Προς το περιεχόμενο

σχολες


magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για δουλεια το παιδαγωγικο ειναι μονοδρομος... Απο εκει και περα οτι σου αρεσει . Εχω 2 φιλους που τελειωσαν φιλολογια πριν 1 χρονο και ειναι ανεργοι και αλλον ενα Δημοτικης που μετα το στρατο δουλευει ηδη σε σχολειο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω σαν φοιτητης φιλολογιας θα σου προτεινα αν ''πιασεις'' τα απαραιτητα μορια να δηλωσεις ειτε νομικη σαν αρχικη σου επιλογη ειτε καποια φιλολογικη(αλλωστε φιλολογος βγαινεις κ απο το ιστορικο κ απο το ΦΠΨ ειτε απο το φιλοσοφικο).οσον αφορα τις παιδαγωγικες θεωρω οτι σε 5 μπορει και 6 χρονια που θα τελειωσεις τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο ευκολα ωστε να διοριστεις οπως τωρα.βεβαια κ να διοριστεις σαν φιλολογος ειναι πολυ δυσκολοτερο αλλα μπορεις πιο ευκολα κ καποια ιδιαιτερα μαθηματα σαν αρχη να κανεις ή να δουλεψεις σε καποιο φροντιστηριο.εκτος ομως απο την καθαρα επαγγελματικη αποκατασταση θα πρεπει να κοιταξεις με τι ασχολειται καθε σχολη κ αν αυτο σε ενδιαφερει..ελπιζω να σε βοηθησα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλωστε φιλολογος βγαινεις κ απο το ιστορικο κ απο το ΦΠΨ ειτε απο το φιλοσοφικο

 

Αν θέλεις να δουλέψεις ώς φιλόλογος μην δηλώσεις ΦΠΨ:evil: Έλεος με αυτή τη σχολή. Εϊναι σαν να τελειώνεις φυτική παραγωγή και να λές οτι είσαι γεωπόνος.

 

οσον αφορα τις παιδαγωγικες θεωρω οτι σε 5 μπορει και 6 χρονια που θα τελειωσεις [...]

 

Ε όχι και να τελειώσει το παιδαγωγικό σε 5-6 χρόνια... Το πιο άκυρο άτομο που ήξερα έκανε 4.5:-D

 

απο αποψη επαγγελματικης αποκαταστασης η καλυτερη

 

Παιδαγωγικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι σου αρέσει εσένα πρέπει να πεις , να ξεκινήσεις απο εκει , γενικά τι άλλο έχει το θεωρητικό πεδίο εκτός απο εκπαιδευτικούς στο οποίο θα ήθελες να ειδικευτείς , τι νομίζεις οτι σου ταιριάζει. Αν και για την Ελλάδα αυτό είναι μια ρομαντική οπτική να βλέπει κανείς την επαγγελματική του αποκατάσταση , ωστόσο δεν γίνεται διαφορετικά αν θες να πετύχει το πακέτο των σπουδών , μέτα . . ίδωμεν ! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομική εννοείται έστω και Κομοτηνή.Μετά νομίζω ότι μπαίνεις πιο εύκολα στο δημόσιο.Παιδαγωγικό ναι αν σ αρέσει η επαρχία (που να διοριστείς αμέσως Αθήνα) ΔΕΣ όχι αν δεν έχεις δόντι.Με τίποτα μετφραστικό γιατί εχει πολύ δουλειά μέσα στη σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
Νομική εννοείται έστω και Κομοτηνή.Μετά νομίζω ότι μπαίνεις πιο εύκολα στο δημόσιο.[...]

Όσον αφορά το δημόσιο αυτό δεν ισχύει. Πιο εύκολα θα βρει κάποιος δουλειά στο δημόσιο αν πάει σε οικονομική σχολή παρά στη Νομική.

 

Αυτά περί Νομικής και δημοσίου ίσχυαν τη δεκαετία 1970 και 1980...

 

ΥΓ: Επιτυχημένο το "έστω και Κομοτηνή".

Η Κομοτηνή μπορεί να μην είναι τρομερή πόλη αλλά έχει εκπληκτικές εγκαταστάσεις στο Πανεπιστήμιο, νέους και ορεξάτους καθηγητές και έχει την Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη δίπλα. Μια χαρά είναι η Κομοτηνή. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...