Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11590&Itemid=38 ας ενημερώσει κάποιος το fud ότι το eshop το πουλάει στα 400 euro. οι γερμανοί είναι κλεφτες το eshop πάντως λέει για 3-cell μπαταρία...
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Εγώ αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Δηλαδή σήμερα, μπορείς να μιλήσεις; Άντε βγες να μιλήσεις, και άμα δε φας δακρυγόνο, τρύπα μου τη μύτη. Που βέβαια δεν είναι για σένα, όχι, είναι για κάτι παιδάκια παρά δίπλα που εκεί που καθόντουσαν λέγανε "ε, δεν πάω να σπάσω καμιά βιτρίνα;", έτσι τυχαίως. Λεπτομέρειες
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 το eshop πάντως λέει για 3-cell μπαταρία... Και η siemens??? γιατι δεν βάζεις μεσα και τη siemens?
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 And...mystery solved! Όχι που θα'ταν στην Ελλάδα φθηνότερα
teo64x Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλά ούτε σε άλλες χώρες είσαι ασφαλής από δακρυγόνα σε παρόμοιες καταστάσεις. Και το θέμα του "τι σκατά κράτος είναι αυτό" δεν είναι ούτε γονιδιακό (αυτό λέγεται ρατσισμός) ούτε τίποτα από αυτά τα "φιλοσοφικά της ταβέρνας" που πετάνε μερικοί. Είναι θέμα κράτους και τα κράτη όλων των δυτικών χωρών (και άλλων βέβαια) είναι βασισμένα στο ίδιο μοντέλο, το μοντέλο όπου η αστυνομία είναι όργανο καταστολής και όχι προστασίας, όπου η παιδεία είναι εργοστάσιο παραγωγής ευέλικτου εργατικού δυναμικού και όχι ανθρώπων, όπου η οικονομία είναι ένα σύστημα που κάνει τους πλούσιους τους πλουσιότερους αντί να σχεδιάζεται με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας, όπου η εργασία είναι "ή στήνεις κ*λο ή ...υπάρχουν και άνεργοι", κλπ κλπ. Hint: Και στην υπόλοιπη Ευρώπη η οικονομία (άρα και όλες οι υπόλοιπες πτυχές της κοινωνίας) είναι σχεδόν πανομοιότυπη.
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μόνο που ο πατέρας μου ως δάσκαλος στην Γερμανία θα έπερνε τον διπλάσιο μισθό απ'ότι εδώ. Και οι φόροι που θα πλήρωνε δε θα μεταφράζονταν σε σκαμένους και παρατημένους δρόμους όπως μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει με μια βόλτα στη Πάτρα και τα περίχωρά της. (for instance) Πουθενά δεν είναι τέλεια,άλλα τουλάχιστον ένα επίπεδο υπάρχει.
ferongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΩ ΓΑΜ* ΤΟ ΚΡΑΤΩΣ ΜΟΥ ρε πως γίνετε να είμαστε τόσο σκατά δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί να έχω υπάρχω σε ένα τέτοιο μέρος , όλα χάλια από το Α ως το Ω Όλα ΜΑΥΡΟ χάλι δλδ ρε για πόσα χρόνια θα είναι έτσι θέλω να φύγω από αυτό το Ελλαδισταν και να παο όπου στο διάολο με βγαλι. Εδω και χρόνια παντού βλέπω φίλους γνωστούς συγγενοις να παραπονιούνται για το "κράτος" μας χορις να κάνουν τπτ όλοι αυτοί οι Μ... που μας διοικουν είναι στην κυριολεξία υπάλληλοι γιατί να συμβαίνουν αυτά,αφού κάνεις δεν τους γουσταρι να τους στήλει στο διάολο ρε δλδ ρε παιδιά βλέπω τις άλλες χώρες και στεναχωριέμαι έβλεπα πριν μια εβδομάδα πως είναι το εκπαιδευτικό σύστημα στην Φιλανδία και το σύγκρινα με το δικό μας και μου ερχόταν να βγώ έξω και να το φωνάξω ότι είμαστε γτπ.Τελος παντον να βγάλω το άχτι μ προσπαθώ και το έκανα εδώ γιατί πιστεύω πως υπάρχουν εκατοντάδες ελληνες που πάνω κάτω έχουν την ίδια γνώμη μαζί μου κάποιοι πάλι όχι.Ευχάριστο. Τον πουλο και δρομο τοτε.
Achilles Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τι παπαριά το "The Day The Earth Stood Still". Έχασα 1,5 ώρες από την ζωή μου. Τελικά, ποιος είναι αυτός στην φώτο;
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ωραίος μεταλάς ρε....ου http://en.wikipedia.org/wiki/Bruce_Dickinson
teo64x Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Στη Γερμανία μπορεί να έπαιρνε διπλάσιο μισθό ο πατέρας σου, αλλά στη Γερμανία το ποσοστό ανεργίας είναι υψηλότερο και το ποσοστό κάτω του ορίου της φτώχιας επίσης. Βάσει της φύσης του καπιταλιστικού συστήματος, αυτό σημαίνει απλά ότι εκεί θα ήταν λίγο πιο εύκολο να ζήσεις καλύτερα εις βάρος κάποιου άλλου απ' όσο είναι εδώ.[1][2] Not quite what you'd call 'a successful economy'. Δεύτερον, οι μισθοί δεν αντανακλούν το επίπεδο ζωής.[3] Όταν δύο χώρες έχουν διαφορετικά είδη βιομηχανίας, η σύγκριση των επιπέδων των μισθών δεν οδηγεί σε κάποιο λογικό συμπέρασμα.
teo64x Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τι παπαριά το "The Day The Earth Stood Still". Έχασα 1,5 ώρες από την ζωή μου. Κι εγώ όταν το είδα, έφαγα άλλη μισή ώρα να αναρωτιέμαι γιατί το γύρισαν.
nurse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Hint: Και στην υπόλοιπη Ευρώπη η οικονομία (άρα και όλες οι υπόλοιπες πτυχές της κοινωνίας) είναι σχεδόν πανομοιότυπη. Teo64 υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η διαφορά κουλτούρας. Τόσο σε επίπεδο οργάνωσης υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο συμπεριφοράς πολιτών. Που βλέπεις τις ομοιότητες σε επίπεδο παιδείας, υπηρεσιών, οικονομίας κλπ.; Το χειρότερο είναι ότι περιμένουμε οι περισσότεροι, διατηρώντας το "μεταπολεμικό μας σύνδρομο" να αλλάξει κάτι. ...
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ...όποιος πάντως πει να κάνει remake το "The Thing" του Κάρπεντερ,,,θα πεθάνει απ' το χέρι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.