Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε ναι

Εσένα το ζωτικότερό σου όργανο είναι η φτέρνα σου

Μπα, Αχίλλειος είναι η φτέρνα μου. :P

Το ζωτικότερο όργανό μου είναι αυτό που είδαν οι πωλητές στο Πλαίσιο. Εσύ ξέρεις. ;) :lol::lol::lol:

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 02 : 37 : 22-----

να σου καεί το ακίνητο :Ρ

Και σένα το προκάτ.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ μεγάλη διαφορά μπορώ να δω ανάμεσα σε δύο κοινωνίες. Ανάμεσα σε μία που έχει έστω και 5% ανεργία και σε μία που έχει 0 ανέργους.

Ανάμεσα σε δύο κοινωνίες όπου οι διαφορές βρίσκονται στο (α) αν οι μίζες δίνονται λιγότερο ή περισσότερο φανερά (β) αν τα σκάνδαλα γίνονται λιγότερο ή περισσότερο φανερά (γ) αν υπάρχουν λιγότεροι ή περισσότεροι βολεψάκηδες υπάλληλοι (δ) αν τα δημόσια έργα που τα καρπώνονται επιχειρήσεις γίνονται αργά ή πιο γρήγορα - και άλλα τέτοια χαριτωμένα, δε βλέπω τη διαφορά στο μέγεθος που τη βλέπεις εσύ.

Επικεντρώνεις κυρίως σε οικονομικές πτυχές που αποτελούν μέρος της κουλτούρας που ανέφερα πιο πάνω. Μάλλον δεν διαφωνούμε και πολύ. Θεωρώ όμως ότι το πρόβλημα ξεκινάει από εμάς ως μονάδες και κυρίως ως παιδεία. (όπως ανέφερα πιο πάνω).

<<<<(((και από τη στιγμή που το θεματάκι του φίλου, μεταφέρθηκε εδώ.... μπορώ να πω με σιγουριά ότι @@@@κε , χάνοντας η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα))))>>>> :-)

Δημοσ.

Νομίζω πως τα πράγματα είναι ανάποδα... Δηλαδή οι παράμετροι της οικονομίας καθορίζουν την κουλτούρα, την παιδεία, τα πάντα. :-)

Δημοσ.

σε ποια τράπεζα να πάω να βγάλω κάρτα για να την συνδέσω με paypal :P ?

n00b alert δεν έχω ιδέα δεν θέλω να είναι πιστωτική όμως απλά μια κάρτα που να τις βάζω εγώ όσα θέλω και όταν τελειώσουν να μην μπορώ να την χρεώσω παραπάνω

Δημοσ.
wififaills4.jpg

Καλλιτέχνη...

n00b alert δεν έχω ιδέα δεν θέλω να είναι πιστωτική όμως απλά μια κάρτα που να τις βάζω εγώ όσα θέλω και όταν τελειώσουν να μην μπορώ να την χρεώσω παραπάνω

Χρεωστική στην Πειραιώς.

Δημοσ.

Εγω εχω αλφα αλλά και η πειραιως σου κανει. Κανε και Web-Banking.

Δημοσ.

δεν την θέλω για Web-Banking. απλά επειδή δεν πάει άλλο με τις τιμές της Ελλάδας είπα να το δοκιμάσω έτσι να δούμε :P

πειραιως δλδ οκ από χαρτιά θέλει τίποτα ? και πόσα θέλουν για να την βγάλουν καμία ιδέα ?

Δημοσ.
Νομίζω πως τα πράγματα είναι ανάποδα... Δηλαδή οι παράμετροι της οικονομίας καθορίζουν την κουλτούρα, την παιδεία, τα πάντα. :-)

Συμφωνώ αλλά δεν είδα τέτοια πρόοδο πέρα της οικονομικής από τα 80s και έπειτα.!!! Δεν θα έπρεπε αν όχι να συμβαδίζουν, τουλάχιστον το ένα να ακολουθεί το άλλο;

Έβλεπα μια συνέντευξη στην εκπομπή στα Άκρα (ΝΕΤ) χθες και είχε έναν καθηγητή της οικονομικής επιστήμης. Είπε κάτι ενδιαφέρων προσπαθώντας να εξηγήσει την ανωριμότητα της ελληνικής οικονομίας - κοινωνίας.

"Για παράδειγμα η Αγγλία για να μεταπηδήσει από τη μία οικονομική φάση στην άλλη πέρασαν περίπου 125 χρόνια ήπιας (κοινωνικής) προσαρμογής. Η Ελλάδα έκανε την αλλαγή σε πολύ μικρότερο χρόνο χωρίς να προσαρμοστεί η ίδια..."

Άρα η κουλτούρα της αρπαχτής, ....., είναι ένα κατάλοιπο της αβεβαιότητας της μεταπολεμικής Ελλάδας. Είναι αυτή η κουλτούρα που δεν μας αφήνει να έχουμε παρόμοια στάνταρ με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Και γι' αυτό την οικονομική πρόοδο δεν την ακολουθεί τόσο όσο θα έπρεπε ο πολιτισμός, η παιδεία ...

Δημοσ.
δεν την θέλω για Web-Banking. απλά επειδή δεν πάει άλλο με τις τιμές της Ελλάδας είπα να το δοκιμάσω έτσι να δούμε :P

πειραιως δλδ οκ από χαρτιά θέλει τίποτα ? και πόσα θέλουν για να την βγάλουν καμία ιδέα ?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=236630&highlight=%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7 ειδικα το ποστ 21.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...