leftermann Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Οργασμός συμπέθερε! Και κρασί κόκκινο.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πόσο γκαντέμης μπορώ ακόμα να γίνω ρε πόστη μου... σε ένα παιχνίδι έπεσε ξύλο φέτος και εγώ είμαι με σπασμένο πόδι και ανήμπορος συμμετέχω ... γαμώ την καταδίκη μου δηλαδή. Ενιγουεϊ... νίκη στο ντέρμπι (τι ντέρμπι δηλαδή... να χαμε να λέγαμε.... ) εκτός έδρας με 0-3. Και μετά να ρίχνουμε και ξύλο... Χαϊλαϊτ του αγώνα το μπλε πόδι του αλέκου... μια κάλτσα που έβαλα δεν έκανε δουλειά και ο γύψος έγινε παγωτό... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!
leftermann Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 οι μπουγατσάνθρωποι βάλτε ετ3 ΤΩΡΑ. Συγκίνηση. Και ο Βέγγος είναι ΘΕΟΣ
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ποιος με σκέπασε χθες το βράδυ; τετοια πραμματα 8ελουμε να μα8ουμε και μεις που δεν ηρθαμε. Αντε γιατι ειστε κρυψινοι? :fear:
evabb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ωστε ειχε και ροζ σκανδαλο η χθεσινη βραδια ε; το σπιτι των οργιων του λουσι
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 home, drunk & safe with my fuckin tobbaco!Θέλω να μάθω πού ήταν τελικά αυτός ο καπνός.Κι αν βρήκες μπλόκα.Κι αν ο Θρες περπάτησε τελικά =ρΠοιος με σκέπασε χθες το βράδυ;Χουχου.Επίσης το πρωί κι ενώ βρισκόμουν στην Παναγίτσα, συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει τα γυαλιά.Πήρα στο σταθερό κατά λάθος.Δεν κούνησε κανένας γιατί είχατε πάθει όλοι εγκεφαλικό.Ο Λουσιφεροπαππούς έφερε κλειδιά αλλά από μέσα ήταν τα άλλα κλειδιά και έτσι η πόρτα δεν άνοιξε ποτέ. Μοσκίτω:"Θα πάρω στο κινητό να ξυπνήσει". Λουσιφεροπαππούς: "Ούτε με βόμβες." Τελικά την πλήρωσε ο καημένος ο Σοτούριν που είχε δίπλα το κινητό.
carlmikaze Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 γελάω με το αποπάνω, καλά παιδιά είστε όλοι.
YiN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Χουχου.Επίσης το πρωί κι ενώ βρισκόμουν στην Παναγίτσα, συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει τα γυαλιά. Πήρα στο σταθερό κατά λάθος.Δεν κούνησε κανένας γιατί είχατε πάθει όλοι εγκεφαλικό.Ο Λουσιφεροπαππούς έφερε κλειδιά αλλά από μέσα ήταν τα άλλα κλειδιά και έτσι η πόρτα δεν άνοιξε ποτέ. Μοσκίτω:"Θα πάρω στο κινητό να ξυπνήσει". Λουσιφεροπαππούς: "Ούτε με βόμβες." Τελικά την πλήρωσε ο καημένος ο Σοτούριν που είχε δίπλα το κινητό. Και από αυτά τα σκηνικά δεν υπάρχουν ντοκουμέντα. τσκ.
Lucifer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα θα 'χει βάλει και ο παππούς όργια στο νου του.
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα θα 'χει βάλει και ο παππούς όργια στο νου του.Ειλικρινά, ήθελα να του πω "Δεν είναι αυτό που νομίζετε."
Lucifer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, όποιος θυμάται γιατί έκανα μπαν τον σοτούριν με τον παρακάτω λόγο, να μου πει: Δευτερευόντως, ως τώρα έχω βρει την καπνοθήκη της λίλιθ και ένα μαύρο σκουφί αγνώστου κατόχου. Όποιος έχει ξεχάσει κάτι εδώ, ας μου πει για τι να έχω το νου μου.
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ ξαναέχασα το σκουλαρίκι. Το μισό κομμάτι είναι κάπου στο τζάκι.Το άλλο πρέπει να χει πάει κάπου κάτω από τον καναπέ δίπλα στο λάπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.