stavi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 έχετε δίκιο και αυτες τις μαλακίες τις λένε... και νομίζουν από πάνω ότι ακούγονται και ωραία.. το λένε και σου ριχνουν και καμιά ματιά.. του τύπου "δεν είμαι πολύ γαμάτος μαυτά που λέω;" κάθομαι τώρα μέναν τυπά... πρώτο ραντεβού... τον παιρνει ο κολλητός τηλέφωνο..αρχίζει αυτός τα "έλα αγόρι". Δε γαμι΄... λέω, δε θα δώσω βάση... είναι της μόδας τελευταία... Ελα όμως που πάνω στον ερωτικό οίστρο του φεύγει και ένα "αγάπη" ... όπα άραξε μου ρθε να του πω με τα χαϊδευτικά. Με το που το κλείνει του λεω "did you just said agapi" οχι μου λέει όλο περηφάνεια "αγόρι" είπα! Μωρέ αγάπη είπες μου ρθε να του πω αλλά ας μην το κάνουμε τώρα θέμα... Μαν ο μαν!
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 έχετε δίκιο και αυτες τις μαλακίες τις λένε... και νομίζουν από πάνω ότι ακούγονται και ωραία.. το λένε και σου ριχνουν και καμιά ματιά.. του τύπου "δεν είμαι πολύ γαμάτος μαυτά που λέω;" κάθομαι τώρα μέναν τυπά... πρώτο ραντεβού... τον παιρνει ο κολλητός τηλέφωνο..αρχίζει αυτός τα "έλα αγόρι". Δε γαμι΄... λέω, δε θα δώσω βάση... είναι της μόδας τελευταία... Ελα όμως που πάνω στον ερωτικό οίστρο του φεύγει και ένα "αγάπη" ... όπα άραξε μου ρθε να του πω με τα χαϊδευτικά. Με το που το κλείνει του λεω "did you just said agapi" οχι μου λέει όλο περηφάνεια "αγόρι" είπα! Μωρέ αγάπη είπες μου ρθε να του πω αλλά ας μην το κάνουμε τώρα θέμα... Μαν ο μαν! Για κοριτσοπαρέα μπορεί να να είναι καλό παιδί.Για ραντεβού τον βλέπω χλωμό :cool:
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Με το που το κλείνει του λεω "did you just said agapi" Δηλαδή εσύ του μίλησες αγγλικά; Anna Vissi style? Fame story?
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Νταξ, κολλητός είναι, εγώ του στέλνω και φιλάκια, απο δυο μπουκές σκατά μαζί είμαστε. Μη κομπλεξαρίζεστε σε τόσο έντονο βαθμό. Εγώ μια φορά ερωτεύτηκα μια. Που λέει ο λόγος. Άρχιζε, έλεγε...λοιπόν...έλεγε...έλεγε...και σε μια φάση πετάει ''τα πάντα όλα''. Αμάν λέω, και αυτή ''one of them'' είναι. Ας της δώσω όμως μια ευκαιρία. Τι το ήθελα...μετά στις 10 κουβέντες οι 8 ήταν ''τα πάντα όλα''. Κρίμα ρε γαμώτο να είσαι ωραία και να κάνεις μόνο για κρεβάτι με φίμωτρο.
stavi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δηλαδή εσύ του μίλησες αγγλικά; Anna Vissi style? Fame story? :lol: όχι ρε φαντάζεσαι; Και μετά να παραπονιόμουν για το αγάπη μου είπες αυτός ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:17 ---------- Νταξ, κολλητός είναι, εγώ του στέλνω και φιλάκια, απο δυο μπουκές σκατά μαζί είμαστε. Μη κομπλεξαρίζεστε σε τόσο έντονο βαθμό.Εγώ μια φορά ερωτεύτηκα μια. Που λέει ο λόγος. Άρχιζε, έλεγε...λοιπόν...έλεγε...έλεγε...και σε μια φάση πετάει ''τα πάντα όλα''. Αμάν λέω, και αυτή ''one of them'' είναι. Ας της δώσω όμως μια ευκαιρία. Τι το ήθελα...μετά στις 10 κουβέντες οι 8 ήταν ''τα πάντα όλα''. Κρίμα ρε γαμώτο να είσαι ωραία και να κάνεις μόνο για κρεβάτι με φίμωτρο. όταν λες του στέλνεις φιλάκια εννοείς ότι λες "φιλάκια" ή κάνεις και τον ήχο μουτσ; μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά εμένα μου τη σπάει να ακούω 2 μαντράχαλους να αποκαλούνε ο ένας τον άλλον "αγόρι" και μάλιστα με προφορά. Ο κολοκοτρώνης δε θα το λεγε ποτέ...
