YiN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 αν σε πω δεν έχω κουράγια να κάνω σκρολ απ να δω τι λέγαμε?... χαιρετώ σας προσωρινώς, παίζει να επανέλθω δημήτριος new levels of λιωσιμο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι πόσταρε ψες με το που έφυγε πως τον βρήκε. μέσα στο αμάξι να φανταστώ...so much fail...
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι σπαστικό να δουλεύεις οταν οι άλλοι κάθονται.... Καλησπέρα!
leftermann Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 είναι σπαστικό να δουλεύεις. Τελεία. Άσχετα τι κάνουν οι άλλοι.
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να μάθω πού ήταν τελικά αυτός ο καπνός.Κι αν βρήκες μπλόκα.Κι αν ο Θρες περπάτησε τελικά =ρ. ο καπνός του liopyr βρέθηκε ή τον κάπνισε η μαρμάγκα? Κάτι πόσταρε ψες με το που έφυγε πως τον βρήκε. Φυσικά και ΔΕΝ τον βρήκα. Βρήκα όμως ανοιχτό περίφτερο. Ο Χάρης περπάτησε 6 μέτρα. Εγώ κλασσικα έχασα την έξοδο για την αττική οδό και γύρισα από κέντρο. Με πέτυχε ένα μπλόκο, αλλά μόλις κατέβασα το παράθυρο εξαπλώθηκε κλανιά λούσιφερ, οι μπάτσοι αιφνιδιάστηκαν και λιποθύμησαν, και την κοπάνησα. !
Lucifer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Κλανιά λούσιφερ θεραπεύει καρκίνους και οστρακιά.
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ρε, άμα ήσουν μπάχαλος θα είχαν καταργηθεί οι μολότωφ λέμε.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δευτερευόντως, ως τώρα έχω βρει την καπνοθήκη της λίλιθ και ένα μαύρο σκουφί αγνώστου κατόχου. Όποιος έχει ξεχάσει κάτι εδώ, ας μου πει για τι να έχω το νου μου. Το'ξερα πως κάτι θα ξέχναγα. Στον πηγαιμό για Πύργο εντός ολίγων ημερών, περνόντας απ'την όμορφη πόλη μου, θυμήσου να μου τον φέρεις. υ.γ/α. 1 παππού σούλη, άσε και καμια τετραγωνική ίντσα σκεπάσματος και για τους 2 άλλους βρε... My sincere apologies. Δεν ελέγχω το σώμα μου όταν κοιμάμαι.
Lucifer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, το σκουλαρίκι της μοσκίτω συναρμολογήθηκε, ο καπνός προφανώς είναι άφαντος και αρχίζω και τρομάζω, καπνοθήκη λίλιθ τσεκ. Το σκουφί ποιανού είναι; edit, ok.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το γκόλουμ το ρώτησες μήπως αυτό πήρε το καπνό?
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Άμα βρεθεί από λάθος άνθρωπο να δεις κάτι τρομάρες που θα πάρεις. :-Β
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το σκουφί ποιανού είναι;edit, ok. Του παππού σούλη προφανώς που μας έσπασε τα @@ χθες να μιλάει.Γλώσσα δεν έβαλε μέσα. έντιτ κονφιρμέησον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.