Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ούτε καν το Killzone 2 δεν έχει την λεπτομέρεια στα textures που έχει το Gears of War 2...

να υποθεσω δηλαδη οτι στα υπολοιπα παραδεχεσαι οτι το GOW2 ειναι κατωτερο? και μιλαω για μοντελα, φωτισμο, animation

Δημοσ.
να υποθεσω δηλαδη οτι στα υπολοιπα παραδεχεσαι οτι το GOW2 ειναι κατωτερο? και μιλαω για μοντελα, φωτισμο, animation

δεν είναι κακό να το παραδεχτώ, αλλά στο συγκεκριμένο τομέα είναι φως φανάρι ότι τα textures του GOW2 είναι καλύτερα. Πάντως δεν έχω πλέον παραμικρή αμφιβολία ότι Killzone 2 μπορούσε να βγει και στο 360 και μαλιστά σε κάποιους τομείς με καλύτερα αποτελέσματα. (Βλ. RES5, PS3 leader platform)

Δημοσ.

Ρε anamenos,υπάρχουν κι άλλα πράγματα,εκτός του οπτικού τομέα και της gpu.Έλεος με αυτά τα γραφικά...

Το ξαναλέω (όπως κι εσείς θα το ξέρετε) ότι τα δυνατά μέρη του killzone,εκτός από τα γραφικά,είναι τα physics,ai κλπ.Θεωρείς ότι το gow2 είναι καλύτερο και σε αυτούς τους τομείς και γενικά πιστεύεις ότι έχει καλύτερο gameplay?

Μιλώντας για το gow2,εννοείται ότι το έχω παίξει και μάλιστα μου άρεσε πολύ,αλλά μη συγκρίνουμε το άθλιο ai του,τα physics ακόμα και το animation του με του killzone.

Δημοσ.
Ρε anamenos,υπάρχουν μερικά πράγματα,τα οποία στον οπτικό τομέα και στην gpu.Έλεος με αυτά τα γραφικά...

Το ξαναλέω (όπως κι εσείς θα το ξέρετε) ότι τα δυνατά μέρη του killzone,εκτός από τα γραφικά,είναι τα physics,ai κλπ.Θεωρείς ότι το gow2 είναι καλύτερο και σε αυτούς τους τομείς και γενικά πιστεύεις ότι έχει καλύτερο gameplay?

Μιλώντας για το gow2,εννοείται ότι το έχω παίξει και μάλιστα μου άρεσε πολύ αλλά μη συγκρίνουν το άθλιο ai του και τα physics του με του killzone.

Νομίζω έχω απαντήσει σε αυτό, εγώ σε αυτό που στέκομαι περισσότερο είναι στο HYPE για το συγκεκριμένο game και την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κοινού από τα fanboys και κυρίως την ίδια την SONY...

Δημοσ.

κατάλαβα, και θα ξαναπώ αυτό: μιλάμε για ανθρώπους που μπορούν να μας πουν σε τι ανάλυση τρέχει το κάθε game και σε τι framerate αλλά όχι δεν μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες ακριβώς το ίδιο "frame"????? δεν αντιλέγω ότι μπορεί το re5 να έχει καλύτερα γραφικά στο xbox360 αλλά ρε γαμώτο μια φώτο σύγκρισης στο ίδιο ακριβώς "frame" να μην υπάρχει? και το λέω αυτό γιατί στο βίντεο του re5 από το οποίο προέρχονται οι φώτο ειδικά στην φάση που είναι ο τύπος που μιλάει στην εξέδρα ο ήλιος από πίσω τον χτυπάει περίεργα στο πρόσωπο και σε κάθε δευτερόλεπτο μια φωτογραφία μπορεί να δώσει διαφορετικά αποτελέσματα...

συγχωρέστε με που είμαι δύσπιστος αλλά στο βίντεο που υπάρχει νομίζω στο gametrailers με την splitscreen δεν υπάρχουν διαφορές...

Δημοσ.
Νομίζω έχω απαντήσει σε αυτό, εγώ σε αυτό που στέκομαι περισσότερο είναι στο HYPE για το συγκεκριμένο game και την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κοινού από τα fanboys και κυρίως την ίδια την SONY...

