Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτες οι κονσολες οτι ειχαν να δωσουν το εδωσαν,μιλαμε για hardware 6τιας και βαλε.

Καλως η κακως το 360 προσεφερε στον κατοχο του πολλα περισσοτερα απο την ημερα κυκλοφοριας του μεχρι σημερα.Τωρα καποιοι μιλανε για GoW 3 που εκανε 4 χρονια να κυκλοφορησει και GT5 που ακομα περιμενουμε.Αυτους τους τιτλους τους ειχαν υποσχεθει μαζι με την κυκλοφορια του ps3 με οτι αυτο συνεπαγεται.Τωρα και τα δυο ειναι αληθεια ειναι για κλωτσιες σε συγκριση με ενα μετριο pc.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτε εγω ειχα. Αλλα τι παει να πει αυτο δλδ. Αμα δεν τα εχεις, δεν τα εζησες, δεν μπορεις να μιλας γιατι η γνωση που εχεις δεν ειναι πληρης για το θεμα. Δεν μπορεις να στηριζεισαι στο τι λεει ο καθε 2ος μεσα σε ενα φορουμ και να φανατιζεσαι γιατι εχεις ενα απο τα 2-3 και να λες οτι να 'ναι επειδη ζοριζεσαι..

@Xristaras12

Να 'σαι καλα ρε φιλε, ευχαριστω! :-)

Επεξ/σία από JohnVani18
Δημοσ.

Καλως η κακως στο 360 μπορουσα να εχω τζαμπα πολλα περισσοτερα παιχνιδια απο την ημερα κυκλοφοριας του μεχρι σημερα..

fixed.:P

Δεν υπαρχει καλως ή κακως.Για πολλους(μαλλον για τους περισσοτερους) ισχυει το ακριβως το αντιθετο απο αυτο που εγραψες στο προηγουμενο ποστ σου.

Δημοσ.

Καλως η κακως το 360 προσεφερε στον κατοχο του πολλα περισσοτερα απο την ημερα κυκλοφοριας του μεχρι σημερα.

Αυτους τους τιτλους τους ειχαν υποσχεθει μαζι με την κυκλοφορια του ps3 με οτι αυτο συνεπαγεται.

Τι να κανουμε, δεν ειναι m$ η sony να δινει απο την 2η ημερα κυκκλοφοριας tools σε οποιο να 'ναι για να μπορουν να επεξεργαστουν το firmware απο το drive.. Α ναι, διερευσαν, συγνωμη, λαθος μου....

Και οι πολιτικοι ολο υποσχεσεις ειναι, μας καταστρεφουν ΠΑΝΤΑ αλλα και παλι σαν τους μλκες παμε και τους ψηφιζουμε, εσυ κολλας στο τι ειπε η sony για το ps3? :P

Δημοσ.
Τι να κανουμε, δεν ειναι m$ η sony να δινει απο την 2η ημερα κυκκλοφοριας tools σε οποιο να 'ναι για να μπορουν να επεξεργαστουν το firmware απο το drive.. Α ναι, διερευσαν, συγνωμη, λαθος μου....

Και οι πολιτικοι ολο υποσχεσεις ειναι, μας καταστρεφουν ΠΑΝΤΑ αλλα και παλι σαν τους μλκες παμε και τους ψηφιζουμε, εσυ κολλας στο τι ειπε η sony για το ps3? :P

ειμαι σιγουρος οτι η προηγουμενη σου κονσολα ηταν το ps2

Δημοσ.
ειμαι σιγουρος οτι η προηγουμενη σου κονσολα ηταν το ps2

και τι με αυτο;;;Κ εμενα η προηγουμενη ειναι το ps2 και ακομη δουλευει 5 χρονια τσιπαρισμενο οπως και το psx μου!!!

Δημοσ.
PS2 και GameCube. Αλλα τι σχεση εχει αυτο..?:rolleyes:

Παντως σωστος, respect!:-D

Εσενα τι ηταν..? :P

προφανως θα πει οτι δεν εχουμε ιδεα απο το gameplay ενος xbox(το οποιο παλι ηταν σαν pc και οχι κονσολα)

Δημοσ.
PS2 και GameCube. Αλλα τι σχεση εχει αυτο..?:rolleyes:

Παντως σωστος, respect!:-D

Εσενα τι ηταν..? :P

1)oxi επιδει μιλησες για copie games απο την πρωτη μερα στο 360.

2)ps1 και ps2

Δημοσ.
προφανως θα πει οτι δεν εχουμε ιδεα απο το gameplay ενος xbox(το οποιο παλι ηταν σαν pc και οχι κονσολα)

Ενος XBOX ναι, δεν εχω γιατι μονο το χειρηστηριο το 1ο που επιανα εβγαζα καλους.. Το ειδα σε φιλο μου, δεν εντυπωσιαστηκα (αν και θελω να παρω ενα για συλλογη και μονο..).

Το 1ο και αν ηταν σαν pc εσωτερικα!! Απλα δεν μπορουσες να τα αφαιρεσεις απο την μητρικη!:P Κι ομως ουτε RROD ουτε τιποτα δεν παθαινε.

---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ----------

1)oxi επιδει μιλησες για copie games απο την πρωτη μερα στο 360.

2)ps1 και ps2

Κι ομως, το ps2 απο το 2002 το εχω, "παρθενο" ειναι. Το ανοιξα πριν 1μιση χρονο για να το καθαρισω μονο. Δεν ειχε ξανανοιχτει.

Δημοσ.

παντα τοσο καλος ησουν στις μαντεψιες?:devil:

Δημοσ.

ο καθενας με τον τροπο του:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παντως το χbox δεν ειχε και πολλα να ζηλεψει απο το παλιο μου pc με celeron και geforce 4 440,μονο στο nfsu2 το χτυπαγε ανετα λογω γραφικων:-D

Δημοσ.
ο καθενας με τον τροπο του:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παντως το χbox δεν ειχε και πολλα να ζηλεψει απο το παλιο μου pc με celeron και geforce 4 440,μονο στο nfsu2 το χτυπαγε ανετα λογω γραφικων:-D[/QUO

εγω δεν ειπα τιποτα για το xbox 1 συμφωνο απολυτος οτι το ps2 ηταν καλυτερο

εγω απλως στο ειπα οταν πηγες να προβλεψεις την απαντηση μου για το ποια κονσολα ειχα παλια;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...