alexzzz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Βρε τώρα που βρήκαμε παπά θα θάψουμε όσους μπορούμε...
eSATA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 άμα "τη μια φαίνεται και την άλλη δε φαίνεται" και τικτικτικάρει, παίζει και να μην παίρνει σωστό ρεύμα, ε.Μη βιάζεσαι για βάψιμο, δοκίμασέ τον σε άλλο βύσμα πρώτα. για τροφοδοσια εχει ενα καλωδιάκι usb που καταληγει σε δυο βισματακια usb..τα βαζω και τα δυο..
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 α οξωτερικός είναι; Ε αν είναι εντός εγγύησης, πάρε τα ντάτα κι RMA
eSATA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 α οξωτερικός είναι; Ε αν είναι εντός εγγύησης, πάρε τα ντάτα κι RMA εξωεσωτερικος http://www.pcwisemalta.com/shop/images/products/WD2_5_250GBHDDSATA.jpg http://www.overclockers.co.uk/pimg/HD-011-AK_400.jpg
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μήτσε, το κεφάλι μου δεν πολυδουλεύει σήμερα, οπότε μη με μπερδέβεις κι άλλο
gtroza Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 τα βαζω και τα δυο.. ναι για "φτάνει" το ρεύμα. .
eSATA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ναι για "φτάνει" το ρεύμα.. το manual λεει οτι εαν ειναι low power ο σκληρος χρειαζεται μονο το ενα.. ο δικος μου ειναι 5400 Low c. αλλα δε το έψαξα εβαλα και τα δυο. Τωρα εβγαλα το ενα για να δουμε..
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μήτσε, το κεφάλι μου δεν πολυδουλεύει σήμερα, οπότε μη με μπερδέβεις κι άλλο Wash, μια ερώτηση.Οι υπογραφές είναι δική σου δουλειά ή του Λούσ?
slipknot Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Wash, μια ερώτηση.Οι υπογραφές είναι δική σου δουλειά ή του Λούσ? Ποια δουλειά του Λούσi Λιού, η τωρινή του υπογραφή μυρίζει aledjo.
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Aν ήταν του αλέτζο, θα είχε σίγουρα τη λέξη "γυναίκα" μέσα και κάτι με αλάτι ζωής κλπ. Π.χ. ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΑΝΕΤΕ ΚΑΙ 'ΣΕΙΣ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ: ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
TeZaS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορούσε να είναι πιο τέλειο το Big Bang theory Έχω λιώσει όλη μέρα να βλέπω και να γελάω!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.