Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

τράβα ένα image από τα windows που έχεις μέσα και κράτα τον μέχρι να χτυπήσει, μην τρέχεις τσάμπα :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ε τοτε μιλαμε για την φιλη σου που ηθελε να παει σε αλλη σχολη,αφου τελειωσει αυτη που περασε χωρις να δωσει κατατακτηριες?

:-D

εεε και αυτή άλλη είναι δεν φταίω γώ...:-(

ξέρουμε περίπου κάθε πότε ανανεώνονται οι φωτογραφίες σε google earth και live maps (bing maps)?

σε εμένα δω οι φωτογραφίες που έχει το google earth είναι 6-7 χρονών.

Δημοσ.
στο google earth to γήπεδο του Αγίου Ανδρέα είναι ακόμα χαλίκι...

Στην πραγματικότητα τι είναι;

Χίαρ άϊ γοντ γιου μάστορα:Ρ

Δημοσ.
χα! ανόητοι... επιπέδου τσουλού...

Έχω την εντύπωση ή λόγο κόστους του γρασιδίου (χα) φυτέψατε βρούβες :Ρ

• Members
Δημοσ.

μήπως εφαρμόζετε κι εσείς την πρωτοποριακή μέθοδο που είχαμε κάποτε στο χωριό μου, με βιολογικό, αυτόματο κούρεμα του γρασιδιού από τα πρόβατα;

Δημοσ.
μήπως εφαρμόζετε κι εσείς την πρωτοποριακή μέθοδο που είχαμε κάποτε στο χωριό μου, με βιολογικό, αυτόματο κούρεμα του γρασιδιού από τα πρόβατα;

Την καταχωρίσατε την πατέντα ή σας την έφαγαν οι βιομηχανίες σαν την χουσβάρνα; :Ρ

• Members
Δημοσ.
Την καταχωρίσατε την πατέντα ή σας την έφαγαν οι βιομηχανίες σαν την χουσβάρνα; :Ρ

την κατοχυρώσαμε με creative commons - μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος θέλει :lol:

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχικά καταχωρημένο από gsarig Εμφάνιση Μηνύματος

την εφαρμόζει ήδη το google !

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...