antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 guys μια ερωτηση εχω εναν εξωτερικο σε fat32 και θελω να τον κανω NTFS. εχει μεσα δεδομενα. θα χαθουν αν το κανω κατευθειαν? ή δεν υπαρχει προβλημα? Σύμφωνα με την MS (How to convert a FAT volume or a FAT32 volume to NTFS), όχι δε θα χαθούν.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Πάρα πολύ καλό το βιντεάκι.
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Must restrain self... Must not buy anymore gadgets :cry: Μαζί σου... αλλά μόλις αγοράσω φωτογραφική. Και όσο πάω καταλήγω στην δικιά σου... την olympus e420, αυτήν δεν έχεις; @ status: πολύ βρόμικο μυαλό... επίσης ήθελα να σου πω ότι εγώ την πήρα την άδεια. Από Δευτέρα τούφινγκ....
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Άντε ρε τυχερέ...εγώ έκλεισα τα εισιτήρια για Κω αλλά τελικά θα πάω για της μισές ημέρες...:\ ..
Freakster Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μαζί σου... αλλά μόλις αγοράσω φωτογραφική. Και όσο πάω καταλήγω στην δικιά σου... την olympus e420, αυτήν δεν έχεις; Yeap Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, τρελές φωτό και μικρή. Την πήρα με τον 14-42 φακό (μη ρωτάς γιατί ) αλλά αν ήξερα τώρα θα την είχα πάρει με τον pancake φακό για τον απόλυτο συνδυασμό φορητότητας vs
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Freakster εγώ αυτήν εδώ σκέφτομαι. Εσύ προτείνεις άλλο φακό;
Freakster Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Διάβασα πως δεν είναι πολύ καλός φακός (δεν παίρνει πολύ φως or something) Για 25 ευρώ παραπάνω παίρνεις τον 14-42 που λένε ότι είναι από τους καλούς φακούς. Αλλά, ξαναλέω, επειδή μετά από κάτι compact που χώραγαν στην κωλότσεπη έπαθα πολιτισμικό σοκ με το μέγεθος της dslr, θα έπαιρνα τον pancake (τηγανίτα, όνομα και πράμα) φακό στα 500 ευρώ. Και μην ξεχάσεις την compactflash κάρτα τύπου 2 και πάνω, τουλάχιστον 2gb. Αν θες ρώτα και στο "φωτογραφία" thread που άνοιξα ίσως σου απαντήσει κάποιος που να ξέρει καλύτερα.
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ένας χαμός... σε ευχαριστώ πάντως. Θα μελετήσω λίγο ακόμα.
klainmaingr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Στο κλίμα των offtopic ημερών Το δεύτερο το βρήκα να τριγυρνάει κάπου και το βρήκα τρομερά εύστοχο Σε καμία περίπτωση δεν πάνε για πολιτική συζήτηση και άν κάποιος την αρχίσει να του καεί το βίντεο Αν κατα τα άλλα δεν επιτρέπεται να παίζουν τέτοιες πίκ πλζ ντιλίτ και σόρυ
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω ότι λόγω καλλιτεχνικής αδείας δεν θα υπάρχει πρόβλημα Δώσε κι άλλες Ποιος έχει βίντεο την σήμερον ημέρα;
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Απάτη. Τελικά το καλό το πήρε ο διάλος lol alexzzzz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.