Chrisxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ..τί έγινε πάλι ; ...πάλι "έβρεχε" ; Έβρεξε γκολ μαλλον
alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 εγώ προσωπικά δεν ασχολιέμαι με το δικό σου alex , γιατί το βραβείο μπορεί και να μου πέσει λίγο βαρύ... Σκέφτηκα ένα καλό να κάνω για το δικό μου αλλά δεν έχω καθόλου όρεξη ..τί έγινε πάλι ; ...πάλι "έβρεχε" ; Έβρεξε γκολ μαλλον Μπα. Από λάθος του τερματοφύλακα μας φάγαμε από 0 φάσεις, 1 γκολ. Απλά τρέχω πολύ για την ομάδα και δεν έχει αποτέλεσμα. Τι να πεις... γαμώ την καψούρα μου.
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 (κι ένα καθυστερημένο) (....έχει ρεπό ο κλάιν και δεν τα προλαβαίνω όλα...) ποιος θα στολισει τα δικα μου τα χαπια??
Chrisxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Βαλε και κανα μελομακαρονο Wash. Το δικο μου αβαταρ θα το στολισω μονος αργότερα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 [...]...άλλη πρόταση : Ευχαριστώ. Μήπως βάλω αυτό: και να στείλω αυτό για ευχετήρια κάρτα:
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Βαλε και κανα μελομακαρονο Wash. Το δικο μου αβαταρ θα το στολισω μονος αργότερα. ....ΙΕΦΤΑΣΕΪΙΙΙ !!! * paredwse , μη ζουλέψει όμως ο lefterman ...
alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 εμενα δεν με αγαπατε Περιμένεις εσύ με αγάπη; Εγώ δώρο έταξα με γράφουν.
Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Κανονίστε ρε αλήτες να με κάνετε να τρέχω στο ζαχαροπλαστείο Σαββατοβραδυάτικα. Μια με τα μελομακάρονα, μια με κουραμπιέδες. Και δεν έχω τίποτα στο ψυγείο, μόνο κάτι γαλακτογκοφρέτες του γιου μου. poscaman την δικιά μου πρόταση την έγραψες στα αντίδια σου;
alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Κανονίστε ρε αλήτες να με κάνετε να τρέχω στο ζαχαροπλαστείο Σαββατοβραδυάτικα. Μια με τα μελομακάρονα, μια με κουραμπιέδες. Και δεν έχω τίποτα στο ψυγείο, μόνο κάτι γαλακτογκοφρέτες του γιου μου. Πάνε τα γλυκά του παιδιού... θα τα τσακίσει.
Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Πλάκα πλάκα τα kinder paradiso είναι γαμάτα. Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε. Μιλάνε 110 κιλά πείρας.
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Βαλε και κανα μελομακαρονο Wash. Το δικο μου αβαταρ θα το στολισω μονος αργότερα. as u wish, Chris ... (...EXΩ όμως ΚΑΙ για 'σενα πρόταση ... : )
poscaman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 << ====== δε σας εχω αναγκη ΡΕ! αχιλλεα,δεν καταλαβα σε τι αναφερεσαι..
Chrisxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Κανονίστε ρε αλήτες να με κάνετε να τρέχω στο ζαχαροπλαστείο Σαββατοβραδυάτικα. Μια με τα μελομακάρονα, μια με κουραμπιέδες. Και δεν έχω τίποτα στο ψυγείο, μόνο κάτι γαλακτογκοφρέτες του γιου μου. poscaman την δικιά μου πρόταση την έγραψες στα αντίδια σου; Ελα πάρε:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.