Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Κι εσυ δε πας πισω βραδιατικα
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 εξισωσεις για ρευμα Norton και post count του thresh.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 o thresh ειναι ο chuck norris του insomnia.Πρεπει να βγουν και facts! την θέση την έχει καβατζώσει ο paredwse και αν θυμάμαι καλά είχαν βγει και facts
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 την θέση την έχει καβατζώσει ο paredwse και αν θυμάμαι καλά είχαν βγει και facts α οκ. Μλκια....Εχει Potential το ολο θεμα parsifal αν κανεις την εργασια μου κερναω!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 edit: Σας θαυμάζω για την πνευματική σας διαύγεια! 1) Στο OOT δεν κανουμε edit γιατι δε τα βλεπει κανεις. 2) Ποιος μιλαει? Αυτος που ξαναεπεσε στο βουρκο της ακολασιας
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 την θέση την έχει καβατζώσει ο paredwse και αν θυμάμαι καλά είχαν βγει και facts Τι μας θύμησες τώρα, παλιό καλό topic.
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τι μας θύμησες τώρα, παλιό καλό topic. Μαζί με το NAL και τη Zeperia είναι στα bookmarks σου ε;
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μαζί με το NAL και τη Zeperia είναι στα bookmarks σου ε; Όχι βασικά, με search to βρήκα. Είναι μεν καλό αλλά τότε δεν είχα σκεφτεί να το σώσω. Btw μέσα στο συγκεκριμένο αναφέρθηκε και ένα άλλο επικό thread.
sugata Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 your epicness, is killing me, and I, Ι must confess, I still believe, still believeeeeeeeeeeeee. :-) καλά σκάω...
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αν παραγγείλω κάτι από Ebay.co.uk που βρίσκετε στο Hong Kong πόσες μέρες θα κάνεις περίπου να έρθει; Καμιά 20αρια; Θα πάει τελωνείο;
gtroza Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 θρανίο πμ στον status(μήπως έρθει χωρίς cpu !) γράψε ένα bash script ωστε ο georgeman να μπορεί να φτάσει τα ποστ του ThReSh να φανεί και το μεγαλείο του GNU/Linux ! .
little loulou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ηξερα οτι τα σκληρα θα μου κανουν ζημια αλλα οχι κι ετσι. ειδα στο ονειρο μου οτι εβαλα σκουλαρικια:τρια σε καθε βλεφαρο του ματιου,ενα στο κατω χειλος,στο πηγουνι,στα ανω και κατω ακρα(και στα 20 λεμε!),στους αστραγαλους..και οπως γνωριζετε τα σκουλαρικια μπαινουν απο τη μια,βγαινουν απο την αλλη και υπαρχει κουμπωμα.οποτε σε ολα τα προαναφερθεντα σημεια,εμπαινε απο την μια ακρη κι εβγαινε απο την αλλη.επισης ειχα βαλει στους ωμους και 4 στην περιφερεια τα οποια συνδεονταν με κατι σαν πλαστικο κορδονι με τα μαλλια μου... αυτα τα ωραια..καλημερα και σε εσας.
status Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αν παραγγείλω κάτι από Ebay.co.uk που βρίσκετε στο Hong Kong πόσες μέρες θα κάνεις περίπου να έρθει; Καμιά 20αρια; Θα πάει τελωνείο; Καλημέρα θα συρθώ στην δουλειά σήμερα! :Ρ Το αφορολόγητο είναι στα 25 ευρά στην τιμή του προϊόντος, δεν φορολόγησε στα μεταφορικά (κοιτά το Ελληνικό δημόσιο..:Ρ) Μου έχει τύχη να έρθει δέμα σε 4 μέρες αλλά και σε 20 μέρες...
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ηξερα οτι τα σκληρα θα μου κανουν ζημια αλλα οχι κι ετσι.ειδα στο ονειρο μου οτι εβαλα σκουλαρικια:τρια σε καθε βλεφαρο του ματιου,ενα στο κατω χειλος,στο πηγουνι,στα ανω και κατω ακρα(και στα 20 λεμε!),στους αστραγαλους..και οπως γνωριζετε τα σκουλαρικια μπαινουν απο τη μια,βγαινουν απο την αλλη και υπαρχει κουμπωμα.οποτε σε ολα τα προαναφερθεντα σημεια,εμπαινε απο την μια ακρη κι εβγαινε απο την αλλη.επισης ειχα βαλει στους ωμους και 4 στην περιφερεια τα οποια συνδεονταν με κατι σαν πλαστικο κορδονι με τα μαλλια μου... αυτα τα ωραια..καλημερα και σε εσας. Born to be wild και έτσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ένα μπουκέτο να φάει αυτός και έχει να πέσει τρελό splatter...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.