Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συνωστισμός

β) Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ TV , ενώ η παρουσιάστρια κάνοντας βόλτες στους δρόμους της Τρίπολης, μιλούσε για την Τρίπολη του 1821 και τους μουσουλμάνους που την κατείχαν, και είχαν ταμπουρωθεί εντός της έτοιμοι να αντιμτωπίσουν την επίθεση του Κολοκοτρώνη, άρχισαν να πέφτουν σφήνες από πίνακες που αναπαριστούσαν στιγμές από την Τρίπολη του τότε, καθώς και βιντεάκια με πρόσωπα μουσουλμάνων, διάρκειας ελάχιστων δευτερολέπτων (στο πνεύμα μιας υποτυπώδους αναπαράστασης, πχ σιδεράδες να σφυρηλατούν), και σε κάποια φάση πέφτει τέτοιο βιντεάκι, με σκηνή...από το παζάρι της Ξάνθης....

.

Δημοσ.
μοσκιτού (κατά το "δεξιού") , θενκς για την απόπειρα ξεστραβώματός μου, το θέμα μου ήταν πώς σε μία σελίδα υπάρχουν 11 ποστς...

Όταν χρησιμοποιείς τη γρήγορη απάντηση, το νέο σου ποστ προστίθεται κάτω από το τελευταίο υπάρχον ποστ χωρίς να τσεκάρεται αν έπρεπε να είχε γίνει "σπάσιμο" της σελίδας.

Δημοσ.
Πρωϊνότατος σήμερα ο status.

Μέρα και σε σένα. :-)

Σε λίγο έχει τρελό τρέξιμο... :mad: Είναι και Παρασκευή... :mad:

Ναι είναι παρασκευή, ναι είμαι πρωινός...γιατί ήρθα νωρίτερα σήμερα :Ρ (2 σέρβερ πρέπει να σετταριστούν και αν φύγουν στης 11.. :Ρ)

και επειδή είμαι γαμάτος υπάλληλος.. :Ρ

Δημοσ.

Τι χειρότερο από το να έρχεσαι στην δουλειά και να έχεις νεύρα;

Έχουν ήδη εκτοξευτεί πράγματα δεξιά και αριστερά, και έχω ήδη γκαζώσει κόσμο...

ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ

Δημοσ.

Λοιπον επειδή δεν μου απαντάει κανείς στο Games το μεταφέρω εδώ:

Πήρα το παιχνίδι GTA IV ,το εγκατέστησα αλλά όταν το βάζω να παίξει, μου βγάζει τα γραφικά χάλια.Ούτε το μενού δεν μου εμφανίζει

Και αργεί παρα πολύ να φορτώσει

Τι μπορεί να φταίει?

ΥΓ.Να σημειώσω οτί το εγκατέστησα έχοντας service pack 2 των Windows XP.Μετά την εγκατάσταση του παιχνιδιού έβαλα και το Service Pack 3 .Μήπως πρέπει να το κανω Unistall και να το ξαναεγκαταστήσω το παιχνίδι ?

Δημοσ.
Τι χειρότερο από το να έρχεσαι στην δουλειά και να έχεις νεύρα;

Έχουν ήδη εκτοξευτεί πράγματα δεξιά και αριστερά, και έχω ήδη γκαζώσει κόσμο...

ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ

Τι σου έκαναν τζιέρι μου, τι σου έκανα γιαβρί μου, τι σου έκαναν κοκόνα μ; ;Ρ

Λοιπον επειδή δεν μου απαντάει κανείς στο Games το μεταφέρω εδώ:

Πήρα το παιχνίδι GTA IV ,το εγκατέστησα αλλά όταν το βάζω να παίξει, μου βγάζει τα γραφικά χάλια.Ούτε το μενού δεν μου εμφανίζει

Και αργεί παρα πολύ να φορτώσει

Τι μπορεί να φταίει?

ΥΓ.Να σημειώσω οτί το εγκατέστησα έχοντας service pack 2 των Windows XP.Μετά την εγκατάσταση του παιχνιδιού έβαλα και το Service Pack 3 .Μήπως πρέπει να το κανω Unistall και να το ξαναεγκαταστήσω το παιχνίδι ?

Βάλε Λίνουξ :Ρ

Δημοσ.
οχι.Εχεις κανα λινκ?

Αυτό νομίζω είναι το τελέ, Τζεϊσον...

http://www.gamershell.com/download_38432.shtml

Τι σου έκαναν τζιέρι μου, τι σου έκανα γιαβρί μου, τι σου έκαναν κοκόνα μ; ;Ρ

στραβοξύπνημα... δεν σου λέω τίποτα άλλο...

Δημοσ.

στραβοξύπνημα... δεν σου λέω τίποτα άλλο...

Δώκε τόπο στην οργή αφού είσαι λαρτζ χαρακτήρας :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...