KWSN_Men Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ξαναδιάβασε τί είναι το Ad hominem Εντάξει, να αρχίσω να μιλάω και εγώ για το αν είναι δύσκολη ή τυπική μια εγχείρηση διπλού bypass, πώς γίνεται κτλ. Πόσο γελοίος είμαι όταν η μόνη σχέση που έχω με την ιατρική είναι μια γκόμενα που είχα παλιά και ότι διάβασα στο Internet; Άλλο τόσο να μιλάς εσύ για πράγματα που δεν έχεις βιώσει. By the way, δεν περιμέναμε εσένα να μας μάθει τι είναι το ad hominem ούτε το wikipedia. Είναι σίγουρα πιο πετυχημένος απο τους λουφαδόρους. Άλλη μια υπόθεση που δε θα έκανες αν ήξερες για ποιο πράγμα μιλάς. Η 1000 πεζικάριοί σου...είναι μία βολή....μάλλον όχι...είναι μιά βολτούλα ενός Apache, Cobra...ότι Gunship θέλεις εσύ τέλος πάντων. Σου βάζω εγώ ένα άλλο σενάριο....50.000 Έλληνες έφεδροι εναντίον ενός Leopard....ποιός κερδίζει; Το Leopard...γιατί; Γιατί οι ήρωες έλληνες έφεδροι πήγαν με τα G3 και δεν τους έμαθε κανείς πως να χειρίζονται αντι-αρματικά. Αν σε βολεύει καλύτερα για το 'επιχείρημά' σου, ας πούμε ένα τάγμα Apache με 1000 μαντράχαλους με σφεντόνες. Ξέρεις, υπάρχουν και ειδικότητες στο στρατό, και γίνονται και ασκήσεις. Δεν έχει μόνο καθάρισμα τουαλέτας. Λυπάμαι που σε απογοητεύω. Και κάτι άκρως ενδιαφέρονhttp://en.wikipedia.org/wiki/Active_troops_per_thousand_citizens Η Ελλάδα στην 10η θέση παρακαλώ. Και η Ελβετία στην 3η θέση και το Μπρουνέι στην 8η. Your point? By the way, το νούμερο των 177.000 χιλιάδων είναι πολυυυυύ παλιό.
Delirium Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 <<Παρουσιάζομαι Στην Πρωινή Αναφορά Του Λόχου Κύριε Λοχαγέ, Αιτούμενος 48ωρης Προσωπικής Αδειας.... Γιατί .... Γιατί 'Εχει 'Ερθει Η Κοπέλα Μου Και Θέλω Να *αμήσω!!!>>
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Πόσο γελοίος είμαι όταν η μόνη σχέση που έχω με την ιατρική είναι μια γκόμενα που είχα παλιά και ότι διάβασα στο Internet; Άλλο τόσο να μιλάς εσύ για πράγματα που δεν έχεις βιώσει. Συγκρίνεις την Ιατρική με...τον Στρατό...μάλιστα...ουδέν σχόλιο, ο νοών νοιείτω. By the way, δεν περιμέναμε εσένα να μας μάθει τι είναι το ad hominem ούτε το wikipedia. Πραγματικά όμως είσαι επάξιος εκπρόσωπός του...γιατί όλα μα όλα σου τα επιχειρήματα στηρίζονται σε αυτό. Ο Α υποστηρίζει το Β Ο Α θεωρείται αμφιβόλου εγκυρότητας Άρα το Β είναι λάθος...ωραία λογική. Δεν έχει κάνει ποτέ ναρκωτικά, πως είσαι σίγουρος ότι θα σε σκοτώσουν. Δεν έζησες ποτέ στην Αιθιοπία πώς ξέρεις ότι εκεί κάτω καθημερινά πεθαίνουν, δεν έζησες ποτέ στο Αφγανιστάν πως ξέρεις ότι εκεί κακοποιούν της γυναίκες, δεν έζησες το ΄40, που ξέρεις ότι υπήρξε ο χίτλερ, το Άουσβιτς, το ολοκαύτωμα κτλ, δεν έζησες το '21...που το ξέρεις ότι υπήρξε ελληνική επανάσταση....Τέλος δεν έχεις φάει ποτέ σκατά, πώς ξέρεις ότι δεν θα σου αρέσουν; Όλα αυτά απόρροια της λογικής σου. Ξέρεις, υπάρχουν και ειδικότητες στο στρατό, και γίνονται και ασκήσεις. Δεν έχει μόνο καθάρισμα τουαλέτας. Λυπάμαι που σε απογοητεύω. Οι οποίοιες είναι απλά για τα μάτια του κόσμου...διαβιβαστές που δεν έχουν πιάσει ποτέ ασυρμάτους, σκοπευτές που δεν έχουν μπεί ποτέ στο σκοπευτήριο και πολλά τέτοια ωραία. Και η Ελβετία στην 3η θέση και το Μπρουνέι στην 8η. Your point? Το ότι στην Ελλάδα το ποσοστό Φαντάρων είναι πάρα πολύ υψηλό σε σχέση με τον συνολικό πλυθησμό...το οποίο δεν θα ήταν πρόβλημα αν ήμασταν Ελβετία. Αυτοί που είναι εκεί μέσα όμως, δεν μπορούν να συμβάλουν στο ΑΕΠ...με δυσμενέστατες επιπτώσεις.
