Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

το φωτοστέφανο στην συγκεκριμένη photo του Spawn είναι υπερβολή, έχει πάρει god powers no need for halo :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, και ιδιαίτερα σ' αυτόν.

Φροντίστε να γεμίσετε το τοπικ με γλυκά, έστω και virtual, η πρόθεση μετράει. :-)

Δημοσ.

απο μενα για την γιορτη που εχει το ονομα που δεν διαλεξα σε μια θρησκεια που δεν πιστευω :P

Δημοσ.

απο μενα για την γιορτη που εχει το ονομα που δεν διαλεξα σε μια θρησκεια που δεν πιστευω :P

me loves toufas

και ξαναματαρωτάω, υπάρχει στην αθήνα μαγαζί με ιαπωνικά προϊόντα? Γενικά που θα βρώ (έστω και μόνο σάκε σε κάποια κάβα πχ)

Δημοσ.

Νταξ βρε toufas, και γω μαζί σου είμαι, αλλά μην το ξαναπάμε στα περί θρησκειών. Και γω τα σιχαίνομαι, αλλά για κάποιους άλλους μετράει.

Και πάλι καλημέρα. :-)

Δημοσ.

Καλό είναι να εκμεταλευόμαστε την μέρα του χρόνου που γιορτάζουμε με κάθε τρόπο, (ξέρει ο καθένας), και να χαιρόμαστε τις υπόλοιπες 364 άθεες μέρες.

:P

Δημοσ.

εγω θα παω εξω παντως για φα(γ)ι

χτες ειχαμε 2-3 ατομα εδω και τα πιναμε. η συγκατοικος μου μετα απο 3-4 ποτα απο αθλια vodka που πηρανε εκανε 8αρια στον δρομο. εχει φαει τρελλο δουλεμα για αυτα που κανε χτες παντως..

εγω κυριος παντα.

-----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 12 : 36 : 13-----

me loves toufas

και ξαναματαρωτάω, υπάρχει στην αθήνα μαγαζί με ιαπωνικά προϊόντα? Γενικά που θα βρώ (έστω και μόνο σάκε σε κάποια κάβα πχ)

http://www.soya-japan.gr/

Δημοσ.

Χρόνια πολλά πάραυτα Τούφας =)
Δημοσ.

Χρόνια Πολλά και από εμένα

καλημέρα

-----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 01 : 05 : 41-----

edit..

για τα αγοράκια..

presentbyfeathershooterfl3.jpg

για τα κοριτσάκια..

glowjobuj6.jpg

και τώρα κέρασμα κέρασμα κέρασμα

• Super Moderators
Δημοσ.
θα σας κάνω μια σοβαρή ερώτηση είναι κανένας με Ote και σέρνεται μόνο στο insomnia ?

ή να τους πάρω την να αρχίσω τα γ@μωσταυρίδια ?

Είμαι με ΟΤΕ - ΟΤΕnet και δεν σέρνομαι. Ούτε στο insomnia ούτε πουθενά αλλού. Τουλάχιστον τώρα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...