Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 τράβα ένα image από τα windows που έχεις μέσα και κράτα τον μέχρι να χτυπήσει, μην τρέχεις τσάμπα
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 ε τοτε μιλαμε για την φιλη σου που ηθελε να παει σε αλλη σχολη,αφου τελειωσει αυτη που περασε χωρις να δωσει κατατακτηριες? εεε και αυτή άλλη είναι δεν φταίω γώ... ξέρουμε περίπου κάθε πότε ανανεώνονται οι φωτογραφίες σε google earth και live maps (bing maps)? σε εμένα δω οι φωτογραφίες που έχει το google earth είναι 6-7 χρονών.
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 στο google earth to γήπεδο του Αγίου Ανδρέα είναι ακόμα χαλίκι...
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 στο google earth to γήπεδο του Αγίου Ανδρέα είναι ακόμα χαλίκι... Στην πραγματικότητα τι είναι; Χίαρ άϊ γοντ γιου μάστορα:Ρ
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 χα! ανόητοι... επιπέδου τσουλού... Έχω την εντύπωση ή λόγο κόστους του γρασιδίου (χα) φυτέψατε βρούβες :Ρ
Members gsarig Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 μήπως εφαρμόζετε κι εσείς την πρωτοποριακή μέθοδο που είχαμε κάποτε στο χωριό μου, με βιολογικό, αυτόματο κούρεμα του γρασιδιού από τα πρόβατα;
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 μήπως εφαρμόζετε κι εσείς την πρωτοποριακή μέθοδο που είχαμε κάποτε στο χωριό μου, με βιολογικό, αυτόματο κούρεμα του γρασιδιού από τα πρόβατα; Την καταχωρίσατε την πατέντα ή σας την έφαγαν οι βιομηχανίες σαν την χουσβάρνα; :Ρ
Members gsarig Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Την καταχωρίσατε την πατέντα ή σας την έφαγαν οι βιομηχανίες σαν την χουσβάρνα; :Ρ την κατοχυρώσαμε με creative commons - μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος θέλει
gtroza Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από gsarig Εμφάνιση Μηνύματος μήπως εφαρμόζετε κι εσείς την πρωτοποριακή μέθοδο που είχαμε κάποτε στο χωριό μου, με βιολογικό, αυτόματο κούρεμα του γρασιδιού από τα πρόβατα; Την καταχωρίσατε την πατέντα ή σας την έφαγαν οι βιομηχανίες σαν την χουσβάρνα; :Ρ την εφαρμόζει ήδη το google ! .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.