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Με το που το κλείνει του λεω "did you just said agapi" Δηλαδή εσύ του μίλησες αγγλικά; Anna Vissi style? Fame story? :lol: όχι ρε φαντάζεσαι; Και μετά να παραπονιόμουν για το αγάπη μου είπε αυτός Το έσωσε ή όχι; What say you?
stavi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Το έσωσε ή όχι; What say you? :lol: εντάξει κι αυτός μπερδεύτηκε αγόρι ήθελε να πει αγάπη είπε. τέσπα συμβαίνουν αυτά.... όπως και να χει εγώ προτιμώ το καλό κλασσικό "ελλα ρε μαλλλάκα"
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ποοο ρε φίλε! τι σατανικό σχέδιο έχεις φτιάξει εδώ πέρα... ρισπεκτ!!!Αν όμως σου βγει κάποιος με μια Γ επιλογή; Είδες έπρεπε να έχεις προνοήσει και για τη Γ επιλογή. Δεν έκανες καλά. . . ΑΚου να μαθαινεις. Τους πιανεις την κουβεντα πριν κανεις κατι, γενικα, ρωτας μαθαινεις βλεπεις τι πιστευει ο αλλος. Οποτε ξερεις απο πριν τι πιστευει, δεν εχει Γ και Δ. Εξαλλου το θεμα ειναι να κομπλαρεις αυτους που ειναι Μπρουδακηδες, που απλα θελουν να λενε κατι αλλο απο αυτο που λες εσυ. Αυτοι θα σου πουνε Α, σε 2 μερες θα το ξεχασουν και οταν πεις εσυ Α, αυτοι θα πουν Β εμένα φράση που μου τη σπάει να τη λένε οι άντρες μεταξύ τους: έλα αγόρι τι είσαι ρε; could you sound more gay??? Νομιζω οτι ειναι αποτυχημενη ακριβης μεταφραση του "Ρε Man" που παιζει πολυ τελευταια και επειδη θελουν να το παιξουν διαφορετικοι το κανουν "Ελα ρε αγορι" ΕΙναι το αναλογα του I'll call you back, σε παιρνω πισω
stavi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ναι ρε αγόρι έτσι είναι... και μένα μου τη σπάνε αυτοί που διαφωνούν απλά και μόνο για να διαφωνήσουν. Εγώ δε σπαταλαώ καν σάλιο με τέτοια ατόμα όταν βλέπω πώς είναι όπως είπε και ο slygeo87 " one of them" απλά εκεί που έλεγα το Α και βλέπω ότι ο άλλος σε στόμφο επιμένει στο Β, λεώ απλά ένα ναι ναι... ja ja που λένε και οι γερμανοί και γειώνω τη συζήτηση. Τους βαρίεμαι αφάνταστα αυτούς γιατί τα επιχειρήματά τους είναι ανούσια και βασίζονται μόνο στην επιθυμία τους να βγάλουν αυτό που λες λάθος. Μου έτυχε πρόσφατα γι'αυτο και έχω νοπή ακόμα την εμπειρια wasn't me ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:56 ---------- ΕΙναι το αναλογα του I'll call you back, σε παιρνω πισω πάλι καλά που δε λένε θα σε πάρω απο πίσω... εντάξει αυτό παίζει να το έχω πει και γω αλλά είχα μπερδευτεί, πάντως είναι γεγονός ότι και άθελά σου μεταφέρεις εκφράσεις απο άλλες γλώσσες. Όπως λεει και η ελληνοσουηδή φίλη μου "μου το κλεισε στ'αυτί" εμείς της λέω λέμε " μου το κλεισε στα μούτρα" .... έτσι πιο παχύ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ YEA!
little loulou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ναι, να λένε "τρελό αγόρι"... αυτο το πεταω εγω καμια φορα...η και το "μικρε"η "ελα ρε μεγαλε" που εκνευριζει πολλους.. επισης! μου αρεσει πολυ το "λακη λακη" και "φαε το παστελι!":p και σιχαινομαι το ¨"λολ" και το "δεν υπαρχει"!
