washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 τί να απονεφροποιήσει βρε σουγάτα, άμα κλικάρει λινκ και της ανοίγουν 30 παράθυρα του Internet Explorer, είναι μολυσμένη (δεν την έκανες καλά την απολύμανση τελικά Φώτη)
little loulou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ναι οκ, πήγαινε άλλαξε τις ρυθμίσεις της "οθόνης αφής", γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα.κάτω δεξιά λογικά, στο system tray, θα 'χει το εικονίδιο πάτα και βρες τη ρύθμιση σχετικά με την ταχύτητα. ή μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς να κάνεις κλικ από το touch pad, και να χρησιμοποιείς τα κουμπιά. εγώ τουλάχιστον (για να μη μου σπάνε τα νεύρα) αυτό κάνω. ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαι....κατι βλεπω κατω δεξια..μετα τι κανουμε?
sugata Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 τί να απονεφροποιήσει βρε σουγάτα, άμα κλικάρει λινκ και της ανοίγουν 30 παράθυρα του Internet Explorer, είναι μολυσμένη(δεν την έκανες καλά την απολύμανση τελικά Φώτη) ναι παίζει κι αυτό. κάτσε να το κάνει να δούμε. δεν έχω laptop πρόχειροοοοοοοοοοοο. πες του να κλάσε---εεεε, σόρυ, δεξί κλικ το εικονίδιο, κάποια ρύθμιση θα έχει για απενεργοποίηση του κλικ από το touch pad. βασικά δεν κάνεις το πιο γρήγορο (να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι γιος): πάτα το αριστερό κουμπί σ' ένα λινκ, αντί για το touch pad
little loulou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 τί να απονεφροποιήσει βρε σουγάτα, άμα κλικάρει λινκ και της ανοίγουν 30 παράθυρα του Internet Explorer, είναι μολυσμένη(δεν την έκανες καλά την απολύμανση τελικά Φώτη) στο ειπα,δεν στο ειπα?τα μικρα με κολλησανε
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 εκεί που είπε ο σουγκατας να κάτσω να δούμε, Παναγιώτ'
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 parscloud? (ένωση parsifal & wascloud)
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 cosmopolitan forum και ας μη μαμησω ποτε που λεμε και τα παοκια.. πωωω εχω βαρε8ει τα παντα...2 μερες μες το σπιτι γαμω το κρυωμα μ γαμω...
little loulou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ενταξει σουγατα!λυθηκε το προβλημα.εδωσα μια στο λαπιτοπι και δεν δουλευει πλεον το τατς παντ.ολα υπο ελεγχο.και τωρα? parscloud? (ένωση parsifal & wascloud) πφφ..ο αλ μπαντι ειναι!αααρα μπαντιcloud.ts ts ts...
gtroza Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 [πωωω εχω βαρε8ει τα παντα...2 μερες μες το σπιτι γαμω το κρυωμα μ γαμω.../QUOTE] παοκι κανε εκπομπη 24ωρη ! περαστικα .
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 [πωωω εχω βαρε8ει τα παντα...2 μερες μες το σπιτι γαμω το κρυωμα μ γαμω.../QUOTE] παοκι κανε εκπομπη 24ωρη ! περαστικα . λες? εχω βαρεθει μεσα στο σπιτι... Ευχαριστω !
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μην είσαι αχάριστος. Κάποια στιγμή θα σαι κρυωμένος και θα πρέπει να δουλεύεις (καλή ώρα ).
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μην είσαι αχάριστος. Κάποια στιγμή θα σαι κρυωμένος και θα πρέπει να δουλεύεις (καλή ώρα ). Ρε μακαρι να μπορουσα να παω στην δουλεια...Και γω στην αρχη χαρηκα..λεω οκ ολα καλα ξαπλα και αγιος ο 8εος...Αλλα δεν παλευεται μεσα στο σπιτι 2 μερες ρε.....και με παρεα και χωρις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.