basilis5 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 προς μεγαλη απογοητευση των φιλων του πλει το ΧΒΟΧ εχει καλυτερα γραφικα, αλλα προς μεγαλη απογοητευση των φιλων του ΧΒΟΧ τα γραφικα δεν αρκουν για να κανουν ενα παιχνιδι καλο. Το πλει εχει ποιοτικοτερους τιτλους κι ας υστερει σε γραφικα. αρα ειναι παντα θεμα του τι ζητα ο καθενας
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Πού τους είδατε τους ποιοτικότερους τίτλους, να πάμε να πάρουμε κι εμείς PS3 να παίζουμε εκεί? ...
basilis5 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Πού τους είδατε τους ποιοτικότερους τίτλους, να πάμε να πάρουμε κι εμείς PS3 να παίζουμε εκεί? ... uncharted 1-2, resistance 2, little big planet, killzone2, mgs4 ειναι μερικοι καλοι λογοι για να το παρεις. βεβαια υπαρχουν κι αλλα σημαντικα πλεονεκτηματα του πλει εναντι του ΧΒΟΧ περαν των παιχνιδιων για να το παρεις,αλλα ειμαι σιγουρος τα ξερεις ηδη
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Με εξαίρεση το MGS4 τα υπόλοιπα δεν μου λένε απολύτως τίποτα, αλλά όπως είπες κι εσύ είναι θέμα το τι ζητάει ο καθένας και τι γούστα έχει.
basilis5 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Με εξαίρεση το MGS4 τα υπόλοιπα δεν μου λένε απολύτως τίποτα, αλλά όπως είπες κι εσύ είναι θέμα το τι ζητάει ο καθένας και τι γούστα έχει. αυτο ειναι σιγουρο. θα θελα πχ να χα το gears of war στο ps3 .
Udontneed2know Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Έχω διαβάσει άπειρες φορές ότι η κάρτα γραφικών του 360 είναι καλύτερη του PS3. Ρωτάω εγώ τώρα, πώς γίνεται μία κονσόλα, που έχει χειρότερη κάρτα γραφικών από μία άλλη, να έχει περισσότερα παιχνίδια που θεωρούνται ότι έχουν τα καλύτερα γραφικά σε κονσόλα και ίσως το καλύτερο (λέω ίσως επειδή δεν έχει βγει ακόμα), το Killzone 2; Δεν κάνω αυτή την ερώτηση για να ανάψω πάλι τα αίματα, αλλά μου έγινε απορία. για τον πολυ απλο λογο οτι ο συνδυασμος του ps3 hardware ειναι καλυτερος απο του 360, η εντυπωση για καλυτερα γραφικα στο 360 εχει δημιουργηθει για διαφορους λογους, ο κυριοτερος ειναι οτι στα multiplatform παιχνιδια που αξιοποιουν στο ελαχιστο την CPU για γραφικα, το 360 εστω και οριακα στις περισσοτερες των περιπτωσεων υπερτερει στα γραφικα. Στα αποκλειστικα οπως βλεπεις αλλαζει το πραγμα , επισης ξεχασες να βαλεις στην λιστα σου το Gran Turismo, και μπορεις επισης να βρεις ενα καρο HD videos απο το killzone 2 στο http://www.gamersyde.com (επειδη ανεφερες οτι δεν εχεις δει video)
neovdr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 για τον πολυ απλο λογο οτι ο συνδυασμος του ps3 hardware ειναι καλυτερος απο του 360, η εντυπωση για καλυτερα γραφικα στο 360 εχει δημιουργηθει για διαφορους λογους, ο κυριοτερος ειναι οτι στα multiplatform παιχνιδια που αξιοποιουν στο ελαχιστο την CPU για γραφικα, το 360 εστω και οριακα στις περισσοτερες των περιπτωσεων υπερτερει στα γραφικα.Στα αποκλειστικα οπως βλεπεις αλλαζει το πραγμα , επισης ξεχασες να βαλεις στην λιστα σου το Gran Turismo, και μπορεις επισης να βρεις ενα καρο HD videos απο το killzone 2 στο http://www.gamersyde.com (επειδη ανεφερες οτι δεν εχεις δει video) Από την άλλη το να πετύχεις αυτό που θές συνδιάζοντας την CPU με GPU δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις. Έτσι καθυστερούν τα παιχνίδια. Και εδώ όλη η βιομηχανία κινείται προς την κατεύθυνση GPU που χειρίζεται και τα γραφικά και τη φυσική (πολυ απλά γιατί οι GPU είναι εξαιρετικές σε αυτόν τον τομέα) και η SONY θα γυρίσει τους πάντες προς τα πίσω? Και μετα βλέπουμε Tekken και FF στο XBOX...
anamenos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 για τον πολυ απλο λογο οτι ο συνδυασμος του ps3 hardware ειναι καλυτερος απο του 360, η εντυπωση για καλυτερα γραφικα στο 360 εχει δημιουργηθει για διαφορους λογους, ο κυριοτερος ειναι οτι στα multiplatform παιχνιδια που αξιοποιουν στο ελαχιστο την CPU για γραφικα, το 360 εστω και οριακα στις περισσοτερες των περιπτωσεων υπερτερει στα γραφικα.Στα αποκλειστικα οπως βλεπεις αλλαζει το πραγμα , επισης ξεχασες να βαλεις στην λιστα σου το Gran Turismo, και μπορεις επισης να βρεις ενα καρο HD videos απο το killzone 2 στο www.gamersyde.com (επειδη ανεφερες οτι δεν εχεις δει video) ούτε καν το Killzone 2 δεν έχει την λεπτομέρεια στα textures που έχει το Gears of War 2...
