Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Must restrain self... :fear:

Must not buy anymore gadgets :X:cry:

Μαζί σου... αλλά μόλις αγοράσω φωτογραφική. Και όσο πάω καταλήγω στην δικιά σου... την olympus e420, αυτήν δεν έχεις;

@ status: πολύ βρόμικο μυαλό...

επίσης ήθελα να σου πω ότι εγώ την πήρα την άδεια. Από Δευτέρα τούφινγκ.... :P

Δημοσ.

Άντε ρε τυχερέ...εγώ έκλεισα τα εισιτήρια για Κω αλλά τελικά θα πάω για της μισές ημέρες...:\

..

Δημοσ.
Μαζί σου... αλλά μόλις αγοράσω φωτογραφική. Και όσο πάω καταλήγω στην δικιά σου... την olympus e420, αυτήν δεν έχεις;

Yeap ;) Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, τρελές φωτό και μικρή. Την πήρα με τον 14-42 φακό (μη ρωτάς γιατί :fear: ) αλλά αν ήξερα τώρα θα την είχα πάρει με τον pancake φακό για τον απόλυτο συνδυασμό φορητότητας :cry:

OlyE420-001.jpg

vs

OlyE420_main.jpg

Δημοσ.

Διάβασα πως δεν είναι πολύ καλός φακός (δεν παίρνει πολύ φως or something) Για 25 ευρώ παραπάνω παίρνεις τον 14-42 που λένε ότι είναι από τους καλούς φακούς. Αλλά, ξαναλέω, επειδή μετά από κάτι compact που χώραγαν στην κωλότσεπη έπαθα πολιτισμικό σοκ με το μέγεθος της dslr, θα έπαιρνα τον pancake (τηγανίτα, όνομα και πράμα) φακό στα 500 ευρώ. Και μην ξεχάσεις την compactflash κάρτα τύπου 2 και πάνω, τουλάχιστον 2gb. Αν θες ρώτα και στο "φωτογραφία" thread που άνοιξα :P ίσως σου απαντήσει κάποιος που να ξέρει καλύτερα.

Δημοσ.

Στο κλίμα των offtopic ημερών :P

Το δεύτερο το βρήκα να τριγυρνάει κάπου και το βρήκα τρομερά εύστοχο :D

n62591861512221768660yj8.jpg

Σε καμία περίπτωση δεν πάνε για πολιτική συζήτηση και άν κάποιος την αρχίσει να του καεί το βίντεο :P

Αν κατα τα άλλα δεν επιτρέπεται να παίζουν τέτοιες πίκ πλζ ντιλίτ και σόρυ :D

Δημοσ.

Νομίζω ότι λόγω καλλιτεχνικής αδείας δεν θα υπάρχει πρόβλημα :P

Δώσε κι άλλες :P

Ποιος έχει βίντεο την σήμερον ημέρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...