Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το μεγαλύτερο κόλπο έγκειται αλλού: ψάξτε να δείτε και θα διαπιστώσετε ότι δεν του λείπει ούτε ένα post. Oύτε ένα! από αυτά που μπορείτε να δείτε
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Χωρίς να το ψάξω, μετέφερες κάτι στο μπλα-μπλα;
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 όντως.. αλλά δεν θα ήταν ακόμα πιο καταπληκτικές οι μέρες , αν την έκανες για καμια εκδρομούλα..?να βούλιαζεις στο καναπε της καφετέριας με το καφεδάκι σου να απολάμβανες το τσιγαράκι σου..μετά για ουζάκια/τσιπουράκια..να ένοιωθες μια γλυκιά ευφορία -τύπου περίπου αγαπώ όλο τον κόσμο - και να σε κτυπάνε οι ηλιακτίδες...κτλ κτλ..εε εεε?? Thnk god η τελευταία εβδομάδα (λόγω καιρού μάλλον) ήταν κάπως σαν αυτό που περιγράφεις.. Αν εξαιρέσεις δηλαδή το τσιγαράκι Αυτό σε συνδυασμό με αρκετές ώρες δουλειάς και το self reward τρίπτυχο καφές/ουζάκι/ποτάκι έκαναν την τελευταία εβδομάδα ιδανική απο πολλές απόψεις.. Πάντως πράγματι σαν την σπαρίλα του καφέ με τον ήλιο στα καλύτερα του, αεράκι, ώρα για χάσιμο και βολικό καναπέ, ΔΕΝ έχει. Η εκδρομούλα μόνο λείπει απο το σκηνικό.. αλλα δεν το έχω τπτ να σηκωθώ να φύγω αύριο αν έχει τέτοιο καιρό Αχ. -Btw μέχρι να γράψω αυτές τις σειρές, ο Θρές άνετα "ξάνα"έφτασε τα 18000++ Piece of cake for the goddess kali-like poster
teo64x Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το μεγαλύτερο κόλπο έγκειται αλλού: ψάξτε να δείτε και θα διαπιστώσετε ότι δεν του λείπει ούτε ένα post. Oύτε ένα! από αυτά που μπορείτε να δείτε Εγώ δε σε πιστεύω. Θα το ψάξω. Τα λέμε σε δύο χρόνια. Χάρηκα που τα είπαμε.
andreapaog328 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ρε γαμώτο λάδωσα το ποντίκι με κάτι πιτόλαδα μοτορ οιλ ένα πράγμα και παίζω έτσι τώρα
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Χωρίς να το ψάξω, μετέφερες κάτι στο μπλα-μπλα; μπα..."report"-αζ έκανε...
liopyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Άμα δεν έχεις κάνει ρουφιάνος, δεν ξέρεις τα κατατόπια...
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 μπα..."report"-αζ έκανε... Άμα δεν έχεις κάνει ρουφιάνος, δεν ξέρεις τα κατατόπια... Πληρωμένη απάντηση. :lol:
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 τί εννοείς Achilles! ; *** http://img209.imageshack.us/my.php?image=spa0414to4.jpg
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πληρωμένη απάντηση=Σου την είχε φυλαγμένη να σου απαντήσει κάτι τέτοιο. Το περίμενε πως και πως. Αφορμή ζητούσε. Σοβαρά δεν το κατάλαβες; Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες;
ioanna_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Thnk god η τελευταία εβδομάδα (λόγω καιρού μάλλον) ήταν κάπως σαν αυτό που περιγράφεις.. Αν εξαιρέσεις δηλαδή το τσιγαράκι Αυτό σε συνδυασμό με αρκετές ώρες δουλειάς και το self reward τρίπτυχο καφές/ουζάκι/ποτάκι έκαναν την τελευταία εβδομάδα ιδανική απο πολλές απόψεις.. Πάντως πράγματι σαν την σπαρίλα του καφέ με τον ήλιο στα καλύτερα του, αεράκι, ώρα για χάσιμο και βολικό καναπέ, ΔΕΝ έχει. Η εκδρομούλα μόνο λείπει απο το σκηνικό.. αλλα δεν το έχω τπτ να σηκωθώ να φύγω αύριο αν έχει τέτοιο καιρό Αχ. -Btw μέχρι να γράψω αυτές τις σειρές, ο Θρές άνετα "ξάνα"έφτασε τα 18000++ Piece of cake for the goddess kali-like poster το τσιγαράκι αναφέρθηκε για να καλύψει κ τους υπόλοιπους..χεχε..αν και ορισμένες φορές το ένα μια φορά στο τόσο είναι απόλαυση.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ..!! άνετα ζββιινν αύριο για εκδρομή..!εγώ θα περιμενω το άλλο σκ για Θεσ/κη
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 το τσιγαράκι αναφέρθηκε για να καλύψει κ τους υπόλοιπους..χεχε..αν και ορισμένες φορές το ένα μια φορά στο τόσο είναι απόλαυση..ΔΕΝ ΕΧΕΙ..!! άνετα ζββιινν αύριο για εκδρομή..!εγώ θα περιμενω το άλλο σκ για Θεσ/κη Να παρακαλάς να έχει καλό καιρό και θα περάσεις καταπληκτικά. Οτιδήποτε για in&out μέρη κτλ ask if u wish : o) Έχουμε ντυθεί στα γιορτινά και η αριστοτέλους που έκανα μια βολτούλα χθές το βράδυ είναι μια ομορφιά! I love this city soooo much.
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πληρωμένη απάντηση=Σου την είχε φυλαγμένη να σου απαντήσει κάτι τέτοιο. Το περίμενε πως και πως. Αφορμή ζητούσε. Σοβαρά δεν το κατάλαβες; Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες; ...όπως σου εξήγησα και...κατ' ιδίαν...καμμία σχέση klain , Σ/Κ βροχές είπανε Σαλονίκη...
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ...όπως σου εξήγησα και...κατ' ιδίαν...καμμία σχέση klain , Σ/Κ βροχές είπανε Σαλονίκη... Δεν πειράζει.. Πάλι καλά θα περάσουμε... Βέβαια θα είναι λίγο home>all αλλα τι να κάνεις.. Ότι πρέπει για χαλκιδική.. μπροστά στη θάλασσα με τζάκι.. epic.. Τι διάολο happy feeling είναι αυτό που έχω τελευταία
ioanna_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Να παρακαλάς να έχει καλό καιρό και θα περάσεις καταπληκτικά. Οτιδήποτε για in&out μέρη κτλ ask if u wish : o)Έχουμε ντυθεί στα γιορτινά και η αριστοτέλους που έκανα μια βολτούλα χθές το βράδυ είναι μια ομορφιά! I love this city soooo much. αν και Αθηναία, την λατρευω αυτή τη πόλη..!!περίμενα να στολιστεί και μετά να ανέβω..θα είναι όντως πανέμορφα.. i will..thanks..Μύλο θα πέσει σίγουρα! -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 10 : 43 : 42----- Δεν πειράζει.. Πάλι καλά θα περάσουμε... Βέβαια θα είναι λίγο home>all αλλα τι να κάνεις.. Ότι πρέπει για χαλκιδική.. μπροστά στη θάλασσα με τζάκι.. epic.. Τι διάολο happy feeling είναι αυτό που έχω τελευταία ...............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.