dimitris2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Κάτι καρά άσχετο...Έχω αριθμό CU. Γίνεται να πάω σε what's up χωρίς να αλλάξω νούμερο? Διαδικασίες που χρειάζονται? εγω εκανα τηλεφωνικη αιτηση για ακριβως το ιδιο πριν λιγες μερες. αρκει να εχεις δηλωσει τα στοιχεια σου για το καρτοκινητο στη βοδαφον. αν οχι, πας σε ενα καταστημα της με ταυτοτητα και τα δηλωνεις. παιρνεις μετα ενα τηλ στο 13897 και δινεις τα στοιχεια σου στη cosmote για να γινει η αλλαγη. μετα απο 2-3 μερες θα σε παρει τηλ η βοδα για επιβεβαιωση και θα προσπαθησει να σε κρατησει ως πελατη προσφεροντας -20% στα παγια
Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 τζάβα τζάβα τζάβα τζάααααααααααβα Τζαβα, τζαβα.. στην Ασία δεν βρίσκεται;;; =ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μην αρχίζεις τα ομνισλασίστικα.Χουχου.
papahlamidas Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 εγω εκανα τηλεφωνικη αιτηση για ακριβως το ιδιο πριν λιγες μερες. αρκει να εχεις δηλωσει τα στοιχεια σου για το καρτοκινητο στη βοδαφον. αν οχι, πας σε ενα καταστημα της με ταυτοτητα και τα δηλωνεις. παιρνεις μετα ενα τηλ στο 13897 και δινεις τα στοιχεια σου στη cosmote για να γινει η αλλαγη. μετα απο 2-3 μερες θα σε παρει τηλ η βοδα για επιβεβαιωση και θα προσπαθησει να σε κρατησει ως πελατη προσφεροντας -20% στα παγια Είχα δώσει ψεύτικα στοιχεία...
jason_rethymno Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μην αρχίζεις τα ομνισλασίστικα.Χουχου. Χουχου ?
kaiowas Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 να νε καλα ο deliveras που με πηρα τηλεφωνο να μου πει οτι ερχεται. μακαρι να ειχε και αλλους τετοιους Ασε τους ντελιβεραδες και σβησε κανα κερακι σημερα. Χρονια πολλα μποι!
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 παπαχλαμίδα,σκέψου το ενδεχόμενο του καρτοπρογράμματος. Έχει χρεώσεις σύνδεσης.Κρατάς τον vodafone αριθμό δεν σε αφήνει να ξεφύγεις πάνω από το ποσό που προπληρώνεις,αν φας όλο το χρόνο μπορείς να βάλεις κάρτα με χρεώσεις σύνδεσης και πάλι και οι χρεώσεις αυτές ισχύουν όποιο δίκτυο και να πάρεις. Eίναι πιο χαμηλές και από τη χρέωση όταν παίρνεις άλλο cu χρήστη. Δες εδώ λεπτομέρειες και αν χρειαστείς βοήθεια πες =)
teo64x Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Όταν το κάνει θα το καταλάβουμε... Αυτό ήταν πριν 1700 χρόνια. Τώρα θα μας μουτζώνει με χέρια και με πόδια.
papahlamidas Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 παπαχλαμίδα,σκέψου το ενδεχόμενο του καρτοπρογράμματος.Έχει χρεώσεις σύνδεσης.Κρατάς τον vodafone αριθμό δεν σε αφήνει να ξεφύγεις πάνω από το ποσό που προπληρώνεις,αν φας όλο το χρόνο μπορείς να βάλεις κάρτα με χρεώσεις σύνδεσης και πάλι και οι χρεώσεις αυτές ισχύουν όποιο δίκτυο και να πάρεις. Eίναι πιο χαμηλές και από τη χρέωση όταν παίρνεις άλλο cu χρήστη. Δες εδώ λεπτομέρειες και αν χρειαστείς βοήθεια πες =) Ευχαριστώ για της πληροφορίες... Θα το ερευνήσω. Αυτό ήταν πριν 1700 χρόνια. Τώρα θα μας μουτζώνει με χέρια και με πόδια. Παίζει ...
dimitris2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Είχα δώσει ψεύτικα στοιχεία... καλα δεν τους ειχες δωσει ταυτοτητα τοτε??? τεσπα αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις να τους κανεις μια αλλαγη στοιχειων λεγοντας την αληθεια
papahlamidas Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 καλα δεν τους ειχες δωσει ταυτοτητα τοτε??? τεσπα αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις να τους κανεις μια αλλαγη στοιχειων λεγοντας την αληθεια Μου ζήτησαν τα στοιχεία τηλεφωνικά. Καρτοκινητό είναι ρε συ όχι σύνδεση. Βασικά θα μπορούσε άνετα να είναι κάποιο γνωστού μου και να την έδωσε σε εμένα την κάρτα... Όχι τίποτα άλλο είναι και πανεύκολο το νούμερο και δεν θέλω να το αλλάξω.
status Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μ'αρέσει που οι απορίες μας ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα...Καλημέρα Άσε τα σχόλια και απάντησε άμα ξέρεις :Ρ
washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Χουχου ? ...πώς λέμε katsa....... το Χούχου -1 οξεία δλδ- παίζει κι ως γυναικείο επίθετο btw...Aν και είμαι βέβαιος πως η Νταλίτο Πρίνσες δεν υποννοούσε ένα τέτοιο...
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το "χούχού" είναι κατεστραμμένο γέλιο.Σκεφτείτε τον γκούφυ να γελάει.Τέτοιο. νταλίτο πρινσεςς.Χοχο.Γαμάτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.