Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα τελευταία 40 λεπτά, τα οποία διανύω στο 14το χρόνο της ηλικίας μου.

Θα μου λείψετε =P

Δεν είναι προσωπικό, αλλά πώς παρείσφρησαν τόσο πιτσιρικάδες στο φόρουμ, και συγκεκριμένα στο μπλα-μπλα; Σοβαρά θα πρεπε να υπάρχει ένα όριο ηλικίας

Ένιγουέι, χρόνια πολλά μπόι, τσίμπα δωράκι κάτι να τρολάρεις windows/mac-fags (selfmade)

post-63654-129063041714_thumb.png

Δημοσ.
Ένιγουέι, χρόνια πολλά μπόι, τσίμπα δωράκι κάτι να τρολάρεις windows/mac-fags (selfmade)

:lol: :lol: :lol:

Θεός! Με έχει πιάσει νευρικό!

Δημοσ.

Ένας συμφορουμίτης μας έγινε 15 χρονών. Αν ήταν κορίτσι θα της εξηγούσα ότι «όταν ένα κορίτσι μεγαλώνει, το σώμα της αλλάζει και ό,τι ήταν έτσι επίπεδο τώρα γίνεται στρογγυλό, αφράτο, γίνεται ζουμερό. Και πρόσεχε τα αγόρια, θέλουν να σε χουφτώσουν, θέλουν αυτά τα στρογγυλά να τα πιάσουν, να τα ζουλήξουν, θέλουνε να σε πηδήξουν, να σε μπιφτεκώσουν.»

Αλλά είναι αγόρι οπότε ένα «Χρόνια πολλά, μακρυά απ' τους πούστηδες και τα ναρκωτικά» φτάνει.

Δημοσ.
Ένας συμφορουμίτης μας έγινε 15 χρονών. Αν ήταν κορίτσι θα της εξηγούσα ότι «όταν ένα κορίτσι μεγαλώνει, το σώμα της αλλάζει και ότι ήταν έτσι επίπεδο τώρα γίνεται στρογγυλό, αφράτο, γίνεται ζουμερό. Και πρόσεχε τα αγόρια, θέλουν να σε χουφτώσουν, θέλουν αυτά τα στρογγυλά να τα πιάσουν, να τα ζουλήξουν, θέλουνε να σε πηδήξουν, να σε μπιφτεκώσουν.»

Αλλά είναι αγόρι οπότε ένα «Χρόνια πολλά, μακρυά απ' τους πούστηδες και τα ναρκωτικά» φτάνει.

Απλά ΘΕΟΣ!!! You don't exist ρε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ένας συμφορουμίτης μας έγινε 15 χρονών. Αν ήταν κορίτσι θα της εξηγούσα ότι «όταν ένα κορίτσι μεγαλώνει' date=' το σώμα της αλλάζει και ό,τι ήταν έτσι επίπεδο τώρα γίνεται στρογγυλό, αφράτο, γίνεται ζουμερό. Και πρόσεχε τα αγόρια, θέλουν να σε χουφτώσουν, θέλουν αυτά τα στρογγυλά να τα πιάσουν, να τα ζουλήξουν, θέλουνε να σε πηδήξουν, να σε μπιφτεκώσουν.»

Αλλά είναι αγόρι οπότε ένα «Χρόνια πολλά, μακρυά απ' τους πούστηδες και τα ναρκωτικά» φτάνει.[/quote']Απλά ΘΕΟΣ!!! You don't exist ρε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βασικά, 1:47 και μετά...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3fqeyRrGlm0]http://www.youtube.com/watch?v=3fqeyRrGlm0[/ame]

Myth-busted!

Και χρόνια πολλά Γιώργο.

Δημοσ.

έλα καλημέρα...

Δεν την πάλευα να σηκωθώ στις 8 να πάω για μαθηματικά...

σηκώθηκα 10, ακούω Σερβετά και πάω να μασαμπουκιάσω κεικ, τοστακια και χυμούς για πρωινό και να πάμε για μάθημα στις 12

έλα καλημέρα ! :-)

Δημοσ.

Παίδες μπορεί κανείς να μου λύσει την απορία από που ακούγονται σήμερα αραιά και που χριστουγεννιάτικοι ήχοι από το pc μου? (ανά 5-10 λεπτά, nting ntang ntong φαση)

Έχω ανοιχτό μόνο word κι ότι άλλο τρέχω τόσο καιρό στο background...wtf?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...