Freakster Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=226180 antidig system?? Έγραψα κάτι και δεν ήρθε στην επιφάνεια το thread..?
poscaman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εγω παλι απο αυριο θα μπορω να στηθω στις ουρες μαζι με αλλους δεκαδες φοιτητες για να προμηθευτω το ενα και μοναδικο διαθεσιμο βιβλιο γι αυτο το εξαμηνο.εεεεεε παλαιοτερου ετους ειναι,μη χαιρεστε. επισης το ε-σοπ που ελεγα χτες που εκοψε πιστωτικο.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ήρθε βιβλίο?! Σου κόψανε πιστωτικό στο e-shop?! Πρωταπριλιάτικο είναι αυτό?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 επισης το ε-σοπ που ελεγα χτες που εκοψε πιστωτικο. επιμονή ftw
teo64x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εγω παλι απο αυριο θα μπορω να στηθω στις ουρες μαζι με αλλους δεκαδες φοιτητες για να προμηθευτω το ενα και μοναδικο διαθεσιμο βιβλιο γι αυτο το εξαμηνο.εεεεεε παλαιοτερου ετους ειναι,μη χαιρεστε. επισης το ε-σοπ που ελεγα χτες που εκοψε πιστωτικο. The sci-fi post of the year.
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις μου έκανε τάκλιν η γάτα μου!!!...η δική μου η βλαμμένη η γάτα δεν το παίρνει χαμπάρι και με την φόρα που είχε από τα 4.5 χιλιόμετρα κυνηγητό πάει και πέφτει ακριβώς στο πόδι μου, στο αστράγαλο Μεταγραφή άμεσα.Αυτή θα κυνηγάει τη μπάλα και δε θα λέει "όχι όχι σε μένα".
poscaman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ήρθε βιβλίο?!Σου κόψανε πιστωτικό στο e-shop?! Πρωταπριλιάτικο είναι αυτό?! και ομως κυριες και κυριοι! επιμονή ftw μπα καθολου.ομορφα ομορφα,χωρις καμμια πιεση! The sci-fi post of the year. οφ δι ντικεϊντ μη σου πω Μεταγραφή άμεσα.Αυτή θα κυνηγάει τη μπάλα και δε θα λέει "όχι όχι σε μένα". :mrgreen::mrgreen: -----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 06 : 37 : 36----- κι επειδη το πετυχα προσφατα http://vimeo.com/2351801?pg=embed&sec=2351801 -----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 06 : 40 : 29----- ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ teo64x ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ... http://www.magheap.com/article/45903/The-Best-Burglar-Alarm-in-History.aspx
soturin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 α ρε ηλεκτρολόγοι πίκατσου επειδή υο ΕΜΠ-ΗΜΜΥ είναι δεύτερη πατρίδα μου λόγω παρέας τους πονάω τους ηλεκτρολόγοι αφιερωμένο
azio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 μια ερωτηση..η εφημεριδα η χωρα κυκλοφορει καθημερινα?
slipknot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Παππού σούλη οι καταληψίες στη ΝΕΤ δεν ήταν μαθητές,είχαν καράφλες.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Παππού σούλη οι καταληψίες στη ΝΕΤ δεν ήταν μαθητές,είχαν καράφλες. Γράψε λάθος. Το θέμα είναι ότι ακούμε τώρα τους ηλίθιους του δημοσιογράφους να μιλάνε για κατάλυση της δημοκρατίας. Ωπα ρε,υπέρμαχοι της αντικειμενικής πληροφόρησης...
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μεταγραφή άμεσα.Αυτή θα κυνηγάει τη μπάλα και δε θα λέει "όχι όχι σε μένα". Επίσης θα καταλαβαίνει σίγουρα πιο πολύ από τους παίκτες της ομάδας... δεν θα κοιτάει σαν αυτοκίνητο. Δελτίο στην κάτα αφορεσμέντζα άμεσα.
slipknot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Γράψε λάθος. Το θέμα είναι ότι ακούμε τώρα τους ηλίθιους του δημοσιογράφους να μιλάνε για κατάλυση της δημοκρατίας. Ωπα ρε,υπέρμαχοι της αντικειμενικής πληροφόρησης... Εγώ πριν από λίγο το έμαθα αλλά μου φαίνεται λίγο σικέ η όλη ιστορία...δε ξέρω.Μπήκανε μέσα κυριλέ τόσα άτομα με πανό,ξέραν να χειρίζονται και τον εξοπλισμό?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 μια ερωτηση..η εφημεριδα η χωρα κυκλοφορει καθημερινα? Αυτή την εντύπωση έχω. http://www.hora.com.gr/home.php >>> ανανεωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις...
klainmaingr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Χμμμ πολύ ωραία η Ξανθιά στη "Λίστα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.