status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αυτά θα τα εξηγήσεις εσύ στους συνεργάτες σου δεν φτάνει που σας δίνουμε βιβλιογραφία ; . Γενική ήταν η ερώτηση :Ρ
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 το ίδιο και η απάντηση ! . Σου έχω πει ότι λατρεύω το ebay? Κ ότι οι επιχειρηματίες στο Hong kong μαμάν κ δέρνουν; http://global.ebay.com/CF_to_44_Pin_IDE_Hard_Drive_Adapter_bootable_9692/180328266073/item
gtroza Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 υπήρχε και ελλάδα απο αυτούς που πουλούσαν τα micro/mini/pico-itx της VIA οχι όμως τόσο φτηνά και μάλλον έκλεισε και η νέα εταιρεία .
angmar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Σου έχω πει ότι λατρεύω το ebay?Κ ότι οι επιχειρηματίες στο Hong kong μαμάν κ δέρνουν; http://global.ebay.com/CF_to_44_Pin_IDE_Hard_Drive_Adapter_bootable_9692/180328266073/item Έχει κι εδώ τέτοια, αλλά λιγάκι πιο ακριβά
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 υπήρχε και ελλάδα απο αυτούς που πουλούσαν τα micro/mini/pico-itxοχι όμως τόσο φτηνά . .93 ευρώ και δωρεάν έξοδα αποστολής κύριος.! Αν ήταν Έλληνας ακόμα θα περίμενα... Αγόρασα ένα ide-> laptop ide (πως το λένε!) και σε 4 μέρες ήταν εδώ... Μπροθτά είναι οι άνθρωποι ρε.! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:03 ---------- Έχει κι εδώ τέτοια, αλλά λιγάκι πιο ακριβά Το έχω δει, για αυτό κατέληξα στο ebay.
eSATA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 @eSATA εξήγηση στο περίπου ενας δίσκος μπορεί να έχει μόνο 4 primary partition λόγω περιορισμένου χώρου για την δήλωσή τους οπότε ανακάλυψαν τα extended->logical . ένα μόνο μπορεί να είναι extended μέσα στο οποίο δηλώνονται άπειρα logical βάλε linux (ταιριάζει στους ρεμπέτες) θα τα μάθεις απ'εξω και ανακατωτά ! . Εγώ δηλαδή που πήρα καινούργιο δίσκο και θέλω να τον βάλω στο λαπτοπ αρχικά τον κάνω primary ολόκληρο...έτσι;
gtroza Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ότι θέλεις τον κάνεις αν όμως θέλεις περισσότερους "δίσκους" απο 4 τότε το ένα (και μόνο ένα) partition θα είναι extended μέσω του οποίου θα υπάρχουν τα logical δεν ξέρω όμως αν τόσο δύσκολα πράγματα γίνονται στα windows ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: περίμενε να απαντήσει κάποιος ειδικός εγώ ακούω μόνο ootr.gr ακόμα και όταν είναι κλειστό (ως συνήθως!) .
eSATA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ότι θέλεις τον κάνειςαν όμως θέλεις περισσότερους "δίσκους" απο 4 τότε το ένα (και μόνο ένα) partition θα είναι extended μέσω του οποίου θα υπάρχουν τα logical δεν ξέρω όμως αν τόσο δύσκολα πράγματα γίνονται στα windows ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: . Εντάξει. Σ' ευχαριστώ Κι εσένα sug. Τα λέμε μετά το φορμάτ. (μάλλον)
andreapaog328 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ρε τι λες. Ρε. ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ FAHRENHEIT; ναι τρίτη βράδυ, εδώ σε μάς...κανα λίνκ υπάρχει...? ανάβηκα Καλάβρητα σήμερα, δεν είχε χιόνι ρε πόστη μου. Πάλι καλά που οι ταβέρνες ήταν ανοιχτές... απορία της ημέρας: τα σκυλιά έχουν χοληστερίνη?
gtroza Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 @eSATA Τα λέμε μετά το φορμάτ. (μάλλον) πού να περιμένουμε εδώ ή στο ootr.gr ? .
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δοξάστε με ρε!!!! Εβαλα μπρος την μια από της Α500 που κέρδισα στην δημοπρασία και δεν bootare κ μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν έχει επεξεργαστή :Ρ Γαμάω έτσι!! :Ρ
alexzzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 γκιβ μι α φεϊς... γκιβ με α παλμ... ολ τουγκέδερ... ΦΕΪΣΠΑΛΜ
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 γκιβ μι α φεϊς... γκιβ με α παλμ... ολ τουγκέδερ... ΦΕΪΣΠΑΛΜ Μην είσαι κακός υλικό του 1987~ είναι http://en.wikipedia.org/wiki/File:XC68000.agr.jpg
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ..εμάς μας νοιάζει μόνο αν είναι θηλυκό του 1987 κύριε.... Να φύγετε λοιπόν, να πάτε αλλού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.