Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lol ρε τι έχασα σήμερα γαμώ την εφορία μου :lol: τι όργια έγιναν εδώ :P

και ειδικά για τον Toufa γιατί τον συμπαθάω πολύ

θα κανονίσουμε insomnia night στο μαγαζί :lol: αλλά θα τα πληρώσετε μόνοι σας :P είπαμε δύσκολες εποχές έρχονται

Δημοσ.
teo, χιλιάρισα το λαστεφέμι, μπορείς πλέον να μην ντρέπεσαι για μένα :P

Ωραία, τώρα θα σε δείχνω και σε κόσμο. :P

Δημοσ.
ο Μπρους Πουλόπουλος, από τις Σιδηρές Παρθένες...

(αναμενόμενη ερώτηση πάντως)

O Bρασιδας Πουτσομεσαγιος.

Tha's the real fix NooBs.

Δημοσ.

Εγώ αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα.

Δηλαδή σήμερα, μπορείς να μιλήσεις; Άντε βγες να μιλήσεις, και άμα δε φας δακρυγόνο, τρύπα μου τη μύτη. Που βέβαια δεν είναι για σένα, όχι, είναι για κάτι παιδάκια παρά δίπλα που εκεί που καθόντουσαν λέγανε "ε, δεν πάω να σπάσω καμιά βιτρίνα;", έτσι τυχαίως.

Δημοσ.
ΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΩ ΓΑΜ* ΤΟ ΚΡΑΤΩΣ ΜΟΥ ρε πως γίνετε να είμαστε τόσο σκατά δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί να έχω υπάρχω σε ένα τέτοιο μέρος , όλα χάλια από το Α ως το Ω Όλα ΜΑΥΡΟ χάλι δλδ ρε για πόσα χρόνια θα είναι έτσι θέλω να φύγω από αυτό το Ελλαδισταν και να παο όπου στο διάολο με βγαλι. Εδω και χρόνια παντού βλέπω φίλους γνωστούς συγγενοις να παραπονιούνται για το "κράτος" μας χορις να κάνουν τπτ όλοι αυτοί οι Μ... που μας διοικουν είναι στην κυριολεξία υπάλληλοι γιατί να συμβαίνουν αυτά,αφού κάνεις δεν τους γουσταρι να τους στήλει στο διάολο ρε δλδ ρε παιδιά βλέπω τις άλλες χώρες και στεναχωριέμαι έβλεπα πριν μια εβδομάδα πως είναι το εκπαιδευτικό σύστημα στην Φιλανδία και το σύγκρινα με το δικό μας και μου ερχόταν να βγώ έξω και να το φωνάξω ότι είμαστε γτπ.Τελος παντον να βγάλω το άχτι μ προσπαθώ και το έκανα εδώ γιατί πιστεύω πως υπάρχουν εκατοντάδες ελληνες που πάνω κάτω έχουν την ίδια γνώμη μαζί μου κάποιοι πάλι όχι.

Ευχάριστο.

Το κράτος είναι όπως είμαστε και εμείς. Εμείς επιτρέπουμε να γίνονται πράγματα. Εμείς επιλέγουμε τη σύνθεσή του.

Και όταν προτιμάς τη φυγή από το να κάτσεις εδώ να κάνεις τη δουλειά σου όπως πρέπει, έτσι για να υπάρξει η διαφορά, δεν πρόκειται πάλι να αλλάξει τίποτα.

Και πως να αλλάξει;;;

Όταν ξέρεις για παράδειγμα ότι ένας πολιτικός κάνει αυτά που κάνει και τον ξαναψηφίσεις τι περιμένεις.

Έτσι από περιέργεια δες στις επόμενες εκλογές. Όσοι βουλευτές έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και πάλι βουλευτές θα εκλεγούν σε όποιο χώρο και να βρίσκονται.

Αλλά έχουν τον τρόπο τους να σε κρατούν δέσμιο. Ανεργία, διάλυση του ΑΣΕΠ, ρουσφέτια, σπουδές.!!

(Για τα ορθογραφικά μην αγχώνεσαι, να γράφεις τις σκέψεις σου ελεύθερα.

Αλλά για να είσαι πιο σωστός εάν έχεις τον mozilla firefox βάλε αυτό το πρόσθετο για να σε διευκολύνει: https://addons.mozilla.org/el/firefox/browse/type:3 επέλεξε το Greek. Εάν πάλι έχεις άλλο περιηγητή, άνοιξε το word και κάνε έλεγχο ορθογραφίας εκεί).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...