καθόλου χρηστικός ο σχεδιασμός του και ο τρόπος πλοήγησης.

Δηλαδή πατάς "demos" και σου βγάζει κάτι άλλο ? Σε ρίχνει σε κανένα λαβύρινθο, σου ζητάει ταυτότητα, στην "πλοήγηση" πέφτει σε κενά αέρος ?

Μην ντρέπεσαι υπάρχουν άτομα που λεν πως τα windows είναι πολύπλοκα και αγοράζουν mac.

Δημοσ.

Αλλά ακόμα να το παίξεις ε? :P

Ναι δεν το εχω παιξει ακομη, εδω εχω ρε να ανοιξω το ps3 κανα 2 εβδομαδες κοντα.

Δεν το εχω ουτε καν συνδεμενο τωρα γιατι βαφαμε το σπιτι και ακομη στο σαλονι δεν εχω κατσει να φτιαξω το επιπλο της τηλεορασης ετσι ωστε να μπουν ολα στην θεση τους.

Παρεπιπτοντος εκανα και το πρωτο μου pre-order :D

Την freedom edition του ac3 στα 80Ε για pc ομως.

Ναναι καλα ο ναρουτακος που μου εστειλε το link. :-D

Και απο βδομαδα φυσικα περιμενω την συλλεκτικη του Mass effect 3 για το Ps3 και την συλλεκτικη του Batman akham city για το pc. :-D

Πολλα τα εξοδα. :fear:

Δημοσ.

Ναι δεν το εχω παιξει ακομη, εδω εχω ρε να ανοιξω το ps3 κανα 2 εβδομαδες κοντα.

Δεν το εχω ουτε καν συνδεμενο τωρα γιατι βαφαμε το σπιτι και ακομη στο σαλονι δεν εχω κατσει να φτιαξω το επιπλο της τηλεορασης ετσι ωστε να μπουν ολα στην θεση τους.

Παρεπιπτοντος εκανα και το πρωτο μου pre-order :D

Την freedom edition του ac3 στα 80Ε για pc ομως.

Ναναι καλα ο ναρουτακος που μου εστειλε το link. :-D

Και απο βδομαδα φυσικα περιμενω την συλλεκτικη του Mass effect 3 για το Ps3 και την συλλεκτικη του Batman akham city για το pc. :-D

Πολλα τα εξοδα. :fear:

Μεγάλη η ευχαρίστηση όμως. Άντε με το καλό να πάρεις τι συλλεκτικές σου :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...