otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 πολυ μπεκρουλιασμα πεφτει σημερα!! καλα κεφαλια!! εγω παω να μασαμπουκωσω.... ελα κι εσυ!!! ολοι οι καλοι χωρανε!! :p :p :p
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ολοι πινουν και μενα το στομαχι μου τα πινει... Γαμω...τι στο καλο επα8α...μιλαμε για διπλωμα απο τον πονο...
angmar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ελευθέριε οι κουραδιέδες ψήνονται (ξέρω κάπου σε τρώει τωρα ). Με μια μικρή μπεκροπαραλλαγή, αντί για κονιάκ 12αρι ουίσκι να δούμε...
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ολοι πινουν και μενα το στομαχι μου τα πινει...Γαμω...τι στο καλο επα8α...μιλαμε για διπλωμα απο τον πονο... ωχ παοκι τι εχεις παθει???? τι εφαγες και σε πειραξε????? οντως δεν ειμαι πολυ κουρουμπελο αφου μπορω και απανταω... και ειμαι στο 2ο μπουκαλι βοτκα..... :P
eSATA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ολοι πινουν και μενα το στομαχι μου τα πινει...Γαμω...τι στο καλο επα8α...μιλαμε για διπλωμα απο τον πονο... μάλλον τα έπινες χθες εσύ
YiN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ελευθέριε οι κουραδιέδες ψήνονται (ξέρω κάπου σε τρώει τωρα ). Με μια μικρή μπεκροπαραλλαγή, αντί για κονιάκ 12αρι ουίσκι να δούμε... 'cause you can't teach an old dog new tricks. αξφαδφ
angmar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 'cause you can't teach an old dog new tricks. true story sis (Barney Stinson ©) ασδφ
status Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ωχ παοκι τι εχεις παθει???? τι εφαγες και σε πειραξε?????οντως δεν ειμαι πολυ κουρουμπελο αφου μπορω και απανταω... και ειμαι στο 2ο μπουκαλι βοτκα..... :P Μετά το 3ο τα λέμε αύριο το πρωί..γιατί τότε θα ξυπνήσεις;ρ
YiN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 οντως δεν ειμαι πολυ κουρουμπελο αφου μπορω και απανταω... και ειμαι στο 2ο μπουκαλι βοτκα..... :P famous last words. δφαδφ
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ωχ παοκι τι εχεις παθει???? τι εφαγες και σε πειραξε?????οντως δεν ειμαι πολυ κουρουμπελο αφου μπορω και απανταω... και ειμαι στο 2ο μπουκαλι βοτκα..... :P δεν ξερω τι εχω πα8ει...Και χαπι ηπια (που δεν το συνη8ιζω και τραχανα εφαγα και καλα για το στομαχι....Περιεργος πονος γαμω το σπιτι... μάλλον τα έπινες χθες εσύ 2 ποτηρια ηπια χ8ες.Δεν ηπια τοσο ωστε να χω το στομαχι.Δν ειναι τετοιος πονος.Κατι σε καουρα 8υμιζει αλλα πιο εντονο!
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Είσαι κουρούμπελο γι αυτό μου λες να έρθω!(κάποια στιγμή θα κατέβω, να σαι σίγουρη πάντως! έχει ωραίο κόσμο η Κρήτη!) δε το λεω ετσι επειδη ειμαι πιωμενη!! ελα βρε αμα μπορεις!! no problem!!!! :p :p
YiN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 περαστικά παόκι, πιες χαμομηλι, το μόνο που βοηθαει απιστευτα πολύ το στομάχι.
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξερω τι εχω πα8ει...Και χαπι ηπια (που δεν το συνη8ιζω και τραχανα εφαγα και καλα για το στομαχι....Περιεργος πονος γαμω το σπιτι... 2 ποτηρια ηπια χ8ες.Δεν ηπια τοσο ωστε να χω το στομαχι.Δν ειναι τετοιος πονος.Κατι σε καουρα 8υμιζει αλλα πιο εντονο! περαστικα σου βρε... ξερω απο πονους του στομαχου... χαλια ειναι!!!
status Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 περαστικα σου βρε... ξερω απο πονους του στομαχου... χαλια ειναι!!! Κ σήμερα πίνεις γιατί ξέχασες το πως είναι ο στομαχόπονος;ρ
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Κ σήμερα πίνεις γιατί ξέχασες το πως είναι ο στομαχόπονος;ρ σημερα πινω για συμπαρασταση σε μια φιλη μου π χωρισε κ ειχε τις μαυρες της.... :p :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.