liopyr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 +1 (μπες msn btw) ως γνωστόν οι σφαίρες κάνουν γκελ στα σύννεφα To ασθενοφόρο που σου έλεγα χθες που κορνάρανε στη Μπενάκη, όταν φεύγαμε θυμάσαι? Αυτό έπαιρνα τηλέφωνο μετά να σου πω.
jason_rethymno Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς τι ώρα ανοίγουν τα Goodys?
wizzy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 @leftermann: το avatar σου χωρίς το σκουφί έχει σχέση με Sacred Reich; Έχουν τον ίδιον χαρακτήρα στο ΕΡ τους "Surf Nicaragua". Btw, klain δεν είδα τη φάτσα μου στην εορταστική φωτό του offtopic! Θα σε δαγκώσω ρε, πρόσεχε!
poscaman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Poscaman: κερδισες!! Ξέρει κανείς τι ώρα ανοίγουν τα Goodys? ανησυχουσα τοσες μερες....
V for Vagelis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα, γνωρίζει κανείς καμιά σελίδα με φάσεις και γκολ από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα; Να έχει όμως από κάθε αγώνα, όχι τίποτα πρόχειρο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 @ pappous_soulis: Εξαιρετικό!
Members gsarig Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς τι ώρα ανοίγουν τα Goodys? Μη μου πεις ότι μετά από αυτό σου άνοιξε η όρεξη!
ferongr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Subnormality. http://viruscomix.com/subnormality.html
firewalker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Πως λέγετε αυτό το "Θεώρημα" που κάθε άνθρωπος στην Γη συνδέτε με έναν άλλον οποιονδήποτε μέσω 6 ανθρώπων;
firewalker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Thanks! Ούτε σε 10 χρόνια δεν θα το θυμόμουν...
red7genius Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 το θεωρημα θελει να πει οτι εγω ξερω τον μητσο-ο μητσος τον κωστα-ο κωστας τον μπαμπη-ο μπαμπης τον σακη-ο σακης τον μακη-και ο μακης τον firewalker?αρα συνδεομαι με τον τελευταιο?
Freakster Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Πότε θα μπει κάποιο όριο μηνυμάτων για να μπορείς να ποστάρεις στο μπλα μπλα...; :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.