Giourkas1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 parsifal, ennow tou POP3. Otan syndeomai o TB psaxnei mono gia nea mail k den kanei download ta palia. Yparxei kmia ry8mish gia afto?
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Στο web interface του yahoo.gr που χρησιμοποιώ, υπάρχει επιλογή για «Σήμανση ως μη αναγνωσμένο» ενός ή περισσοτέρων emails που ορίζεις με checkbox. Μήπως μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο... ;
Ventrix Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Παιδιά, πιστεύετε ότι το έκανα λίγο «Thunderbird 2 για χαζούς»; Π.χ. να αφαιρεθεί η διαδικασία εγκατάστασης; Ο,τι άλλη ιδέα σας έρχεται, πείτε! Thunderbird 2 for complete idiots, αλλά επειδή έχουμε αρκετούς εδω μέσα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα
Giourkas1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Egine parsifal an kai prepei prwta na ta vgalw ap'tous fakelous k na ta paw sto inbox gia na ta anagnwrisei san adiavasta nea mail.Thanx!
parsifal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 ...prepei prwta na ta vgalw ap'tous fakelous k na ta paw sto inbox gia na ta anagnwrisei san adiavasta nea mail.Thanx! Χωρίς να είμαι σίγουρος, εδώ εντοπίζεται το πρόβλημα νομίζω. Αν το mail account σου επιτρέπει τη δημιουργία, επιπλέον του Inbox, υποκαταλόγων και μετακινήσεις κάποια emails από το Inbox εκεί μέσα, τότε αυτά δεν μπορούν να διαβαστούν από τον TB, άσχετα αν έχουν μαρκαριστεί ως διαβασμένα ή όχι.
gtroza Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 bravo parsifal ! τώρα το είδα πολύ καλή δουλειά ! .
pisio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μπράβο parsifal πολύ καλό το tutorial :-P Μήπως θα μπορούσες να εξηγήσεις πώς γίνεται και με το hotmail το ριμάδι??
parsifal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μήπως θα μπορούσες να εξηγήσεις πώς γίνεται και με το hotmail το ριμάδι?? Σε επόμενη ανανέωση του οδηγού, σκοπεύω να το προσθέσω. Προς το παρόν, ρίξε μια ματιά σε αυτό εδώ το addon: WebMail σε συνδυασμό με τον οδηγό του NOP$TRIM. (είχα μεταφράσει σε κανονικά Ελληνικά τον οδηγό και του τον έστειλα, αλλά έχει πολύ καιρό να μπει νομίζω...)
Giourkas1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Εχω ενα μικρό πρόβλημα με το yahoo μου μέσω ΤΒ. Oταν παταω get mail μου λέει στην γραμμή κάτω ότι λαμβάνει πχ 1 από 2 mail. Όμως η λήψη τους δεν ολοκληρώνεται ποτέ και πετάει ένα μήνυμα που λέει: "This folder is being processed. Please wait until processing is complete to get messages." Τι πρέπει να κάνω??? Σημειώνω ότι δοκίμασα απ'το outlook express και μου ήρθαν αμέσως. Παρ'όλα αυτά με το gmail δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
pisio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Σε επόμενη ανανέωση του οδηγού, σκοπεύω να το προσθέσω. Προς το παρόν, ρίξε μια ματιά σε αυτό εδώ το addon: WebMail σε συνδυασμό με τον οδηγό του NOP$TRIM. (είχα μεταφράσει σε κανονικά Ελληνικά τον οδηγό και του τον έστειλα, αλλά έχει πολύ καιρό να μπει νομίζω...) Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον οδηγό τον έχω προσέξη. Με την πιο παλία έκδοση του TB δούλευε κανονικά το hotmail αλλά με την δύο δεν μπορώ να τα καταφέρω. Κατέβασα και το extecion για το hotmail allöa τίποτα. Λέει δεν μπορεί να συνδεθεί στον server.
incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 invalid user/password Εχω βάλει (yahoo.gr) ότι είναι πριν το παπακι edit τελικά ήθελε το συνθηματικό Εχουμε κανά προγραμματάκι για linux να τρέχει ο thunderbird ως minimize to tray?
poscaman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Εχουμε κανά προγραμματάκι για linux να τρέχει ο thunderbird ως minimize to tray? ας ειναι καλα το gnome με τις πολλαπλες desktop.μια εχει μονιμα το tb.χωρις κανενα προγραμμα η ρυθμιση...
parsifal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Το ιδανικό θα ήταν να βγει για Linux αντίστοιχο addon με το MinimizeToTray. Όσο προχωράει η φάση με το freedesktop.org, θα γίνονται πολύ καλύτερα τα πράγματα. Προς το παρόν: http://alltray.sourceforge.net/ http://moztraybiff.mozdev.org/
incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ας ειναι καλα το gnome με τις πολλαπλες desktop.μια εχει μονιμα το tb.χωρις κανενα προγραμμα η ρυθμιση. Και στα 4 σε εμένα δεν είναι σε καμία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.