poscaman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ναι.το νεο αρχαιολογικο μουσειο της πατρας
andreapaog328 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 αχα...ευχαριστώ. πολύ ''διαστημικό'' μου φαίνεται
poscaman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ειναι που εχει και διαστημικο προϋπολογισμο,γι αυτο
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις γύρισα απο την καλύτερη γευσιγνωσία κρασιού που έχω παραβρεθεί τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Και άσε τους ανεγκέφαλους να σπάνε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ποιες ετικέτες είχαν και πού, αν επιτρέπεται;
ferongr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ολα ιδια ειναι αμα εχεις 100 ευρω στην τσεπη
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ποιες ετικέτες είχαν και πού, αν επιτρέπεται; Almost everything απο τα ευρέως διαδεδομένα θα έλεγα. Έλειπαν 2-3 απο τα αγαπημένα μου κτήματα βέβαια. Αλλα κάποιες συμμετοχές και απο εξωτερικό ήρθαν και συμπλήρωσαν το καρέ. Που, πως, ποτε: http://www.wineplus.gr/4/61/ Εκθέτες: http://www.wineplus.gr/4/88/
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αυτά παθαίνεις αν έχεις μια δεκαετία γεμάτη -και βάλε- να ανέβεις Θεσσαλονίκη. Ζηλεύω... Ορισμένες παρουσίες θα τις τιμούσα ανεπιφύλακτα. Ένα μπουκαλάκι "Δύο Ελιές" Κυρ-Γιάννη τώρα θα ήταν ό,τι έπρεπε.
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αυτά παθαίνεις αν έχεις μια δεκαετία γεμάτη -και βάλε- να ανέβεις Θεσσαλονίκη. Ζηλεύω... Ορισμένες παρουσίες θα τις τιμούσα ανεπιφύλακτα. Ένα μπουκαλάκι "Δύο Ελιές" Κυρ-Γιάννη τώρα θα ήταν ό,τι έπρεπε. Το τίμησα φυσικά. Αλλα πειραματικά κρασιά όπως η "Μπλέ αλεπού"(2005) του Κυρ-Γιάννη πάλι ήταν καλύτερα σε αυτό το stand. Σήμερα εκτίμησα ώς συνήθως το all around μοσχάτο dusty απο πάμπολλους παραγωγούς (το είχα αγαπήσει απο Παρπαρούση) και ιδιαίτερα ένα ιταλικό που μου διαφεύγει απο την Κάβα Μίνως με τρέλανε. Highlight και το vinsanto αργυρού (σχεδόν στα ίδια χρόνια με μένα το μπουκάλι) που δείχνει πως πρέπει να είναι τα γλυκά (ακριβά) κρασιά. Επίσης και η champagne deutz με άφησε να σκέφτομαι για λίγη ώρα. Ωραία χόμπi Σε μας γίνονται αρκετά συχνά γευσιγνωσίες απο διάφορες κάστες παραγωγών. Φαντάζομαι και αθήνα θα γίνονται αλλα πρέπει να της παρακολουθείς Έχετε άλλωστε τους Πελοποννήσιους οίνους που είναι απο τους καλύτερους κατ εμε.
poscaman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 μιας και σε βλεπω γνωστη,τι διαφορα βλεπεις στο μοσχατο ριου πατρων απο το μοσχατο της achaia clauss?γιατι εμενα μου φαινονται ολοιδια,κι αν οχι ολοιδια δεν δικαιολογειται η τιμη του πρωτου...
FarCry Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 όποιος είναι απο Πάτρα, ξέρει να μου πεί τι φτιάχνουν εδώ? thats the difference between google and ms Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο γιατι δεν το καταλαβα. απλά έγραψες θεώρημα και όχι "θεώρημα". καλύτερα να έγραφαν hypothesis δηλαδή αλλα τελοσπάντων
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχώς έχω την εντύπωση οτι δεν έχω δοκιμάσει κάποιο απο τα δύο τελευταία οπότε δεν θέλω να λέω οτι ναναι.. Και όχι γνώστης. Σίγουρα όχι! Χομπίστας μάλλον. Έχω ευτυχώς φίλους, πραγματικούς γνώστες, απο τους οποίους μαθαίνω κάθε φορά. Απο μοσχάτο dusty πάντως σήμερα ήπια σίγουρα το καλύτερο ever το οποίο θα προσπαθήσω να βρώ απο την κάβα μία απο αυτές τις μέρες. Κρασί για αρχαρίους μεν το μοσχάτο.. αλλα τι να κάνεις.. ;p Παρεπιπτόντως τώρα στην ΕΤ1 έχει το Mondovino (ο κόσμος του κρασιού) το οποίο είναι σχετικό με το κρασί ντοκυμαντέρ. found it. Πολύ καλή τιμή για κάβα και προσωπικά το βρήκα εξαίσιο http://www.cavaminos.gr/index.asp BATASIOLO BOSC MOSCATO D' ASTI ΛΕΥΚΟΣ 750ml
poscaman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 το μοσχατο dusty μεταφραζεται;;;; μην παω σε καβα και φαω πετρια
ferongr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Να υποθεσω οτι σε τετοιες "γευσιγνωσιες" δοκιμαζεις και φτυνεις μετα για να μην γινεις κουρουμπελο. Κριμα στο κρασι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.