status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 και γεια να πηγαίνω από την έναρξη στο πάνω δεξιά εικονίδιο να χρειάζομαι 25 λεπτά "Μπρος στον χώρο τι είν ο πόνος..!;"
Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερίζω τα αγαπητά μέλη του Insomnia. Κι ενημερώνω ότι τρίχες Ιnsomniacs είστε αφού από τις 2 και μετά εξαφανίζεστε όλοι
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ναι, αλλά στις 2 το μεσημέρι είμαστε όλοι εδώ απίκο
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερίζω τα αγαπητά μέλη του Insomnia. Κι ενημερώνω ότι τρίχες Ιnsomniacs είστε αφού από τις 2 και μετά εξαφανίζεστε όλοι Μ.....ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα..:Ρ
Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 @alexzzz: Ναι, αλλά δεν δικαιολογεί το όνομα του Site... @status: Εσένα δεν σου απαντάω, σε φοβάμαι
gtroza Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 πηγαίνουν στο bar του insomnia http://ootr.gr/chatim/ .
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 @status: Εσένα δεν σου απαντάω, σε φοβάμαι Μην φοβάσαι, δεν δαγκώνω :Ρ πηγαίνουν στο bar του insomnia http://ootr.gr/chatim/ . Ότι είπε ο αρχιτέκτονας πίσω από όλα αυτά! :Ρ
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ποοοοο ούτε Manager δεν έχω κουράγιο να παίξω.......... Ξεκίνησα με τον Αχιλλέα Καμαρών και ούτε ένα παιχνίδι δεν έπαιξα......
Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 πηγαίνουν στο bar του insomnia http://ootr.gr/chatim/ . Μετά τις 2; Πολύ αμφιβάλλω... Μην φοβάσαι, δεν δαγκώνω :Ρ Όχι, αλλά θυμάμαι τι ψώνισες από το S/m... @minarokeftes: Κι όλα αυτά για το χθεσινό γκομενάκι;;;
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μετά τις 2; Πολύ αμφιβάλλω... Όχι, αλλά θυμάμαι τι ψώνισες από το S/m... 1) δεν έχεις μπει κ ποτέ :Ρ 2) ...πήρα κ καθαριστικά μπάνιου επίσης αλλά αυτό δεν το αναφέρεις....!
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 @minarokeftes: Κι όλα αυτά για το χθεσινό γκομενάκι;;; Με βλέπω να χάνω άλλα 10 κιλά.... ούτε τα OREO με το γαλατάκι μου δεν έχω όρεξη να φάω.... Ούτε τηγανίτες θα κάνω σήμερα..... μάλλον θα αυτοκτονήσω....
eSATA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ( ...o courier με κοίταζε περίεργα - και όλα αυτά επειδή άνοιξα την πόρτα με μπύρα στο χέρι και αγουροξυπνημένος; Πουριτανοί και υποκριτές I say... ) ασε..και εγω μια μερα που είχα παει με μπύριτσα στο μάθημα πως δε με έβρισαν..καλύτεροι είναι οι άλλοι που πάνε με καφέδες δηλαδη; Μετά τις 2; Πολύ αμφιβάλλω... να μην αμφιβάλλεις... Με βλέπω να χάνω άλλα 10 κιλά.... ούτε τα OREO με το γαλατάκι μου δεν έχω όρεξη να φάω.... Ούτε τηγανίτες θα κάνω σήμερα..... μάλλον θα αυτοκτονήσω.... οχου ρε μαλάκα πάλι έμπλεξες..
Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Yeaaaahh! Πληρώθηκα σήμερα.. Ο 1ος; Άντε σε καλή μεριά και γρήγορα να τον αυξήσεις. Στείλε 3 πίτσες σπέσιαλ κατά 'δω να το γιορτάσουμε παρέα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.