1980 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Η 1000 πεζικάριοί σου...είναι μία βολή....μάλλον όχι...είναι μιά βολτούλα ενός Apache, Cobra...ότι Gunship θέλεις εσύ τέλος πάντων. το αρμα συνοδευετε ΠΑΝΤΑ απο πεζικαριους και με υποστηριξη ελικοπτερων μην γραφεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι. το αρμα κατεβαινει στην πρωτη γραμη για να χτυπηθει με τα αντιπαλα αρματα και τα ελικοπτερα καθαριζουν τα αντιαρματικα σε περιπτωση που θα καταλαβεις εδαφος , και ο χειροτερος εχθρος του αρματος ειναι τα ελικοπτερα, ειδικα σε λοφους κτλ. μην τα γραφεις ετσι αποτομα γιατι προφανως δεν εχεις κατεβει ποτε σε ασκηση. οι πεζικαριοι προστατευουν τα μετοπισθεν σου και ποτε δεν μπορεις να καταλαβεις μια περιοχη χωρις το πεζικο σου. το αρμα απλα ανοιγει τον δρομο. οσο για τις ειδικοτητες που δεν εφαρμοζονται ρωτα οσους πηγαν τεθωρακισμενα να σου πουνε αν την μαθανε την ειδικοτητα τους η οχι. μην εισαι τοσο απολυτος γιατι εκτειθεσε. δεν ειναι παντου χυμα ολα υπαρχουν ετοιμοπολεμες μοναδες. πολυ το ζαλισαμε το θεμα. αναλυση επι της αναλυσεως για κατι τοσο απλο. Πολυ ειρωνια για την χωρα σου παντως ρε ζακ ακου γιουνανισταν.
antreaslam Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 παιδιά,μέσα σε όλα,ο ζακ,λέει κ κάποια ενδιαφέροντα πράγματα! αν ας πούμε αληθεύει ότι οι πρώην γιουγκοσλαβικές χώρες,έοχυν καταργήσει την υποχρεωτική θητεία, είναι ένα παράδειγμα που καταρρίπτει το "εδώ δεν είμαστε ελβετία,έχουμε προβλήματα με τους γείτονες κλπ",γιατί κ αυτοί έχουν τέτοια. επίσης,παρέθεσε καμια 20αριά πηγές για προβλήματα με τις τροφές στο στρατό,και πέρασε στο χαλαρό κ αυτό! kwsn,τώρα,που κουνάμε υποτίθεται τον κώλο μας,κ συμμετέχουμε στο πανηγύρι του στρατού,θεωρείς ότι είμαστε πραγματικά χρήσιμοι στον ΕΣ??? θα επανέλθω αργότερα για λοιπά σχόλια(δεν είναι απειλή αυτό!!!!!)!!!!! ΥΓ:γεια σου ρε ομνι με τις ατάκες σου! αν την γκόμενά σου,όσο είσαι φαντάρος,την πηδάει: 1)αυτός που ποτέ δεν πήγε γιατί το έπαιξε τρελλός 2)ο αλβανός που δουλεύει στην οικοδομή 3)ο έλληνας πιτσιρικάς που δουλεύει στην οικοδομή δε φαντάζομαι να έχιες πρόβλημα...Το πρόβλημα έγκειται οταν στην πηδάει γόνος καπιταλιστών!!!
kostasSTi Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Αν σε βολεύει καλύτερα για το 'επιχείρημά' σου, ας πούμε ένα τάγμα Apache με 1000 μαντράχαλους με σφεντόνες. Ξέρεις, υπάρχουν και ειδικότητες στο στρατό, και γίνονται και ασκήσεις. Δεν έχει μόνο καθάρισμα τουαλέτας. Λυπάμαι που σε απογοητεύω. +100000!!! Πέεεεφτει και το apache, πέεεεφτει..... Όσον αφορά το leopard, αν είναι 1000 άτομα (δεν απευθύνομαι σε σένα KWSN_Men, σε συμπληρώνω) κάνουν μια ωραία διασπορά και γίνονται 1000 στόχοι. Μέχρι να γυρίσει το άρμα τον πύργο και να κάνει 1000 βολές, πηγαίνει ένας μαγκάκος από πίσω, του κολλάει μια "σερβιέτα" στην κοιλίτσα και παίρνουν το πρώην άρμα σε σακούλες...
