frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 προστυχιές πρωί-πρωί μεσημέρι δεν μπορούσα να αντισταθώ κόλλαγε πολύ όμορφα
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 frenzy, τπτ σε bananarama ; έχω μπανάνα να σου σκίσει το ράμμα προστυχιές πρωί-πρωί μεσημέρι δεν μπορούσα να αντισταθώ κόλλαγε πολύ όμορφαΓουσταρίζεστε?
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Γουσταρίζεστε? Χαιδολογιόμαστα προχτές στο καινούργιο υπόγειο με το auto-moto υπο-φόρουμ
status Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ξορίζονται στο ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ πλέον..:Ρ Και για γαμήλιο εμβατήριο...
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Χαιδολογιόμαστα προχτές στο καινούργιο υπόγειο με το auto-moto υπο-φόρουμΎποπτο.Το φρενζάκι είναι της mrs ή του γουός?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Είναι απολαυστικό για έναν αμέτοχο στη συζήτηση να μπει στο thread και να προσπαθήσει να παρακολουθήσει τι λέγεται. Ποιοι νταταϊστές και πράσινα άλογα...
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ύποπτο.Το φρενζάκι είναι της mrs ή του γουός? Aφήστε το φρενζάκι απ' έξω από το βρωμερό χιούμορ του μπαμπά του
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Aφήστε το φρενζάκι απ' έξω από το βρωμερό χιούμορ του μπαμπά τουNταν. Έπαιζα με πιθανότητες εδώ να τ'ακούσω.
status Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Είναι απολαυστικό για έναν αμέτοχο στη συζήτηση να μπει στο thread και να προσπαθήσει να παρακολουθήσει τι λέγεται. Ποιοι νταταϊστές και πράσινα άλογα... Παρομοίως κ εμένα μας θυμίζω την ταινία Brazil ώρες ώρες..
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Nταν. Έπαιζα με πιθανότητες εδώ να τ'ακούσω. μίλα ελεύθερα δεν παρεξηγιέμαι χιούμορ κάνουμε. Αν θες να μάθεις την αλήθεια το φρενζάκι είναι για ξεκάρφωμα. Στον ελεύθερο χρόνο μου φοράω μάσκαρα και τον washcloud :lol:
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ιδέα από τα παραπάνω posts: αντιστοιχίστε από ένα early-era κομμάτι των Pink Floyd σε κάθε περσόνα του Offtopic. Αρχίζω: washcloud --> Lucifer Sam
status Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ιδέα από τα παραπάνω posts: αντιστοιχίστε από ένα early-era κομμάτι των Pink Floyd σε κάθε περσόνα του Offtopic... Ανέπτυξε την ιδέα σου να δούμε που το πας ακριβώς..:Ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τον κοβω... Στον ελεύθερο χρόνο μου φοράω.. ..τον washcloud :lol: Περίεργες συνήθειες έχετε τα αγοράκια ώρες ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.