TeZaS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Όχι. Το κάνει για να τρομάξω και να ασχοληθώ μαζί του. σε λάπτοπ είναι; λαπιτόπι ναι HP και windows 7
eSATA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 λαπιτόπι ναι HP και windows 7 στη δικια του καρτα ήχου ή σε καμια usb;
slipknot Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Εμένα μου αρέσει.Δεν ξέρω αν έχουμε τα ίδια γούστα όμως.Κατέβασε 2-3 πρώτα επεισόδια και δες τα να καταλάβεις και για σένα.20άλεπτα είναι. Εγώ θα πρότεινα να δει περισσότερα επεισόδια, να βρει ολόκληρη την πρώτη season βασικά και να checkάρει. Προσωπικά μου πήρε γύρω στα 6-7 επεισόδια μέχρι να μπω στο κλίμα της σειράς και να μου αρέσει. Οκ, μπορεί ο καθένας να έχει διαφορετικά γούστα αλλά ποτέ δε ξέρεις. Θα 'ναι κρίμα να δει 2-3 επεισόδια και να την παρατήσει ενώ θα μπορούσε να του αρέσει.
eSATA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πως γίνετε σε duplicate οθόνες να βάλω διαφορετικά background;
gtroza Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 6-1 από 6-0 ... επιτέλους έχει αποκτήσει συνοχή η ομάδα. εις βάρος της παράδοσης ! .
alexzzz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για Ευρώπη αγαπητέ μου gtroza...
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ...η Ευρώπη όμως ήδη μιλάει για σας... (άμα έχει ανοιχτή θέση στο PR, πες μου κι έρχομαι)
alexzzz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 1000 καλοί χωράνε wash... τώρα για σένα που δεν είσαι μέσα σε αυτούς πολύ απλά θα σουτάρουμε έναν... so simple
gtroza Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για Ευρώπη αγαπητέ μου gtroza... μα ...η Ευρώπη όμως ήδη μιλάει για σας... εννοούσα κάτι ανώτερο Βαλκάνια ! άλλωστε αυτό θα είναι το "επαρχιακό πρωτάθλημα" σε λίγο. .
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 όταν ένας σκληρός άλλες φορές εμφανίζεται, άλλες όχι και θέλει rr και μερικές φορές κάνει τικ τικ...; πεθαίνει; να πάρω άλλον; άμα "τη μια φαίνεται και την άλλη δε φαίνεται" και τικτικτικάρει, παίζει και να μην παίρνει σωστό ρεύμα, ε. Μη βιάζεσαι για βάψιμο, δοκίμασέ τον σε άλλο βύσμα πρώτα. Να μαγειρεύει.Αυτό που δεν λές το κάνουν και άλλες καλά με 10€. να κι ένα καλό απ' την οικονομική κρίση
Lucifer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Η αποκάτω μας κάλεσε σε δείπνο με Ούγγρικες σπεσιαλιτέ. Σε 10 λεπτά θα ξαναείμαι στον παράδεισο.
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 1000 καλοί χωράνε wash... τώρα για σένα που δεν είσαι μέσα σε αυτούς πολύ απλά θα σουτάρουμε έναν... so simple κάπου την πας τη δουλειά εσύ... δεν είμαι καλός; είμαι χοντρός; (τώρα που μάθατε να σουτάρετε φ'ετος, δεν κρατιέστε, ε; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.