pc_admin Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Νομιζω ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα που δεν ειναι ουτε τακτικες μαχης ουτε τι ρολο παιζει καθε μοναδα στην μαχη αλλα αν ειναι σωστο να καταργηθει η υποχρεωτικη θητεια στον στρατο Και ρωτω αν γινοταν εθελοντικοι ποσοι θα πηγαιναν ενας στους 10 και πολλους λεω ενας στους εκατο Θα πειτε οτι πολλες χωρες εχουν μισθοφορους για αυτο το σκοπο ρε παιδια αν μας την πεσουν πχ οι τουρκοι οι μισθοφοροι μολις δουν τα σκουρα θα την κανουν ...και τοτε να δουμε ποιος θα πολεμησει Κατα τη γνωμη μου ειναι το λιγοτερο αισχος προς ολους αυτους που πολεμησαν σε τοσους πολεμους για να ειμαστε σημερα ελευθεροι . Οι παπουδες μας δηλαδη που πολεμησαν με Βουλγαρους , Τουρκους κτλ ηταν κοροιδα και εμεις οι εξυπνοι ? Ναι ρε σεις θελεστε να λεγεστε Ελληνες ή τσατσακια του ενος και του αλλου Ειστε απογονοι του Λεωνιδα και του Κολοκοτρωνη ? ή οχι ? Δεν ειμαι εθνικιστης ή κατι τετοιο αλλα αν γινει κανενα ντου τι θα λεμε μετα στα παιδια μας ? Δεν ειχα χρονο να υπερασπιστω την πατριδα μου γιατι θα καθυστερουσα την καριερα μου?
mandate Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ----------------------------------------------
Timour21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Αν σε βολεύει καλύτερα για το 'επιχείρημά' σου, ας πούμε ένα τάγμα Apache με 1000 μαντράχαλους με σφεντόνες. Ξέρεις, υπάρχουν και ειδικότητες στο στρατό, και γίνονται και ασκήσεις. Δεν έχει μόνο καθάρισμα τουαλέτας. Λυπάμαι που σε απογοητεύω. Τώρα με το παράδειγμα του Απάτσι και του Λέοπαρντ, παραδέξου σε αποστόμωσε. Είναι ξεκάθαρο οτι έχει κερδίσει στο Hardest όλη την σειρά του Call of duty! :) Α ρε κάτι ήρωες του καναπέ...... Αααα δεν θέλω να πάω σχολείο γιατί έχει και άλλα παιδάκια και θα με κολλήσουνε ιώσεις και αρρώστιες. Αααα δεν θέλω να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί το φαγητό δεν θα είναι καλό και θα με πονάει η κοιλίτσα μου...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 edit: λάθος thread
antreaslam Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 pc_admin,ενώ εσύ πιστεύεις,ότι από τους 100 που συμμετέχουμε σε αυτή τη συζήτηση,από τους οποίους οι 98 έχουν πάει φαντάροι ήδη,ο ένας δήλωσε οτι δε θα πάει κ 1 έχει αναβολή, όταν δουν τα σκούρα,τι θα κάνουν? αν πχ,ΠΡΙΝ αρχίσει ο πόλεμος,δωθεί στους 100 αυτούς η δυνατότητα να φύγουν με τις οικογενειες τους(υποθετικά),νομίζεις ότι θα μεινουν πανω από 10 να πολεμήσουν? ή αν κατα τη διάρκεια του πολέμου βρουν τα σκούρα όπως εσύ λες,νομίζεις ότι πάνω από 10 δεν θα την ...πουλέψουν αν μπορούν κ τα καταφέρουν? ποια λοιπόν η διαφορά με τους μισθοφόρους?ότι εμείς οι 100,είμαστε 1000% λιγότερο κατηρτησμένοι κ εκπαιδευμενοι από αυτούς! τι σημαίνει έλληνας?είναι αυτός που ανήκει στο κράτος με την μπλε - ασπρη σημαία κ το σταυρό?γιατί τότε,δεν είμαστε απόγονοι των μη ορθοδόξων προγόνων μας,που μεγαλούργησαν,κ έκαναν τους έλληνες να υπερηφανεύονται για την αρχαία ιστορία τους. επίσης,έλληνας ήταν κ ο σφαγέας μ.