Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread


Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις γύρισα απο την καλύτερη γευσιγνωσία κρασιού που έχω παραβρεθεί τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Και άσε τους ανεγκέφαλους να σπάνε.

Δημοσ.
Ποιες ετικέτες είχαν και πού, αν επιτρέπεται;

 

Almost everything απο τα ευρέως διαδεδομένα θα έλεγα. Έλειπαν 2-3 απο τα αγαπημένα μου κτήματα βέβαια. Αλλα κάποιες συμμετοχές και απο εξωτερικό ήρθαν και συμπλήρωσαν το καρέ.

 

Που, πως, ποτε:

http://www.wineplus.gr/4/61/

 

Εκθέτες:

http://www.wineplus.gr/4/88/

  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτά παθαίνεις αν έχεις μια δεκαετία γεμάτη -και βάλε- να ανέβεις Θεσσαλονίκη. Ζηλεύω...

 

Ορισμένες παρουσίες θα τις τιμούσα ανεπιφύλακτα. Ένα μπουκαλάκι "Δύο Ελιές" Κυρ-Γιάννη τώρα θα ήταν ό,τι έπρεπε.

Δημοσ.
Αυτά παθαίνεις αν έχεις μια δεκαετία γεμάτη -και βάλε- να ανέβεις Θεσσαλονίκη. Ζηλεύω...

 

Ορισμένες παρουσίες θα τις τιμούσα ανεπιφύλακτα. Ένα μπουκαλάκι "Δύο Ελιές" Κυρ-Γιάννη τώρα θα ήταν ό,τι έπρεπε.

 

Το τίμησα φυσικά. :D Αλλα πειραματικά κρασιά όπως η "Μπλέ αλεπού"(2005) του Κυρ-Γιάννη πάλι ήταν καλύτερα σε αυτό το stand.

Σήμερα εκτίμησα ώς συνήθως το all around μοσχάτο dusty απο πάμπολλους παραγωγούς (το είχα αγαπήσει απο Παρπαρούση) και ιδιαίτερα ένα ιταλικό που μου διαφεύγει απο την Κάβα Μίνως με τρέλανε. Highlight και το vinsanto αργυρού (σχεδόν στα ίδια χρόνια με μένα το μπουκάλι) που δείχνει πως πρέπει να είναι τα γλυκά (ακριβά) κρασιά. Επίσης και η champagne deutz με άφησε να σκέφτομαι για λίγη ώρα. Ωραία χόμπi :-)

Σε μας γίνονται αρκετά συχνά γευσιγνωσίες απο διάφορες κάστες παραγωγών. Φαντάζομαι και αθήνα θα γίνονται αλλα πρέπει να της παρακολουθείς :D Έχετε άλλωστε τους Πελοποννήσιους οίνους που είναι απο τους καλύτερους κατ εμε.

Δημοσ.

μιας και σε βλεπω γνωστη,τι διαφορα βλεπεις στο μοσχατο ριου πατρων απο το μοσχατο της achaia clauss?γιατι εμενα μου φαινονται ολοιδια,κι αν οχι ολοιδια δεν δικαιολογειται η τιμη του πρωτου...

Δημοσ.
όποιος είναι απο Πάτρα, ξέρει να μου πεί τι φτιάχνουν εδώ?

 

58348002tl5.th.png

 

thats the difference between google and ms

 

liveel6.png

 

Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο γιατι δεν το καταλαβα.

 

απλά έγραψες θεώρημα και όχι "θεώρημα". καλύτερα να έγραφαν hypothesis δηλαδή αλλα τελοσπάντων

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω την εντύπωση οτι δεν έχω δοκιμάσει κάποιο απο τα δύο τελευταία οπότε δεν θέλω να λέω οτι ναναι.. Και όχι γνώστης. Σίγουρα όχι! Χομπίστας μάλλον. Έχω ευτυχώς φίλους, πραγματικούς γνώστες, απο τους οποίους μαθαίνω κάθε φορά. Απο μοσχάτο dusty πάντως σήμερα ήπια σίγουρα το καλύτερο ever το οποίο θα προσπαθήσω να βρώ απο την κάβα μία απο αυτές τις μέρες. Κρασί για αρχαρίους μεν το μοσχάτο.. αλλα τι να κάνεις.. ;p

Παρεπιπτόντως τώρα στην ΕΤ1 έχει το Mondovino (ο κόσμος του κρασιού) το οποίο είναι σχετικό με το κρασί ντοκυμαντέρ.

 

found it.

Πολύ καλή τιμή για κάβα και προσωπικά το βρήκα εξαίσιο :D

http://www.cavaminos.gr/index.asp

BATASIOLO BOSC MOSCATO D' ASTI ΛΕΥΚΟΣ 750ml

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι σε τετοιες "γευσιγνωσιες" δοκιμαζεις και φτυνεις μετα για να μην γινεις κουρουμπελο.

 

Κριμα στο κρασι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...