soturin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ...μαλάκα μου και λίγα είπες...Να 'σαι καλά με τα "όργιά σου" που μου τα θύμισες, γιατί ενώ κάποτε έλυωνα από πάνω τους, τα έχω ξεχάσει εδώ και κάτι χρονάκια (και ΠΩ ΠΩ ιεροσυλία τα τεύχη βόσκουν από 'δω κι από 'κει...Πάμε φουλ για πιντιεφ κατεβάσματα λοιπόν..). Όσο για το μέχρι που αξίζουν - μέχρι ΚΑΙ τον "Γιό του Αστερίξ" (ήδη το πάλευε 2-3 τεύχη μόνος του ο Uderzo, αφού ο άλλος ο παπάρας είπε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια...), χρονολογικά (σύνολο μέχρι τούδε, 29 τεύχη νομίζω, αν θυμάμαι καλά) Από 'κει και κάτω, do not even bother brother... Καλός είναι ο uderzo, αλλά δεν έχει τόσο αυτό το βαθύ χιούμορ/σάτιρα που είναι ο λόγος που πρέπει να τα διαβάζει κανείς μεγάλος. Ο Goscinni ξεχωρίζει Άμα μπω στη singular κραδαίνοντας δονητές και αρχίσω και παλουκώνω κόσμο θα φταίω; Σερνικούς και θηλυκές...:Ρ γιατί βρε ατίθασε;
status Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 όταν προσπαθείς να συνενοιθείς με υπαλλήλους ομίλου τότε καταλαβαίνεις ότι η δημοσιοϋπαλληλική λογική δεν είναι μόνο δημόσιο.
washcloud Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Καλός είναι ο uderzo, αλλά δεν έχει τόσο αυτό το βαθύ χιούμορ/σάτιρα που είναι ο λόγος που πρέπει να τα διαβάζει κανείς μεγάλος. Ο Goscinni ξεχωρίζει ..ναι γιόκα μου, δεν είπα το αντίθετο, ο μέγας Goscinny ήταν το α και το ω, το αλάτι του κόσμου κτλ (Asterix, Lucky Luke, Iznogood, Oompapa, και όχι μόνο, από αυτόν δοξαστήκανε...) Απλά "του την είπα" που πήγε και...πέθανε. Ίσως όμως "καλύτερα" που δεν προχώρησε και δεν κατρακύλησε η φάση, όπως έγινε με τους συνεχιστές κομίστες Uderzo, Morris, Tabary, που γραφιστικά ήταν όλοι τους μικροί θεοί (με προεξέχοντα τον Uderzo....ΤΙ πράγματα έβγαλε με το πενάκι του ο πούστης!!!), αλλά σεναριακά πατώσανε τις ιστορίες όταν μείναν μόνοι τους (με την εξαίρεση του Uderzo και πάλι, που όπως προείπα έβγαλε 2-3 τεύχη ισάξια της συνεργασίας με τον Rene, αν θυμάμαι καλά τα "Oδύσσεια", "Ινδίες" και τον "Γιό")...
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Aπο την Little loulou για τον Alex Ποιόν διαβολοστέλνω; Εσένα ή την μικρή Λουλού; είναι και οπλαρχηγός το φούξια αγόρι... alexzzz, όταν λέμε ακτιβισμός και αγώνας μην καταλήξουμε κι έτσι Είμαι πιο άσχημος από τον Σον Πεν. --- Με μεγάλη μου χαρά βλέπω και άλλους Αστεριξόβιους εδώ... και εγώ φανατικός. Τα έχω όλα και εννοείται και στα Ποντιακά
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ε, ναι, το 33, Και ο Ουρανός Έπεσε στο Κεφάλι τους ήταν εντελώς αίσχος, imho, μια απαράδεκτη αρπαχτή, ανάξια της εξαιρετικής σειράς. Κρίμα και η αναμονή. Κατά τα άλλα, τα τεύχη σε διαλέκτους (ας πούμε το Αστερίξ στην Κορσική στα Κρητικά) έχουν τρελό γέλιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Είμαι πιο άσχημος από τον Σον Πεν. το ξέρεις ότι στην συγκεκριμένη ταινία υποδύεται έναν gay αμερικάνο πολιτικό έτσι?
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Όχι φυσικά... για αυτό απάντησα έτσι χαλαρά... Τώρα όμως που το είπες θα βρίσω το Σότόύρίν...
washcloud Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Με μεγάλη μου χαρά βλέπω και άλλους Αστεριξόβιους εδώ... και εγώ φανατικός. Τα έχω όλα και εννοείται και στα Ποντιακά ...καλημέρα τ' εμόν πουλόπον Αστερίκα
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 το ξέρεις ότι στην συγκεκριμένη ταινία υποδύεται έναν gay αμερικάνο πολιτικό έτσι? rofl owned (δεν γράφω greeklish γαμώ)
status Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 το ξέρεις ότι στην συγκεκριμένη ταινία υποδύεται έναν gay αμερικάνο πολιτικό έτσι? Κρύβε λόγια...κρύβε λόγια..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ...καλημέρα τ' εμόν πουλόπον Αστερίκα[/img] Αστερίκιος... roflowned (δεν γράφω greeklish γαμώ) Κρύβε λόγια...κρύβε λόγια..:Ρ Κωλόπαιδα... σιχτίρ...
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 αχ γλυκιά ελευθερια.... τέλος!!! (οι εξετάσεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.