ferongr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δεν τα έχω πάρει μόνο εγώ. Νομίζω ότι για όλους είναι εκνευριστικό να βλέπεις τίτλους αόριστους ή/και ακατανόητους και να πρέπει να μπεις στο thread για να δεις αν σε ενδιαφέρει. Και ναι μεν είναι ελκυστικοί τίτλοι όπως "Διλήμματα..." ή "Τριλήμματα..." ή "Η εποχή των πάγων" (αναφερόμενος στην ψύξη συστήματος) ή "Έφτυσα αίμα..." (αναφερόμενος στη δυσκολία στησίματος ενός συστήματος κι όχι στη φυματίωση) αλλά δεν βοηθούν καθόλου το forum και, frankly, εκνευρίζουν όποιον θέλει να δει τι διάολο, τέσπα, γράφει ο άλλος και ανακαλύπτει ότι αντί για τη φυματίωση έχει μπροστά του έναν τύπο που δεν ξέρει να συνδέσει μία καλωδιοταινία IDE (φανταστικό παράδειγμα). Οπότε ναι, αρχίζει μία πιο αυστηρή πολιτική στις αόριστες περιγραφές - όπως και στα threads που γράφονται με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, λες κι είμαστε τυφλοί και δεν μπορούμε να δούμε και τα πεζά γράμματα. Δεν ξέρω αν θα προχωράμε σε σβήσιμο ή σε κλείδωμα αλλά πάντως η ανοχή λήγει ή θα λήξει ωσονούπω. Pokes with a stick Και στο σχολιασμο τον ειδησεων, Capo Bastone!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Pokes with a stick Και στο σχολιασμο τον ειδησεων, Capo Bastone! Και στο σχολιασμό των ειδήσεων. Σύντομα σε μία οθόνη μπροστά σας.
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ...μη σας πάρει ο διάολος τον πατέρα... (σε φωνή συνταγματάρχη Κατσάμπελα)
alexzzz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ναι μεν βρέχει, αλλά σαν διοίκηση πρέπει να πάω σε καμιά ώρα στο γήπεδο. Ρουφιάνα καψούρα
soturin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 εσείς πόσα μποφόρ έχετε; δύο... τρεις χιλιάδες;
alexzzz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μποφοριά δεν έχουμε πολλά. Κρύο και βροχή όμως.
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 http://wordfront.com/images/designs/pink_team.gif
alexzzz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Τέρμα το παίξιμο για μένα... και κάτι τέτοιες μέρες χαίρομαι που δεν παίζω.
poscaman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 τι μαθαμε σημερα;; οτι υπαρχει ενα χωριο λιγο εξω απο την καβαλα το οποιο εχει ροζ γρασιδι στο ποδοσφαιρικο του γηπεδο...
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 να και ο περιβάλλων του γηπέδου χώρος http://kanko.pref.hokkaido.jp/flower/english/spot/19_higashimakoto/images/19-main.jpg
alexzzz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 1-3 εντός έδρας ήττα... μα να μην μπορούμε να πάρουμε ούτε ένα τοπικό ντέρμπι! Στα διάλα... βαρέθηκα, κουράστηκα και έφαγα και κρύο... σιχτίρ πια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.