klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 σημαντικη ερωτηση μιας και λεμε για maltesers ειχα βρει στο αεροδρομιο στα duty free συσκευασια-κουβας με maltesers.επειδη εκανα την βλακεια και πηρα μονον εναν κουβα εχει κανενας καμμια ιδεα που μπορω να βρω;;;μην πειτε στα σουπερ μαρκετ,εχω ψαξει.θελω συγκεκριμενα,αν ξερετε κατι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Έχει στον μασούτη σίγουρα. Εγώ προτιμώ τον κουβά με τα κίτρινα m&m's
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 σημαντικη ερωτηση μιας και λεμε για maltesers ειχα βρει στο αεροδρομιο στα duty free συσκευασια-κουβας με maltesers.επειδη εκανα την βλακεια και πηρα μονον εναν κουβα εχει κανενας καμμια ιδεα που μπορω να βρω;;;μην πειτε στα σουπερ μαρκετ,εχω ψαξει.θελω συγκεκριμενα,αν ξερετε κατι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βγαίνουν και σε κουβα!!! Εγω τις μικρες και μεγαλες σακουλιτσες ηξερα... Ειμαι πολυ πισω τελικα.. άψογος Μοντεχρήστος! ...και καλά που δεν είπες τπτ του στυλ "ο Wash είναι σαν το μυθιστόρημα...ΠΡΕΠΕΙ να τον ΓΡΑΦΕΙΣ!" Δεν μπορω να σκεφτω τόσο πολύπλοκα .
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορω να σκεφτω τόσο πολύπλοκα . Χαμηλές πτήσεις from "Άν πετάξει το πουλί" Read it now dammit! Nothing to see here.. Για λίγους.. μη βγεί παραέξω.. όσοι το βλέπετε το βλέπετε Μην κλείσουν τπτ και έχουμε άλλα..
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Χαμηλές πτήσεις from"Άν πετάξει το πουλί" Read it now dammit! Nothing to see here.. Για λίγους.. μη βγεί παραέξω.. όσοι το βλέπετε το βλέπετε Μην κλείσουν τπτ και έχουμε άλλα.. Τι εννοεις ποιητη; Υπαρχει υπονοουμενο στον οριζοντα που δεν το πιανω;
logo15 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αυτο που γραφω παραπανω... Φευγω σε λιγο καιρο και θελω να ξερω την ρουχα να παρω μαζι μου... Ευχαριστω
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Τι εννοεις ποιητη; Υπαρχει υπονοουμενο στον οριζοντα που δεν το πιανω; "O πατέρας είναι σαν το μυθιστόρημα.. πρέπει να τον γράφεις.." Τάδε έφη μικρό σπουργίτι στον πατέρα του στην σειρά βιβλίων του Αρκα με γενικό τίτλο "Χαμηλές πτήσεις" και υπότιτλο "Αν πετάξει το πουλί" απο τις εκδόσεις γράμματα Σελίδα 46 τα δύο κάτω καρέ.. Πιο συγκεκριμένος πιστεύω πως δεν μπορώ να γίνω
Mika Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εγω ειμαι 2.5 μηνες εδω... χτες μολις βγηκα απο το σπιτι ενιωσα ακριβως οπως νοιωθεις στα χιονοδρομικα μολις βγαινεις απο το σαλε... κοινως παρε οτι πιο χοντρο εχεις σημερα η μεγιστη θερμοκρασια στο Λονδινο ηταν 3.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Πως μου διεφυγε... Εχω διαβασει τα παντα απο τον Αρκα... Πολλες φορες...
Freakster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 http://letmegooglethatforyou.com/?q=weather+in+england
poscaman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Έχει στον μασούτη σίγουρα. Εγώ προτιμώ τον κουβά με τα κίτρινα m&m's το ΜΑΚΡΟ δεν εχει,ειδικα της πατρας,το εχω ψαξει... μμμ μασουτη δεν εχει στην πατρα,σωστα;;;
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 http://www.google.com/search?q=Freakster+theos!!!&btnG=Google%20Search
evabb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 σημαντικη ερωτηση μιας και λεμε για maltesers ειχα βρει στο αεροδρομιο στα duty free συσκευασια-κουβας με maltesers.επειδη εκανα την βλακεια και πηρα μονον εναν κουβα εχει κανενας καμμια ιδεα που μπορω να βρω;;;μην πειτε στα σουπερ μαρκετ,εχω ψαξει.θελω συγκεκριμενα,αν ξερετε κατι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο αεροδρομιο των βρυξελλων :lol:
Mika Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 toufa να μου λειπει 2 μηνες ειμαι δεν αλλαξα orientation ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.