Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aν στην χαριζουν απλως και δεν σκεφτονται να στην αγορασουν τσιμπα την :P

Aν παλι σκεφτονται να σoυ παρουν..πεστους για darkninight ή ultra 120 extreme.

όχι... την έχουν ήδη και απλά θέλουν να μου την δώσουν.

Εγώ έλεγα αν παίζει παρόμοια φάση όπως τότε με τα ..... κούριερ, μπινελίκια και έτσι και στην χαρίζουν. Αμέσως στο πονηρό....τς...τς...τς....:P

ναι... ναι... αυτό εννοούσες, ξέρω... :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κύριοι,

Όταν κλειδώνεται ένα θέμα, σημαίνει πως κάποιος από τους αρμοδίους (στην περίπτωση του θνησιγενούς poll για τις παλιμπεδίζουσες νεαρές του "συγκροτήματος" Mazoo and the Zoo, εγώ) έκρινε ότι δεν έχει λόγο συνέχισης (ειδικά όταν ξεκινάμε με απαξιωτικά-μειωτικά σχόλια από κάποιους χρήστες).

Σε κάθε περίπτωση, ο σχολιασμός κλειδωμένου θέματος στο offtopic είναι τουλάχιστον αδόκιμος. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντίρρηση για το κλείδωμα ενός thread στείλτε μήνυμα σε κάποιον από τους αρμόδιους. Σε κάθε περίπτωση, δε μεταφέρουμε το θέμα στο offtopic.

Το offtopic είναι το πλέον χαλαρό κομμάτι του μπλα-μπλα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάνουμε ό,τι θέλουμε εδώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Πανίτο και λοιπά αλάνια...

μου χαρίζουν αυτή... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809113

καλή είναι για τον q6600 μου; τον έχω με την μαμά τόσο καιρό αλλά δεν θέλω o/c κτλ... κάτι για τον θόρυβο μόνο...

Σε περίπτωση που τα parts από το υπόλοιπο Pc είναι ιδιαίτερα ήσυχα, μπορεί και να ξεχωρίσουν τα 33.5 dB της.

Σε κάθε περίπτωση είναι πιο ήσυχη από αυτή της intel όταν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες και η στροφές της.

Σαν αγορά σε αυτά τα λεφτά είναι μάλλον κακή, σαν χάρισμα όμως εξαιρετική. :P

Στην τελική ξοδέψου και λίγο ρε λαμόγιο και βάλτης ένα αθόρυβο 12άρη.

Δημοσ.

Κύριοι,

Όταν κλειδώνεται ένα θέμα, σημαίνει πως κάποιος από τους αρμοδίους (στην περίπτωση του θνησιγενούς poll για τις παλιμπεδίζουσες νεαρές του "συγκροτήματος" Mazoo and the Zoo, εγώ) έκρινε ότι δεν έχει λόγο συνέχισης (ειδικά όταν ξεκινάμε με απαξιωτικά-μειωτικά σχόλια από κάποιους χρήστες).

Σε κάθε περίπτωση, ο σχολιασμός κλειδωμένου θέματος στο offtopic είναι τουλάχιστον αδόκιμος. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντίρρηση για το κλείδωμα ενός thread στείλτε μήνυμα σε κάποιον από τους αρμόδιους. Σε κάθε περίπτωση, δε μεταφέρουμε το θέμα στο offtopic.

Το offtopic είναι το πλέον χαλαρό κομμάτι του μπλα-μπλα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάνουμε ό,τι θέλουμε εδώ.

Ευχαριστώ.

εντάξει δεν νομίζω να ήταν κάποιο από τα σχόλια μας σοβαρό... το καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δεν ήταν παράπονο αλλά χαβαλές.

Σε περίπτωση που τα parts από το υπόλοιπο Pc είναι ιδιαίτερα ήσυχα, μπορεί και να ξεχωρίσουν τα 33.5 dB της.

Σε κάθε περίπτωση είναι πιο ήσυχη από αυτή της intel όταν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες και η στροφές της.

Σαν αγορά σε αυτά τα λεφτά είναι μάλλον κακή, σαν χάρισμα όμως εξαιρετική. :P

Στην τελική ξοδέψου και λίγο ρε λαμόγιο και βάλτης ένα αθόρυβο 12άρη.

να ξοδέψω 7ε για φρου φρου... δεν'κακό....

αυτό κάθεται εκεί που κάθεται το φρου- φρου το δικό του, ε;

Δημοσ.
εντάξει δεν νομίζω να ήταν κάποιο από τα σχόλια μας σοβαρό... το καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δεν ήταν παράπονο αλλά χαβαλές.

Ε, εγώ μιλάω σοβαρά μόνο...γιατί από αστεία δεν σηκώνω:Ρ

Δημοσ.

φιξντ .....

εντάξει δεν νομίζω να ήταν κάποιο από τα σχόλια μας σοβαρό, πλην του Στάτους... το καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δεν ήταν παράπονο αλλά χαβαλές.
Δημοσ.

Έχει κανένας υπ'οψη του κάνα site με πίνακες - αφίσες κλπ. που να έχει μπόλικο υλικό;

(online shop ευπρόσδεκτο) :-)

Δημοσ.

Σκατα πρωινο:

1)η αδερφη μου εψαχνε ρουχα εδω και 2 ωρες ΕΝΩ εγω κοιμόμουν "Ποιο να παρω το μαυρο ή το ασπρο..." στα @@ 8 το πρωι τι θα παρεις!!!!

2)Δεν ειχε ψωμι για να κανω καμια φετα και εφαγα μια τυροπιτα ετοιμη για το μουσειο της ακροπολης

3)για 3ο 24ωρο το ιντερνετ σερνετε χωρις προφανης λογους!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ για εσας!!!! γιατι εγω...

Δημοσ.

Μπααα!!!!!!!!!!

Λειπουν ολοι σε διακοπες. Στο φορουμ εχει πεσει λιγο νεκρα.

Ειδικα στο Hardware section εχω να δω νεο thread εδω και 2-3 μερες

Καντε κατι να ζωντανεψουμε λιγο ρε :P

Καλημερα σε ολους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...