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Που είσαι τρελο αγόρι; Το λεω συνηθως για να πειράξω κανα φιλο.. Όταν καποιος γνωστος εχει νευρα χωρίς λόγο.. - Ασ' τον ρε εχει περίοδο.. (αναφερώμενος στον 3ο της παρέας) ή - πάλι περιοδο εχεις; btw τα δικαιώματα της φράσης ανήκουν στον Achilles..
stavi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Που είσαι τρελο αγόρι; Το λεω συνηθως για να πειράξω κανα φιλο.. Όταν καποιος γνωστος εχει νευρα χωρίς λόγο.. - Ασ' τον ρε εχει περίοδο.. (αναφερώμενος στον 3ο της παρέας) ή - πάλι περιοδο εχεις; btw τα δικαιώματα της φράσης ανήκουν στον Achilles.. πάλι καλά που δεν κάνεις και αυτό που έκανε ένας συμμαθητής μου στο λύκειο. Έμπαινε μετά το διάλειμμα στην τάξη και φώναζε "ποοοο βρώμαει εδώ μέσα, πάλι περίοδο έχετε;" και πήγαινε και άνοιγε τα παράθυρα.... Τότε εκνευριζόμουνα, σκεφτόμουνα: " τι κάφρος ρε πούστη μου", τώρα το βλέπω με πιο χιουμοριστική διάθεση. Άσε που σκέφτομαι ότι προφανώς μόλις θα είχε κάνει μια νέα ανακάλυψη για τα γυναικολογικά των γυναικών και είχε ενθουσιαστεί για τις προχωρημένες τους γνώσεις, οποτε συγχωρείτε. boys boys boys. . .
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά εμένα μου τη σπάει να ακούω 2 μαντράχαλους να αποκαλούνε ο ένας τον άλλον "αγόρι" και μάλιστα με προφορά. Ο κολοκοτρώνης δε θα το λεγε ποτέ... Υπαρχει και το "ουγκ" παντως. Απο την εμπειρια μου ομως, ουτε αυτο το εκτιμουν πολυ οι γυναικες.
stavi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Υπαρχει και το "ουγκ" παντως. Απο την εμπειρια μου ομως, ουτε αυτο το εκτιμουν πολυ οι γυναικες. ή του ύψους ή του βάθους δηλαδή.... κοίτα, το ξέρω ότι τα αγόρια έχουν γενικότερα πολύ τρυφερά συναισθήματα για τους φίλους τους και αυτός μάλιστα είναι ένας από τους λόγους που τα λατρεύω.... όπως επίσης και ένας από τους λόγους που θα ήθελα να ήμουν άντρας... η γνήσια φιλιά, αλλά δεν μαρέσει αυτό το ψωνισμένο και στην πόζα " έλα αγόρι, τι μου κάνεις και τα σχετικά". Εντάξει δεν είναι τίποτα σπουδαίο, η συζήτηση το έφερε. Πάντως δεν ξέρω αν είδατε χτες τα φιλαράκια, αλλά είχε κάτι το σχετικό με τον joy Και τον τσάντελ που αγκαλιάζονται με την πρώτη ευκαιρία για να εκφράσουν τα συναισθήματα αγάπης που έχει ο ένας στον άλλον, αυτό το βρήκα πολύ πιο ρομαντικό και όμορφο και δε θα με πείραζει καθόλου να δω το φίλο μου να αγκαλιάζει τον κολλήτο του, να λένε όμως τρεις την ώρα έλα αγόρι δεν μαρέσει, είναι κατινιστικο
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 πάλι καλά που δεν κάνεις και αυτό που έκανε ένας συμμαθητής μου στο λύκειο. Έμπαινε μετά το διάλειμμα στην τάξη και φώναζε "ποοοο βρώμαει εδώ μέσα, πάλι περίοδο έχετε;" και πήγαινε και άνοιγε τα παράθυρα.... Τότε εκνευριζόμουνα, σκεφτόμουνα: " τι κάφρος ρε πούστη μου", τώρα το βλέπω με πιο χιουμοριστική διάθεση. Άσε που σκέφτομαι ότι προφανώς μόλις θα είχε κάνει μια νέα ανακάλυψη για τα γυναικολογικά των γυναικών και είχε ενθουσιαστεί για τις προχωρημένες τους γνώσεις, οποτε συγχωρείτε. boys boys boys. . . Αυτό με την περίοδο το λέω μόνο σε άντρες, αλλιώς δεν έχει πλάκα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.