αλεξανδρος,καθώς κ οι προ-παππούδες μας που πριν την καταστροφή στη μ.ασία, είχαν κοντέψει να φτάσουν μέχρι την...κινα, σκοτώνοντας κ λεηλατώντας ότι έβρισκαν μπροστά τους! για ποιο λόγο είπαμε πρέπει να ειμαι υπερήφανος για αυτά τα κατορθώματα? ΥΓ:ρε γαμώτο,οι εποχές αλλάζουν! η χώρα μας έχει 10000 προβλήματα,κ εθελοτυφλεί,δίνοντας τόσο σημαντικά κονδύλια σε μια τόσο στρεβλή οργάνωση όπως ο στρατός! αλλά βέβαια,έτσι διατηρεί κ μια πολύ καλή πελατειακή σχέση με τους ψηφοφόρους.... ΥΓ2:στο κάτω κάτω,φτιάξε μια τόσο υψηλων ιδανικών παιδεία, που να μην χρειάζεται καν το "υποχρεωτικό",αλλά με μισθοφόρους,κ με όσους καταταγούν εθελοντικά,να είσαι οκ... ΥΓ3:το ξαναείπα...ΧΡΕΟΣ προς την κοινωνία,έχω,κ μάλιστα μεγάλο! αλλά είπα και τους τρόπους που σκοπεύω κ ελπίζω να το ξεχρεώσω....
1980 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 pc_admin,ενώ εσύ πιστεύεις,ότι από τους 100 που συμμετέχουμε σε αυτή τη συζήτηση,από τους οποίους οι 98 έχουν πάει φαντάροι ήδη,ο ένας δήλωσε οτι δε θα πάει κ 1 έχει αναβολή, όταν δουν τα σκούρα,τι θα κάνουν?αν πχ,ΠΡΙΝ αρχίσει ο πόλεμος,δωθεί στους 100 αυτούς η δυνατότητα να φύγουν με τις οικογενειες τους(υποθετικά),νομίζεις ότι θα μεινουν πανω από 10 να πολεμήσουν? ή αν κατα τη διάρκεια του πολέμου βρουν τα σκούρα όπως εσύ λες,νομίζεις ότι πάνω από 10 δεν θα την ...πουλέψουν αν μπορούν κ τα καταφέρουν? φυσικα και θα κατσεις αλλοιως εισαι δειλος και ανανδρος, παλι για φυγη μιλαμε? δεν προστατευεις το κρατος τους συμπατριωτες σου προστατευεις εκτος και αν μισουν ολοι τοσο πολυ τους γυρω τους που κοιτανε μονο την παρτη τους. που αυτο βλεπω και εγω και αηδιαζω με τοσο μισος γυρω μου.
antreaslam Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 1980,αν ζεις στη γερμανία τα τελευταία 15 χρόνια,και ξαφνικά οι πολωνοί επιτεθούν στη γερμανία,θα πολεμήσεις για τη γερμανια?
1980 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 1980,αν ζεις στη γερμανία τα τελευταία 15 χρόνια,και ξαφνικά οι πολωνοί επιτεθούν στη γερμανία,θα πολεμήσεις για τη γερμανια? δεν θα τους ενοιωθα ποτε συμπατριωτες μου πιστεψε με. συμπατριωτης σου ειναι αυτος που ειχεις την ιδια ιστορια , τα ιδια βιωματα τις ιδιες αντιληψεις , εχεις μοιραστει στιγμες μαζι τους κτλ. αν ειχα γενηθει εκει δεν ξερω. τελοσπαντων εγω συμπατριωτη μου θεωρω αυτον που εχω γενηθει στην ιδια πατριδα. παντως γιαυτο που λες εγω το εχω πει οι εχοντες θα την κανουν με λιαρ τζετ και οι υποψιασμενοι, και οι αλλοι μισοι θα κρυφτουνε σε λαγουμια , και θα μεινει το 1/4 να πολεμησει. το κουραζουμε πολυ ομως. προσωπικα δεν χρειαζετε και πολυ σκεψη για το αν θα μεινεις η οχι. η το εχεις μεσα σου η οχι. ειναι και θεμα ενστικτου , παιδειας , πιστευω και τροπου ζωης και πεποιθησεων. edit: και εμενα με χαλαει που η σημαια που υπαρχει στον τοιχο μου εχει εναν σταυρο πανω αλλα αυτη υπαρχει τι να κανω.
insomniaK Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Στο Taiwan Είναι η Taiwan και δεν έχει καταργηθεί η θητεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.