leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 μια που λέτε για ταξιδάκια, μετράω 17 μέρες για Βερολινάκι . Πως και πως το περιμένω, έχω να βγω από την ελλάδα από τότε που παντρεύτηκα (δεν λέω πόσα χρόνια)
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Αχ τι καλά, μαζί θα 'μαστε πάνω. =ρ
washcloud Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Offtopic(αν υπηρχε topic) : Η οργάνωση σου μου φαίνεται θα διαλυθεί γιατί φέτος ο φεβρουαριος δεν παει 29 αρα δεν θα μπορείς να κάνεις την επανάσταση. Και μάντεψε, η επόμενή 29 φλεβαρι είναι το 2012 που ειναι το τελος του κοσμου αρα επανασταση γιοκ. που ήσουν εσύ, κρυμμένος τόσο καιρό, ω αστήρ ;
dark_banishing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Άμα έρθει κανείς πιο πάνω κερνάω καφέ και γνωριμίες με γαλανομάτες φιλανδέζες.
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Αχ τι καλά, μαζί θα 'μαστε πάνω. =ρ να κανονίσουμε κάνα γκαϊφέ βρε!
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Και καφέ και ξενάγηση και ό,τι θες =ρ
washcloud Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Άμα έρθει κανείς πιο πάνω κερνάω καφέ και γνωριμίες με γαλανομάτες φιλανδέζες. ..εδώ πια το "πιές καφέ" γίνεται όχι απλά πρόταση, αλλά στάση ζωής... ..τί θα γίνει ρε παλλουκάρια leftermann & Lucifer, έτσι θα το πάτε τώρα ; Ο ένας πίσω από τον άλλο - και με 1' διαφορά ; (έχουμε πολλούς παρεξηγησιάρηδες 'δω 'μέσα...)
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κοιτάχτε, γενικά καλή φάση και το ωραιότερο μέρος με κακή παρέα γίνεται το ασχημότερο ενώ το ασχημότερο με καλή, γίνεται το ωραιότερο και τέτοια, αλλά όταν μιλάμε για το ΒΕΡΟΛΙΝΟ, να αφήνετε τα λοιπά χωριουδάκια έξω από την κουβέντα.
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Και καφέ και ξενάγηση και ό,τι θες =ρ με σκλαβώνεις . έντιτ: το αμέσως από πάνω το έχω ακούσει από πολλούς. Γι αυτό ανυπομονώ...
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Offtopic(αν υπηρχε topic) : Η οργάνωση σου μου φαίνεται θα διαλυθεί γιατί φέτος ο φεβρουαριος δεν παει 29 αρα δεν θα μπορείς να κάνεις την επανάσταση. Και μάντεψε, η επόμενή 29 φλεβαρι είναι το 2012 που ειναι το τελος του κοσμου αρα επανασταση γιοκ. Noobas Δεν ειναι δικη μου η οργανωση όλοι ειμαστε μέλη του αγώνα, του Ανώτερου σκοπου... Ειναι γνωστο οτι το χτύπημα εφόσον δεν μπορει να γίνει 29η Φλεβάρη θα γίνει μια random μέρα ήδη εχουμε δείξει δείγματα του τί μπορούμε και είμαστε ικανοί να κανουμε... Join us..
pappous_soulis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Asian girl faces unusual health problem token
Strategos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 που ήσουν εσύ, κρυμμένος τόσο καιρό, ω αστήρ ; @The Hatch -----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 11 : 31 : 46----- Noobas Δεν ειναι δικη μου η οργανωση όλοι ειμαστε μέλη του αγώνα, του Ανώτερου σκοπου... Ειναι γνωστο οτι το χτύπημα εφόσον δεν μπορει να γίνει 29η Φλεβάρη θα γίνει μια random μέρα ήδη εχουμε δείξει δείγματα του τί μπορούμε και είμαστε ικανοί να κανουμε... Join us.. Bannaρε τον lucifer, ανοιξε τα topic τον ομαδων(τουλαχιστον του ΠΑΟ) που εχει κλειδώσει και μπήκα.
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Τον π..η στις 19:59 ουτε 1 λεπτο παραπάνω δεν θα κάτσει στη δουλεια.. λεπτό; δευτερόλεπτο δεν κάθομαι... ...σε λατρεύει λέμε!!! ετς! και με αυτά που είπε και στον αλτερ ακόμα πιο πολύ --- @ακίλις... σε βλέπω λίγο κρύο απέναντι μου ή μου φαίνεται; --- Μια μπύρα την χρειαζόμανε... και τώρα που την ήπια ξύπνησε μέσα μου και η καλλιτεχνική μου φύση και έβγαλα κάτι φωτό... πάω να τις βάλω στο ανάλογο τόπικ
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το γλύτωσε το φορμάτ η Αθηνά κριμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.