Προς το περιεχόμενο

Μετάφραση πλίζζ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δν ικσερα που να το ρωτισω αφτο .. και τελικα διαλεκσα το "κομπλεκσικο" μπλαμπλα που με αναγκαζει κα8ε φορα να πιγενω στο Κοντρολ πανελ και να εισαγω τα ελλινικα που τοσο αγαπαμε αφου οι Μοντερειτορσ δν μπορουν να κανουν μια εκσερεσι .. (Νοτε..Μετα απο τα ποστ μου εδω μεσα μιν σασ μενει ι ιδεα οτι ειμαι αλβανιδα τουριστρια .. σασ το εχω κσαναπει οτι τα γκρικ ειναι το αδινατο μ σιμιο στο πισι, λουστιτε τα τωρα)

Μπορει καπιος να μου μεταφρασει αφτο π λεει παρακατω .. ι ΕΣΤΩ να μου πει πια γλωσσα ειναι αφτι ?

"man yra buve. Taip atsitiko kai pradejau lost ds nors gm sako kad patchas nieko detas. Nzn isjungi pc palaikai 10-15min ijungi ir veikia bet tai lb uzpisa kiekviena karta taip daryt."

"***** vistiek nieko nepadeda......ta pati su C4 clieantu bandziau niex neina nei vienas nei c4 nei c5 servas ishskyrus beyond..."

"cia del hosts failo,gameguard updat'ina ne is ten kur reikia"

Πραγματικα 8α ειμουν ευγνωμον σε αφτον π 8α μου τα μετεφραζε :?

Υ.Γ Αυτος που δν 8α απαντισει σχετικα με το 8εμα τισ μεταφρασις .. ειναι "κα8ιστεριμενος", αντε να δουμε.. ^^

8ενκς (λολ)

Δημοσ.

Σας έχει όλους η Λιθουανία.

Τέσπα, κορίτσι για πισί (...) βάλε τα πάτζιζ, ντισκονέκτ το πισί 10-15 λεπτά και ύστερα αφού περιμένεις, ξαναπροσπάθησε βάζοντας τις κάρτες μια-μια. Και λέει πως αυτός έχει την παλιά έκδοση και πως κανονικά έπρεπε να δουλεύει και πως δεν χρειάζεσαι το gameguard update.

Δημοσ.
Δν ικσερα που να το ρωτισω αφτο .. και τελικα διαλεκσα το "κομπλεκσικο" μπλαμπλα που με αναγκαζει κα8ε φορα να πιγενω στο Κοντρολ πανελ και να εισαγω τα ελλινικα που τοσο αγαπαμε αφου οι Μοντερειτορσ δν μπορουν να κανουν μια εκσερεσι ..

Πάντως τα ελληνικά σου σίγουρα θέλουν μετάφραση!! :mrgreen:

Δημοσ.

Καταλάβατε, έτσι; Αυτός που βοήθησε πήρε μια υπόσχεση για ένα όπλο σε παιχνίδι (τρέχα γύρευε), ενώ όσοι πετάχτηκαν και είπαν το άσχετό τους, κονόμησαν φιλάκια!

Άτιμη κενωνία...

Δημοσ.
αρνταν αρνταν και υπνοσθεντον λεω εγω. ετσι παμε σουρεαλισμος στο φουλ

Ακυρο αλλα πια ομαδα ειχε παρομοιο συνθημα??

Δημοσ.

Υ.Γ Αυτος που δν 8α απαντισει σχετικα με το 8εμα τισ μεταφρασις .. ειναι "κα8ιστεριμενος", αντε να δουμε.. ^^

Ειλικρινά με τέτοια σχόλια περιμένεις να έχεις σοβαρή αντιμετώπιση?

Δημοσ.
Ακυρο αλλα πια ομαδα ειχε παρομοιο συνθημα??

δεν θυμαμαι ανηκει σε πολλους αυτο το συνθημα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...