G_Zisis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Από την άλλη το να πετύχεις αυτό που θές συνδιάζοντας την CPU με GPU δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις. Έτσι καθυστερούν τα παιχνίδια. Και εδώ όλη η βιομηχανία κινείται προς την κατεύθυνση GPU που χειρίζεται και τα γραφικά και τη φυσική (πολυ απλά γιατί οι GPU είναι εξαιρετικές σε αυτόν τον τομέα) και η SONY θα γυρίσει τους πάντες προς τα πίσω? Και μετα βλέπουμε Tekken και FF στο XBOX... Συγγνώμη,αλλά εγώ ξέρω ότι στην κάρτα γραφικών βασίζεται μόνο η ποιότητα των γραφικών,το τι βλέπεις.Το gameplay πώς στηρίζεται στην gpu? Αν ψάξεις τους λόγους που το Killzone θεωρείτε κορυφαίο,εκτός από τα γραφικά του,θα δεις ότι έχει κορυφαίο animation,physics,τέλειο ai κλπ,στα οποία πιο πολύ βοηθάει ο cpu παρά η gpu ούτε καν το Killzone 2 δεν έχει την λεπτομέρεια στα textures που έχει το Gears of War 2... Πρώτον,πες μου ότι έκανες τον κόπο να παίξεις έστω και το demo πριν το πεις αυτό κι όχι μόνο ότι έχεις δει από τα βιντεάκια. Δεύτερον,πώς μπορείς να το λες,αφού δεν έχει καν βγει;
anamenos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Συγγνώμη,αλλά εγώ ξέρω ότι στην κάρτα γραφικών βασίζεται μόνο η ποιότητα των γραφικών,το τι βλέπεις.Το gameplay πώς στηρίζεται στην gpu? Αν ψάξεις τους λόγους που το Killzone θεωρείτε κορυφαίο,εκτός από τα γραφικά του,θα δεις ότι έχει κορυφαίο animation,physics,τέλειο ai κλπ,στα οποία πιο πολύ βοηθάει ο cpu παρά η gpu Πρώτον,πες μου ότι έκανες τον κόπο να παίξεις έστω και το demo πριν το πεις αυτό κι όχι μόνο ότι έχεις δει από τα βιντεάκια. Δεύτερον,πώς μπορείς να το λες,αφού δεν έχει καν βγει; πρώτον έχω παίξει το demo σε PS3 φίλου, δεύτερον δεν έχω αναφέρει άλλο τεχνικό τομέα που να υπερέχει το GOW2 του ασπρόμαυρου παιχνιδιού...
KleKoR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 πρώτον έχω παίξει το demo σε PS3 φίλου, δεύτερον δεν έχω αναφέρει άλλο τεχνικό τομέα που να υπερέχει το GOW2 του ασπρόμαυρου παιχνιδιού... ναι ρε γαμώτο, η αλήθεια είναι ότι λίγο ροζάκι καταμεσής του πολέμου είναι ότι πρέπει.... είναι και της μόδας τον τελευταίο καιρό...
Rebel21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 το ps3 αποδίδει τα μέγιστα στα exclusives αλλα το θέμα είναι ότι τα συγκεκριμένα τραβιούνται 4 χρονια και το budget τους έχει φτάσει σε τεραστια επίπεδα.δηλαδή για να δεις αποτελέσματα θες χρονια και πολλά λεφτά.ποσα ακόμα τέτοια projects περιμένετε μέχρι να απαξιωθεί το ps3?μετρημένα στα δάκτυλα ίσως.
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Βρε σε λίγο θα πουν ότι το KZ2 είναι καλύτερο κι από το Crysis ακόμα. Πού είναι ο apokleiros να τους βάλει στη θέση τους? (που δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι το KZ2 μπορεί όντως να είναι καλύτερο, άλλωστε εμένα το Crysis με άφησε αδιάφορο)
Tilemaxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 ούτε καν το Killzone 2 δεν έχει την λεπτομέρεια στα textures που έχει το Gears of War 2... Έχει καλύτερα γραφικά το Killzone 2...
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Εννοείται. Άλλωστε το λένε κι εδώ... http://www.sonydefenseforce.com/?p=423
Προτεινόμενες αναρτήσεις