wizzy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ερώτησις: Το νοσοκομείο Σωτηρία πόσο κοντά είναι στο σταθμό "Κατεχάκη"; Αν δεν απατώμαι, 10 λεπτά με τα πόδια maximum.
FilipposMD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ερώτησις: Το νοσοκομείο Σωτηρία πόσο κοντά είναι στο σταθμό "Κατεχάκη"; Εγώ θα έλεγα γύρω στα 5 λεπτα γρήγορο περπάτημα μέχρι την είσοδο του νοσοκομείου. Λόγω διαμόρφωσης του νοσοκομείου όμως, παίζει μεγάλο ρόλο πού θες να πας μέσα στο νοσοκομείο. Π.χ. η πανεπιστημιακή Παθολογική κλινική είναι 1 χιλιόμετρο από την είσοδο (σύμφωνα με πινακίδα του νοσοκομείου). Οπότε, αν δεν ξέρεις ακριβώς πού είναι το μέρος που θες να πας, άσε κι ένα 10λεπτο περιθώριο.
Freakster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ερώτησις: Το νοσοκομείο Σωτηρία πόσο κοντά είναι στο σταθμό "Κατεχάκη"; Το youdrive λέει περίπου 300 μέτρα.
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ουφ.. home.. ζέστη Series night tonight... Το evernote είναι τόσο γαμάτο όσο φαίνεται; Επίσης υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να αναγνωρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες; Παραείναι ακριβές ..αλλα το tour είναι tour... Για πε για πε.. Ναι, το evernote είναι όσο γαμάτο φαίνεται. Ναι, αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Ότι πρέπει όταν έχει πολλά πισι! Σε λέω για!
teo64x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πού πήγε ο Houston ρε γκάιζ; Στον ύπνο μου το είδα ότι ήταν εδώ; Ή οι mods διέγραψαν και τον ίδιο και κάθε απόδειξη της ύπαρξής του (π.χ. τα ποστ του αλλά ΚΑΙ τα ποστ άλλων που απαντούσαν σ' αυτόν);
soturin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πού πήγε ο Houston ρε γκάιζ; Στον ύπνο μου το είδα ότι ήταν εδώ; Ή οι mods διέγραψαν και τον ίδιο και κάθε απόδειξη της ύπαρξής του (π.χ. τα ποστ του αλλά ΚΑΙ τα ποστ άλλων που απαντούσαν σ' αυτόν); ο τζόγος έχει άσχημα αποτελέσματα, σε αυτά προστέθηκε το μπαν
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ..όλα καλά ρε KWSN ; O αδελφός του πατέρα μου είναι εκεί και τον κράτησαν. Θα δείξει... Thanx.
elena blue Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 KWSN_Men, εύχομαι να είναι καλά ο θείος. Τι έγινε ρε παίδες, τρεις bann-αριστικαν μέσα σε μια μέρα;
elena blue Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 O Zelda κι αλλος ενας (δε θυμαμαι ονομα).
afentiko7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Για ποιο λόγο? fanboys (win vs mac, ps3 vs 360 ) η κατι πιο σοβαρό?
elena blue Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Για ποιο λόγο? fanboys (win vs mac, ps3 vs 360 ) η κατι πιο σοβαρό? Στο thread με τισ μουοσυκλέτες έγινε ένα σούσουρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.