Αν έχεις απαντήσει πιο πριν συγγνώμη.Μπορεί να εννοείς το post που δεν κατάλαβα τι εννοούσες.

Γιατί στέκεσαι στο hype και γιατί προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το κοινό και από τι?Το hype,αν δεν κάνω λάθος,θεωρείται κακό όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ χειρότερο από αυτό που παρουσίαζαν.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,το τελικό αποτέλεσμα είναι αντάξιο του hype και δεν είμαι μόνο εγώ που το πιστεύω αυτό.Οπότε...?

Χωρίς να αναφέρομαι απαραίτητα στον anameno,πολλοί εδώ μέσα μου φαίνεται ότι έχετε συνηθίσει να απαξιώνετε οτιδήποτε ανήκει σε άλλη κονσόλα εκτός από αυτή που έχετε ή που υποστηρίζετε (για όσους έχουν και τις δύο),ακόμα και αν κάτι όντως αξίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η version του RE5 για ps είναι θολή.κλασσικό πρόβλημα λόγο του aa που χρησιμοποιεί το ps.ποιο εμφανείς είναι οι φωτογραφίες με τον αιθίοπα κάτω δεξιά στο ps είναι τόσο θολο που κάποιες φλέβες στο πρόσωπο του δεν φαίνονται καν.

το θέμα είναι να μην έχει προβλήματα framerate γιατί η διαφορα στα γραφικά δεν είναι σπουδαία.

για το killzone είναι λίγο άδικο να κρίνουμε τα γραφικά από μια μουντή πιστα στο demo. ας περιμένουμε να δούμε κάποιο άλλο level. σε καμια περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την λεπτομέρεια και την ποσότητα των levels που έχουμε δει στο gow αν και πολύ δύσκολα μπορεί να βρεί κάποιος καλύτερη δουλειά σε θέμα textures από της epic. στα psychics animations και σίγουρα στο AI το killzone δείχνει καλύτερο.σίγουρα όμως το παιχνίδι δεν έκανε την επανάσταση που όλοι περίμεναν.

Επεξ/σία από Rebel21
Δημοσ.

Το θέμα είναι αν αυτή τη θολούρα θα την αντιλαμβάνεσαι από την απόσταση την οποία παίζεις.Πρέπει να θυμάστε ότι,όταν παίζουμε,δεν έχουμε τη φάτσα μας κολλημένη στην οθόνη.

Δημοσ.
Το θέμα είναι αν αυτή τη θολούρα θα την αντιλαμβάνεσαι από την απόσταση την οποία παίζεις.Πρέπει να θυμάστε ότι,όταν παίζουμε,δεν έχουμε τη φάτσα μας κολλημένη στην οθόνη.

κάνουν σύγκριση γραφικών δεν έχει σημασία αν εσύ έχεις κολλημένη την tv στην μύτη σου η βλέπεις από 10 μετρα απόσταση.

η λογική αυτή μου θυμίζει αυτούς που λένε ότι το dvd δείχνει ίδιο από τα 3 και 4 μετρα με το bluray.

Δημοσ.
σίγουρα όμως το παιχνίδι δεν έκανε την επανάσταση που όλοι περίμεναν.

Η επανάσταση που έλεγαν ότι θα κάνει περιλαμβάνει περιλαμβάνει τα γραφικά,αλλά και τον multiplayer τομέα του,απ' όσο έχω καταλάβει.

η λογική αυτή μου θυμίζει αυτούς που λένε ότι το dvd δείχνει ίδιο από τα 3 και 4 μετρα με το bluray.

Μα,αυτό όντως ισχύει αν οι ίντες της τηλεόρασης δεν είναι ανάλογες της απόστασης θέασης. :confused:

Δημοσ.

το θέμα είναι αν το Killzone κρατήσει τον κόσμο online όπως έκανε το Gears το πρώτο για 2 χρόνια, μέχρι που βγήκε το δεύτερο...γιατί όλο το ζουμί στα FPS είναι στο multi και όχι στο campaign

για μένα εκεί θα δείξει αν το παιχνίδι άξιζε το όλο hype και την αναμονή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...