alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 (ντρίπλα αλλαγής θέματος) πάτερ... θα αγοράζω την υδρόψυξη να αδειάσει η υπογραφή σου...
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Παρε παρεεεε να φυγει...βαρεθηκα να βλεπω το θηριο στο σαλονι μου
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 εγώ θα το πάρω και θα το πετάξω... απλά να φύγει από την υπογραφή
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 μέχρι της 2 έχω πιει 3 φραπέδες, σκέτους και αχτύπητους... Μια απ'τα ίδια ,αλλά χτυπημένους. Άσε που σε λίγα χρόνια θα βλέπεις το καβλί σου με καθρεφτάκιΕνδέχεται να το πάθω κι εγώ αυτό?
FilipposMD Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μια απ'τα ίδια ,αλλά χτυπημένους. Ενδέχεται να το πάθω κι εγώ αυτό? Εσύ θα το βλέπεις με το κυάλι! Εκτός αν αντί για ζάχαρη ρίχνεις αναβολικά στο καφέ, οπότε μπορεί να φυτρώσει τίποτα.
insomniaK Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τι έγινε πάλι, εχθές το βράδυ;;; Περίμενα πως και πως τον απάλευτο7 για να ζήσουμε την τιτανομαχία με τον φουλον και ο δεύτερος είναι σήμερα μπαναρισμένος!!! Γαμώτο δηλαδή, ποιος κυβερνάει αυτό το φόρουμ;;;
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ενδέχεται να το πάθω κι εγώ αυτό? όχι, αν ενδέχεται να τους κόψω
jason_rethymno Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Είμαι, γουστάρεις;;; χαχαχα οχι ρε συ στον/στην MsquitoPrincess πήγαινε η ερώτηση.
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Γιατί άνδρας είσαι? ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΛΕΜΕ!!! Είμαι, γουστάρεις;;; δεν λέει εσένα ρααα... στην μοχίτο πήγαινε
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εσύ θα το βλέπεις με το κυάλι!Εκτός αν αντί για ζάχαρη ρίχνεις αναβολικά στο καφέ, οπότε μπορεί να φυτρώσει τίποτα. Όχι ζάχαρη.Ιεροσυλία =ρχαχαχα οχι ρε συ στον/στην MsquitoPrincess πήγαινε η ερώτηση. Μπορεί να είμαι ντραγκ κουήν τζέησον. Πωπω.Έχω αρχίσει να κολλάω εκφυλισμό με όσα λέτε κάθε μέρα εδώ.
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σαλονικιοί Ακίλις, Κλαϊν, Τεο, Κρις, Γουός (σας λέω όλους για να είμαι σίγουρος... αλτσχαϊμερ βλέπετε) και όποιος άλλος... από τα ΙΚΕΑ Σαλονίκης πως πάμε στο Πρακτικέρ; Καλό θα είναι να μιλάμε για περιφερειακούς και τέτοια... όχι μέσα στην πόλη θενκς
Achilles Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σαλονικιοί Ακίλις, Κλαϊν, Τεο, Κρις, Γουός (σας λέω όλους για να είμαι σίγουρος... αλτσχαϊμερ βλέπετε) και όποιος άλλος... από τα ΙΚΕΑ Σαλονίκης πως πάμε στο Πρακτικέρ; Καλό θα είναι να μιλάμε για περιφερειακούς και τέτοια... όχι μέσα στην πόλη θενκς Προχωράς από το ΙΚΕΑ προς την πόλη και πας στο καρφουρ "μακεδονια". Μπαίνεις στο παρκινγκ και βγαίνεις από την έξοδο παράπλευρα του δρόμου της χαλκιδικής, περνάς αμέσως κάτω από την γέφυρα και συνεχίζεις ευθεία. Πρώτο δρομάκι δεξιά και σε 100 μέτρα έφτασες... Υπάρχουν πολλές επιλογές αλλά θα σε τρελάνω με ηλίθιες περιγραφές. Δεν σε λέω να πας από πιο κεντρικά σημεία γιατί θα χαθείς χωρίς περιγραφή... 10 λεπτά είναι...
little loulou Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Να επισημάνω ότι αυτό είναι μόνο για τις εικόνες. Για τους ήχους (mp3 κλπ) πρέπει να ξεβιδώσεις το μεγάλο ανεμιστηράκι στο πάνω μέρος της μητρικής, ενώ για τα βίντεο (εκτός από 3gp) πρέπει να βγάλεις την κάρτα που είναι στην πιο ψηλή υποδοχή της μητρικής. Λοιπά αρχεία (εκτός από exe) πάνε μαζί με τη μητρική, οπότε αν έχεις εκεί το πρόβλημα δεν υπάρχει πολή εύκολη λύση. ολα αυτα? θα τα κανω θαλασσα! κι ο τεο αλεξ δεν ειναι σαλονικιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.