ellilili Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Λέω συνέχεια: Έλεος Fuck,fuck,fuck (3 φορές) Ψόφα δεν υπάρχει μου τη δινει Μισώ: "τα πάντα όλα" ο,τιδήποτε έχει να κάνει με θρησκείες κλπ να αποκαλούν την κοπέλα τους "γκομενα" (απλώς μου τη δινει) τα γραμματικά και συντακτικά λάθη σε μια πρόταση "δωσε" το να έχεις πρόβλημα και να σου λένε "μη στεναχωριεσαι, οτι εγινε εγινε" (τι μας λες ρε μλκ...!τωρα μου εφτιαξες τη διαθεση!)
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Kατα τις μια Ναι, και κατα τη τρεις Από το "αγγούριν, τυρίν, αυγόν, ντομάταν και ζαμπό" Επίσης δεν είναι πολύ offtopic, αλλά πρέπει επιτέλους κάποιοι να καταλάβουν τη διαφορά του 3ου ενικού από το 2ο πληθυντικό. Δηλαδή: Εσείς συνδυάζετε το μαύρο με το μπλέ. Το μαύρο συνδυάζεται με το μπλέ. Μας έχουν βγεί τα μάτια εδώ μέσα
gvaggis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 το να έχεις πρόβλημα και να σου λένε "μη στεναχωριεσαι, οτι εγινε εγινε" (τι μας λες ρε μλκ...!τωρα μου εφτιαξες τη διαθεση!) Το να έχεις ένα σοβαρό πρόβλημα κ να έρχεται κάποιος να το συζητήσετε κ η επιχειρηματολογία του για να σε κάνει να αισθανθείς πιο όμορφα να περιλαμβάνει τη φράση : ''ο ΤΑΔΕ τι να πει, που είναι χειρότερα;" ΧΕΣΤΗΚΑ!!!ΣΤΑ α.... μου!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Έκφραση που χρησιμοποιώ πολύ τελευταία: "Είναι κι αυτό μια άποψη".
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εμένα με εκνευρίζει πολύ να ακούω κοπέλες να βρίζουν χειρότερα και από νταλικέρηδες και να έχουν ψωμοτύρι το "ρε π...η" και το "τι λες ρε μ@κ@κα" και το "καλά μ@κ@κα άμα σου πω.." ακόμη και όταν απευθύνονται σε άτομα του ίδιου φύλλου. Μακράν ότι πιο σπαστικό υπάρχει πιστεύω.. Χαλαρά γυναίκα χωρίς θυλικότητα δεν είναι γυναίκα και με το καλό υπάρχει και η Ταιλάνδη..Δεν είμαι αρνητικός σε τίποτα ούτε ρατσιστής. Απλά παραπάει να ακούς κοπέλα να είναι δέκα φορές πιο όχετος από οτιδήποτε αρσενικό υπάρχει..Δεν ξέρω τι προσπαθούν να δείξουν πάντως το αντίθετο καταφέρνουν και με τρελή διαφορά!
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Πράγματι, το να μιλάνε 2 κοπέλες και να λέει η μία στην άλλη "Ρε μαλάκα άκου τι μου συνέβη..." είναι αρκετά σπαστικό. Επίσης όταν μια κοπέλα λέει "Στα @@ μου" ή "Στο π**τσο μου".
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ένώ όταν λέει "στη μου..ρα μου" είναι ένα επίπεδο πιο πάνω! Απέλαση ρε!
Sadman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ένώ όταν λέει "στη μου..ρα μου" είναι ένα επίπεδο πιο πάνω!Απέλαση ρε! Λίγο.... Εμένα μου την σπάνε αρκετά,αλλά θα γράψω κάποια χτυπητά που μου έρχονται τώρα: Δεν είναι λουκανόπιτα,είναι λουκανικόπιτα(μια κοπελιά τούβλο ) Ο χριστός και η μάνα του(οχι και η παναγιά ) Να είναι ο άλλος μπροστά μου και να με ρωτάει:Που είσαι ρε?(στην γωνία απέναντι) Στε βενζινάδικο:Τι να σου βάλω? Όταν πέφτω σε μπλόκα με το μηχανάκι και ρωτάνε για διάφορα: Βλέπει μπάτσος τα ηχεία που έχω στο μηχανάκι και ρωτάει τι είναι αυτά?(τυρόπιτεες του είπα,και για την ειρωνία εφάγα και ενα 100ρικο κλήση,για ότι βρήκε ) Όταν μιλάω με την παρέα μου για pc:Με πόσο τρέχει ο δικός σου?(για ghz.Συνήθως απαντάω,ακμιά 300αρια χμ/ω) Και άπειρα πολλά.
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ένώ όταν λέει "στη μου..ρα μου" είναι ένα επίπεδο πιο πάνω!Απέλαση ρε! Αυτό τουλάχιστον το διαθέτει
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ο χριστός και η μάνα του(οχι και η παναγιά ) Αυτό είναι πιθανό να το έχει βγάλει η κοπέλα μου και να διαδόθηκε. Σίγουρα το επινόησε μόνη της (δεν το άκουσε από αλλού) και δεν το είχα ακούσει από κανέναν άλλον για πολύ καιρό, ενώ αυτή το χρησιμοποιούσε. Αργότερα διαδόθηκε πολύ (θεωρούσα, όμως, μόνο στη Λάρισα και περιορισμένα σε επιλεγμένους προορισμούς, Θεσσαλονίκη, Αθήνα κτλ) Υπάρχει, βέβαια, και η πιθανότητα να είναι τυχαίο. Πότε την άκουσες για πρώτη φορά;
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το αντιστοιχο ειναι το "Ειναι στη γρια με τα κερατα"(i.e. στου διαολου την μανα)
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Πράγματι, το να μιλάνε 2 κοπέλες και να λέει η μία στην άλλη "Ρε μαλάκα άκου τι μου συνέβη..." είναι αρκετά σπαστικό. Επίσης όταν μια κοπέλα λέει "Στα @@ μου" ή "Στο π**τσο μου". Αν ήμουν στη Ταυλάνδη ή στη Βραζιλία το παραπάνω δε θα με παραξένευε κ πολύ όπως είπε κ ο Νίκος.
drami Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Οταν νευριαζω συνηθως μου βγαινει "FUCK":mad: Δεν μου αρεσει οταν κατι ηλιθιες κοπελες (μπορει να μην ειναι αλλα αυτην την εντυπωση δειχνουν) λενε τσουλα η ΑΑαααα την πουτανα.... επισης δεν μου αρεσει το μωρι αν και μου ξεφευγει μερικες φορες Τελος δεν μου αρεσει οταν στους τοιχους γραφουν συνθηματα οπως ΠΑΟΚΑΡΑ η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και παει καποιος και γραφει μουνια και η σβηνει με μια γραμμη το συνθημα. στο τελος μενει μια μουτζουρα απο τις βλακειες που γραφουν...
buzzad Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Γενικως μου τη σπανε σχεδον ολες που γινονται μοδα και καλα οπως...: δεν υπαρχει... ρουφηχτα φιλακια... φιλακια ρουφηχτα... δεν περιγραφεται... μακακας... κτλ Μερικες που της δουλευω χρονια τωρα ειναι...: φλομπα,λεσι,οτι να'ναι και το all time classic στα αρχιδ** μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.