eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αμα ποσταρω ενα αντιχριστο..αλλα ταυτοχρονα αστειο κειμενο που βρηκα θα με παρεξηγησετε;
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αμα ποσταρω ενα αντιχριστο..αλλα ταυτοχρονα αστειο κειμενο που βρηκα θα με παρεξηγησετε; κ' εγώ σε αγαπώ..γαμώ το..:Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αμα ποσταρω ενα αντιχριστο..αλλα ταυτοχρονα αστειο κειμενο που βρηκα θα με παρεξηγησετε; ίσως ο Farcry
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αμα ποσταρω ενα αντιχριστο..αλλα ταυτοχρονα αστειο κειμενο που βρηκα θα με παρεξηγησετε; αρκεί ο εν λόγω αντίχριστος να μην είναι εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου * Θρες, αυτό έλεγα να γράψω και 'γω αρχικά...
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Έχω θέμαααα, έσπασα τη κονσόλα με τη βοήθεια του κλάϊν...αλλά ρε παιδία...so many games so little space on my server :\ :p
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 σε μένα το λες... ξέρεις πόσο καιρό έχω να ανοίξω το xbox... και βγήκε και το godfather 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 άρχισε ένας KASIMIS στο section των Ειδήσεων το spam... πόση ώρα λέτε ότι θα αντέξει μέχρι να τα παρατήσει?
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 σε ένα του απάντησα... αλλά εγώ βαρέθηκα πιο γρήγορα από αυτόν
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 σε μένα το λες... ξέρεις πόσο καιρό έχω να ανοίξω το xbox... και βγήκε και το godfather 2 Άσε δεν σε καταλαβαίνω..:Ρ βασικά το madworld γαμάει και δέρνει:Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πριν ποστάρεις εδώ, είχε ήδη τακτοποιηθεί... ναι το ξέρω μιλάγα με τον Δημήτρη και στο msn
dimitris2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 παντως μην απαντατε σε τετοια ποστ... για τη διευκολυνση του moderation απλα ενα report. ετσι κι αλλιως τα μηνυματα θα σβηστουν
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ΓΑΜΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ! καλύτερα να τα καθάρισα παρά που τα ξεφοντάρω... σιχτιρ... θέλω να κοιμηθώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.