KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ίσως χρειαστεί. ABSYS Apple computer, IMC Computers: Apple Macintosh 68 Ukchi St., Tashkent, Uzbekistan 700027
KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ξεκολλάτε μωρέ. Δεν έχει ενδιαφέρον. Η μαύρη αλήθεια είναι ότι έψαξα να βρω τύπο με παραδοσιακή στολή του Ουζμπεκιστάν να κρατάει έναν ροζ mac αλλά τίποτα...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εγώ είπα τέλος και το εννοώ. Κάνω τον αδιάφορο.
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ε, αφού όλοι το παρατήσατε δεν μου μένει και μένα τίποτα να κάνω.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Η μαύρη αλήθεια είναι ότι έψαξα να βρω τύπο με παραδοσιακή στολή του Ουζμπεκιστάν να κρατάει έναν ροζ mac αλλά τίποτα... Αυριο ο ΚλαινΜαιν θα ανεβάσει στανταρ εναν Ουζμπεκο με ροζ λαπτοπ. Υπομονη.
teo64x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εγώ είπα τέλος και το εννοώ. Κάνω τον αδιάφορο. ε, αφού όλοι το παρατήσατε δεν μου μένει και μένα τίποτα να κάνω. Βλακεία. Πάνω που έβαλα τα ποπ κορν στην κατσαρόλα...
klainmaingr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Αυριο ο ΚλαινΜαιν θα ανεβάσει στανταρ εναν Ουζμπεκο με ροζ λαπτοπ. Υπομονη. Ουζμπέκο; Που διάολο να τον βρώ τον ουζμπέκο Τεσπα i'll do my best αύριο μεσημεράκι απο γραφείο.. Τώρα too bored & too drunk Μεταξύ μας το offtopink μου άρεσε περισσότερο απο το mac Vs uber mac topic. Δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής σε αμφότερους τους εμπλεκομένους και φυσικά υπάρχει και προκατάληψη. Bring them again to milk them...
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μεταξύ μας το offtopink μου άρεσε περισσότερο απο το mac Vs uber mac topic. Δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής σε αμφότερους τους εμπλεκομένους και φυσικά υπάρχει και προκατάληψη. Bring them again to milk them... Γιέα
poscaman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 καμμια ιδεα για το e-mail που ποσταρα πριν κατι ποστ;;;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μια πρώτη αντίδραση θα ήταν να πω ότι "νόμιμο" είναι το email. Μου έχει τύχει account το οποίο δημιούργησα και παρέμεινε ανενεργό για μεγάλο διάστημα να διαγραφεί. Θα πρότεινα, πάντως, να θέσεις ένα ερώτημα σε ειδικό thread στην κατάλληλη ενότητα (ή ίσως pm σε κάποιο χρήστη που ξέρει) γιατί στο off-topic δύσκολα τα πράγματα.
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Σήμερα γίνετε να έχω μία ήσυχη μέρα; Τίποτα άλλο δεν θέλω... ησυχία μόνο! (και να μην δω Ουζμπέκους με ροζ μακ μπουκ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.